Palauta 8.0 Data Recovery for Mac ja Windows

Tietojen menettäminen on melko yleistä kannettavan tai työpöydän käyttäjille. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö Macia tai Windowsia, saatat joskus törmätä ongelmiin, joissa sinulla ei ole mahdollisuutta varmuuskopioida tietoja. Tällaisina aikoina saatat tarvita tehokkaan tietojen palautustyökalun. Wondershare - Recoverit 8.0: n tietojen palautustyökalu on mitä tarvitset tällaisissa tilanteissa.

Yksi Windows-käyttäjän kohtaama yleinen ongelma on kuoleman sininen näyttö; missä käyttäjillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alustaa asema ja asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen. Palautuksen avulla voit luoda käynnistettävän aseman ja auttaa palauttamaan tiedot myös kaatuneesta järjestelmästä. Ei vain, että ominaisuus mahdollistaa myös tietojen palauttamisen myös Macissa.

Mistä tahansa syystä sinulla voi olla tietojen palautustyökalu, Recoverit kestää odotuksesi. Tässä on yksityiskohtainen arvostelu sovelluksesta, lue ja valitse sitten itse.

Katsaus - Palauta 8.0 Data Recovery for Mac ja Windows

# 1. Palautusominaisuudet

Ennen kuin siirryt tietojen palauttamiseen, yksi asia, jonka käyttäjän on tehtävä, on poistaa käytöstä csrutil Terminal-sovelluksesta käynnistämällä Mac uudelleen palautustilassa. Ilman tämän poistamista käytöstä Recoverit ei aloita tiedostojen skannausprosessia. Tässä on komento:

csrutil käytöstä

Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, voit käynnistää Recoverit-sovelluksen uudelleen. Kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä itse käynnistysnäytössä. Voit palauttaa tietoja kiintolevyltä, ulkoisista laitteista, roskakorista, työpöydältä tai muusta tietystä kansiosta.

Nämä vaihtoehdot ovat hyödyllisiä. Ei ole välttämätöntä, että joka kerta, kun menetämme kaiken Macissa tai Windowsissa. Olemme saattaneet poistaa tietyn kansion ja sitten poistaa sen myös roskakorista.

Recoverit ratkaisee tämän rajoituksen sen sijaan, että skannaisi koko kiintolevyn, kuten monet muutkin palautustyökalut. Sen avulla voit valita kohdekansion, johon haluat suorittaa skannauksen. Tämä lyhentää skannaus- ja palautusaikaa huomattavasti.

# 2. Suunnittelu ja tunne

Tämä ei välttämättä ole ratkaiseva tekijä useimmille käyttäjille. Ohjelmiston vakaa ja puhdas muotoilu näyttää kuitenkin pyrkimykset kehittää sitä. Se osoittaa omistautumisen, joka on investoitu hallitsemalla mikro-asioita kehitysvaiheessa. Joka tapauksessa, kun käynnistät ohjelmiston ensimmäisen kerran, saat kaikki ominaisuudet suoraan käynnistysnäytöllä.

Recoverit on siisti ja puhdas muotoilu keskivertokäyttäjille, jotka eivät halua ryhtyä teknisiin asioihin ja yksinkertaisesti saada työnsä päätökseen. Sinun tarvitsee vain valita skannauksen lähde ja napsauttaa Käynnistä-painiketta. Recoverit hoitaa kaikki muut asiat ja alkaa skannata tiedostojärjestelmää.

Voit myös tarkistaa valokuvien esikatselun ennen kuin päätät palauttaa sen. Esikatseluikkuna on riittävän suuri, jotta kuvasta olisi selkeä näkymä. Se on vielä yksi lisäys sovellukseen.

# 3. Palauta kaatunut käyttöjärjestelmä

Tyypillisillä tiedostojen palautustyökaluilla voit palauttaa tiedostot ja kansiot. Mutta Recoverit vie askeleen eteenpäin. Recoveritin avulla voit luoda käynnistyslevyn / USB: n ja käyttää sitä sitten kaatuneeseen järjestelmään. Se palauttaa suurimman osan tärkeistä tiedoistasi, vaikka macOS olisi täysin romahtanut.

Ei vain, että Recoveritin Windows-versio voi auttaa sinua toipumaan kuoleman sinisestä näytöstä, joka on hyvin yleistä Windows PC: ssä. Kun olet palauttanut tietosi, voit alustaa laitteen ja sitten palauttaa varmuuskopioidut tiedot.

# 4. Yhteensopivat tiedostotyypit palautusta varten

Valokuvien, videoiden, tekstitiedostojen tai minkä tahansa muun tiedostotyypin palauttaminen on kuin kävely puutarhassa palauttamista varten. Ainutlaatuinen ominaisuus, jonka se tarjoaa, on kyky palauttaa myös raakatiedot. Ja kyllä, kaikki nämä yhteensopivuudet koskevat ulkoisia laitteita, kuten SDD, RAID, SAN, DAS, kamera, videokamera, musiikkisoitin ja videosoitin.

Toinen merkittävä piirre on, että Recoverit tukee yli 10 kiintolevyn skannausta tietokoneella. Joten jos sinulla on iso pöytätietokone, jossa on useita kiintolevyjä, Recoverit on työkalu, jonka sinulla pitäisi olla.

# 5. Hinnoittelu ja yhteensopivuus

Palautus on saatavana useille alustoille - Mac, Windows, iOS ja Android. Ilmainen versio on käytettävissä kokeilla 100 Mt: n palautusrajalla. Parasta on, että ilmaisversiossa kaikki ominaisuudet ovat täysin auki, mutta tietojen palauttamiselle on asetettu yläraja.

Tämä on erinomainen tapa antaa käyttäjien kokea kaikki ominaisuudet rajoituksetta. Toisin kuin muut työkalut, joissa on joitain perusominaisuuksia ilmaiseksi, kun taas kokeilemiseen tarvittavat ominaisuudet on lukittu ilmaisille käyttäjille.

Hintojen suhteen on useita vaihtoehtoja:

Windows

  • Recoverit Professional - Yksi vuosi yhdelle tietokoneelle - 49,95 dollaria
  • Recoverit Ultimate - Yksi vuosi yhdelle tietokoneelle - 59,95 dollaria
  • Palautusteknikko - vuosi ja 500 tietokonetta - 299,95 dollaria

Osta nyt (SENLWD02 20%: n alennuskoodi)

Mac

  • Recoverit Professional - Yksi vuosi yhdelle tietokoneelle - 89,95 dollaria
  • Recoverit Ultimate - Yksi vuosi yhdelle tietokoneelle - 99,95 dollaria
  • Palautusteknikko - vuosi ja 500 tietokonetta - 399,95 dollaria

Osta nyt (SENLWD02 20%: n alennuskoodi)

Käärimistä…

Mikä tekee Recoveritista rahan arvoisen, on heidän saamansa luottamus. Toistaiseksi yli 5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa on käyttänyt Recoveritia ja palauttanut tietonsa takaisin. Lisäksi Wondershare on tunnettu yritys, joka kehittää yritystason sovelluksia monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Jätän lopullisen päätöksen sinulle.

Kokeilitko jo ilmaiseksi Recoverit-versiota? Jaa palautteesi kommenteissa.

Uusimmat viestit