Kuinka vaihtaa sanat kaikkiin korkkeihin iPhonessa tai iPadissa

IPhonessa / iPadissasi on monia ominaisuuksia, joita ei ole annettu käyttöoppaassa eikä niitä edes tiedä kaikille, mutta opit piilotetusta ominaisuudesta päivittäisessä vuorovaikutuksessa iDevicen kanssa.

Luultavasti saatat olla tietoinen jokaisesta iOS: n tarjoamasta ominaisuudesta, mutta toistaiseksi saattaa olla paljon muita asioita. Olemme löytäneet yksinkertaisen mutta hyödyllisen vihjeen, joka on kelvollinen ja aikaa säästävä, kun lähetämme tekstiviestejä tai kirjoitamme muistiinpanoja.

Kun haluat lähettää tekstiviestejä jollekulle, haluat ehkä kirjoittaa kaikki kirjaimet CAPS-muodossa, mutta siitä tulee melko meluisa, kun sinun on painettava vaihtonäppäintä kahdesti CAPS-lukituksen ottamiseksi käyttöön ja poistettava se käytöstä, kun haluat kirjoittaa pienen kirjaimen.

Olemme löytäneet helpon ratkaisun, jolla koko kirje kirjoitetaan yhdellä napautuksella. IOS-laitteessa on temppu, joka auttaa sinua muuttamaan sanat joko isossa tai pienessä yhdellä napautuksella. Sinun ei tarvitse kirjoittaa, jos haluat tehdä siitä kaikki kirjaimet CAPS: ssä.

Kuinka vaihtaa sanat kaikkiin korkkeihin iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Kun kirjoitat tekstiviestejä jollekulle tai teet muistiinpanoja: Korosta sana, jonka haluat muuttaa, kaikille kirjaimille.

Vaihe # 2. Korosta: joko kaksoisnapauta kohdesanalla tai napauta ja pidä sanalle.

Vaihe # 3. Kaksoisnapauta sitten Shift-näppäintä, jotta CAPS Lock -näppäin otetaan käyttöön.

Vaihe # 4. Näet sanan CAPS-kirjaimessa sekä useita muita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja Pikatyyppipalkissa.

merkintä: varmista, että Quick Type bar -vaihtoehto on näkyvissä; Jos ei; tee se näkyväksi vasta sitten saat tämän palvelun.

Tee se näkyväksi siirtymällä kohtaan asetuksetKenraaliNäppäimistö ja ota käyttöön Ennakoiva painike.

ts. jos kirjoitat viestin tekstiin ”koti”, vaihda isoja kirjaimia noudattamalla yllä annettuja ohjeita "KOTI." Napauta vain sanaa (näkyy pikatyyppipalkissa) ja sana korvataan pienistä kirjaimista isoihin. Tai, jos haluat muuttaa kaikkia kirjaimia pienessä kotelossa, tee yksi napautus Vaihto-lukonäppäin poistaa sen käytöstä; saat sanan kirjoitettuna pienessä kotelossa Quick Type -palkissa; Napauta vain sitä ja se korvaa kaikki sanojen kirjaimet pienessä tapauksessa.

Tämän lisäksi voit käyttää toista tärkeää tyyppiä Quick Type -palkista. Kun kirjoitat viestiä tai muistiinpanoa, jos kirjoitat väärin sanoja väärin, Pikatyyppipalkki antaa vaihtoehdon, joka ehdottaa sinulle oikeaa sanaa. Voit tehdä muutoksen napauttamalla oikeaa sanaa, joka näkyy pikatyyppipalkissa.

Muista, että se näyttää vain ne sanat, jotka ovat käytettävissä iOS-sanakirjassa.

Katso tämä video tietääksesi, kuinka kirjoittaa kaikki isoilla kirjaimilla iPhoneen / iPadiin:

Siinä kaikki, kaveri!

Uusimmat viestit