Kymmenen ohuinta iPhone Xs -koteloa vuonna 2021

Haluatko antaa kuvan erittäin ohuesta kotelosta X: si? Tämä laaja kokoelma ohuimpia iPhone Xs -koteloita on sinulle. Vaikka suurin osa seuraavista tapauksista on suhteellisen ohuita, ne eivät ole lainkaan liukkaita. Koska kaikki ovat niin sileitä, ne eivät salli naarmujen vahingoittaa älypuhelinta. Lisäksi useimpia niistä on saatavana useina väreinä, jotta löydät laitteellesi värikkään puvun. Tarpeeksi puhetta; selvitetään, kumpi näyttää ajoitetumalta iPhone Xs: lle!

1. Spigen Thin Fit

”Spigen Thin Fit” on ohut tapaus voittaja monilta osin. Ensinnäkin se on muotoiltu mukavasti ja siinä on liukastumisen estävä ulkopinta. Tarkat aukot ja sileät napit tekevät siitä ihanteellisen puvun säännölliseen käyttöön.

Sisäänrakennettu metallilevy tekee siitä yhteensopivan magneettisten autotelineiden kanssa. Jos käytät iPhonea handsfree-asemassa, tämä toiminto on huomattava.

“Thin Fit” toimii myös langattoman latauksen kanssa ja tarjoaa kameralle lisäsuojaa. Ja sileän pinnan ansiosta kotelo tarjoaa paremman tarttuvuuden.

USP: Tuki magneettisille autotelineille

Tutustu Amazoniin

2. totallee

Jos olet päättänyt omaksua ohuimman kannen, tämä "totallee" -tarjous on oikea tapa edetä. Se on uskomattoman ohut (vain 0,02 tuumaa) ja muodostaa mukavan parin X: n kanssa.

Huolimatta siitä, että se on niin ohut, kansi kestää naarmuja. Korkealaatuinen polypropeenimateriaali pitää sormenjäljet ​​ja hiki loitolla.

Pehmeä ulkopinta tarjoaa mukavan tunnelman, joten älypuhelimesi pysyy vakaana käsissäsi. Mukavan otteen lisäksi valitset tämän ohuen kannen useilla kiehtovilla väreillä: suihkumusta, harmaa, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Vaikuttava tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. ESR

Entäpä esitellä erittäin kirkas puku X: ille? ESR on poikkeuksellisen joustava ja sen muotoilu on läpinäkyvä, jotta älypuhelimesi hehkuu ilman esteitä.

Suojauksesta puhuttaessa tämä suojus voi vastustaa hankausta. Kohotetulla huulella kotelo ei anna OLED-näytön liukua pintaan. Lisäksi se tarjoaa tärkeän suojan kaksoiskameralle. Siitä huolimatta ESR on yhdeksän houkuttelevaa väriä.

USP: Joustava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. TORRAS Love -sarja

Pidän eniten TORRAS Love -sarjassa ohuesta mutta suojaavasta muotoilusta. Se on valmistettu nestemäisestä silikonikumista ja siinä on pehmeä kosketuspinta.

Kumipintainen ulkopinta kestää pieniä putoamisia ja suojaa laitettasi myös naarmuilta. Sileä ulkokuori tarjoaa ergonomisen otteen.

Rakennettu sarja tarjoaa korotetun reunan tarjoamaan tarvittavan suojan kameralle ja näytölle. Lopuksi voit valita tämän tyylikkään kannen neljässä värivaihtoehdossa: musta, punainen, keltainen ja minttu.

USP: Nestemäinen silikonikumi

Tutustu Amazoniin

5. Applen silikonikotelo

Katsokaa vain tätä "silikonikoteloa" ja tiedät, että se on oikea hinta iPhonellesi. Pehmeästä silikonimateriaalista veistetty kansi näyttää hyvältä.

Pehmeän kosketuksen ansiosta iPhone istuu mukavasti kämmenessäsi. Kotelossa on mikrokuituliina, joka torjuu naarmuja. Katetut painikkeet tarjoavat napsautettavan vastauksen.

Lisäksi langattoman latauksen yhteensopivuus tekee ”Apple Silicone Case” -turvallisesta vedosta pitkällä aikavälillä.

USP: Langaton lataustuki

Tarkista Apple

6. Humixx

Voi, tämä Humixxista on yhtä tyylikäs kuin mikä tahansa ohut kotelo markkinoilla. Ohut rakenne kiertää älypuhelimesi moitteettomasti. Ja kun aukot ovat tavoitettavissa, sinulla on kivuton pääsy kaikkiin toimintoihin.

Matta pinta ei salli lian tai sormenjälkien pilata kuuluisaa kiiltoa. Sileän tekstuurin ollessa aina valmiina, kämmenesi ei pidä hankalana pitää kiinni suuren näytön iPhonesta. Lisäksi Humixxia on saatavana kolmessa värissä: musta, kristallinkirkas ja mattamusta.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

7. Casetify

Ohut kotelo (0,45 mm) yhtä tyylikäs kuin Casetify ansaitsee mahdollisuuden älypuhelimeesi. Se on osittain läpinäkyvä muotoilu, jonka avulla iPhone voi esitellä sen merkittävää muotoilua.

Kannessa on mattapinta, jolla on tärkeä rooli tahran poissa pitämisessä. Kuvioitu pinta vähentää myös tahattomien putoamismahdollisuuksia.

Pääasiassa kamerarenkaan vuoksi ampujalla on luotettava suoja naarmuilta. Leikkauksista puhuttaessa ne ovat varsin tarkkoja.

USP: Puoliläpinäkyvä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. X-taso

Mikä on saanut minut haluamaan “X-tasoa”, on joustava muotoilu, joka asettuu iPhonen ympärille tahrattomasti. Pehmeän TPU-materiaalin ansiosta sillä on tarttuva ulkopinta.

Vaikka X-taso on melko ohut, voit luottaa siihen hankauksen estämiseksi. Aivan kuten monet muut tässä kokoonpanossa mainitut tapaukset, se tarjoaa ylimääräisen hoidon kaksoiskameralle.

Pidätkö värikkäästä suunnittelusta? No, tämä joustava kansi on saatavana viidessä kauniissa värissä, kuten musta, sininen, punainen ja paljon muuta.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

9. elago Inner Core -sarja

Älä aliarvioi elagon ”Inner Core -sarjaa”. No, syy miksi arvostan tätä tapausta niin korkealla, on se, että se on kattanut kaikki perusteet.

Yksi asia, joka on kiinnittänyt silmäni tähän päällykseen, on polypropeenimateriaali, joka on sekä joustavampaa että naarmuuntumatonta. Kyky estää pölyä ja sormenjälkiä auttaa säilyttämään ulkonäönsä pitkään.

Ja langattoman latauksen tuella kotelo ei ole este, kun haluat hyödyntää uuden ikäistä lataustekniikkaa.

USP: Laadukas polypropeenimateriaali

Tutustu Amazoniin

10. 1Anberi

"1Anberi" on voinut tulla 10. sijalle tässä kierroksessa, mutta se on vertaansa vailla, kun on kyse viileän parin tekemisestä X: n kanssa. PC-materiaali tekee siitä erittäin kestävän.

Tietenkään se ei kestä ikäviä putoamisia. Voit kuitenkin luottaa siihen pitämään naarmut helposti. Kameran ylimääräinen suoja tekee siitä luotettavan puvun.

Mattapinnan ansiosta se tarjoaa myös paljon paremman pidon. Ei siinä kaikki; valitset 1Anberin seitsemässä lumoavassa värissä.

USP: Lisäsuoja kameralle

Tutustu Amazoniin

Joten nämä ovat suosikkini tyylikkäät kotelot X: lle. Luulen, että olet halunnut vilkaista heitä.

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet selannut tätä yhteenvetoa, jaa ajatuksesi yllä olevista tapauksista. Äläkä jätä ilmoittamatta meille eniten vetoomusta.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot
  • Ohut kotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle
  • iPhone 12 Mini -ohut kotelo

Uusimmat viestit