Parhaat Viber-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Aikaisemmin teimme pitkän luettelon WhatsApp-vaihtoehdoista. Ja nyt olemme kaikki valmiit asettamaan parhaan Viber-vaihtoehdon iPhonelle. Ehkä et löydä Viberiä enää tarpeeksi kiinnostavaksi tai halukas kokeilemaan muita sovelluksia lisäämään puuttuvan X-tekijän viestintäkokemukseesi. Mahdollisuudet ovat, että nämä kelvolliset kilpailijat eivät vain täytä tyhjyyttä ihailtavasti, mutta tarjoavat myös hauskempaa!

1. WhatsApp

Yli 1000 miljoonan aktiivisen käyttäjän kanssa WhatsApp on ylivoimaisesti suosituin viestisovellus. Se on monipuolinen ja mahdollistaa kommunikoinnin haluamallasi tavalla. Voit lähettää ääni- / tekstiviestin, soittaa ääni- / videopuhelun ystävien ja rakkaitten kanssa.

Lähetä mahtava GIF, jotta viestit ovat hauskempia. Lisää hymiöitä ja piirrä kuviin ja leikkeisiin. Tilaominaisuuden avulla voit lisätä väliaikaisen tilan kiinnittääksesi kaikkien huomion.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Facebook Messenger

WhatsAppin jälkeen Facebook Messenger on rakkain viestisovellus kaikilla alustoilla. Ollakseni rehellinen, voin ohittaa edellisen jossakin määrin, mutta jälkimmäistä on vähän vaikea sivuuttaa, koska se on integroitu syvälle Facebookiin.

Voit lähettää pikavideoita ystävillesi keskustelun maustamiseksi. Haluatko tuoda lisää jännitystä näytelmään? Mene pikapeleihin elävöittääksesi tunnelmaa. Lähetä sydämesi ja lukemattomia luun tippuvia GIF-tiedostoja, jotta chatisi olisi jännittävämpi!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kik

Yksinkertaisesti sanottuna Kick ei ole yhtä voimakas kuin jotkut sen suurimmista kilpailijoista. Se on kuitenkin merkin mukaista, kun haluat kommunikoida nopeasti ja helposti.

Voit ilmaista tunteidesi eri sävyjä GIF-tiedostoilla, tarroilla, valokuvilla, videoilla ja muulla. Aloita ryhmä samanmielisiä ihmisiä ja ole vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Voit myös liittyä haluamaasi ryhmään.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Sanoma Messenger

Telegram Messengerin väitetään olevan nopein viestisovellus, ja siitä on tulossa nopeasti ihmisten suosikki. Esimerkiksi se on saanut yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää vain kahdessa ja puolessa vuodessa.

Sen avulla voit lähettää mediaa ja tiedostoja rajoittamatta niiden kokoa. Kaikki tietosi salataan turvallisesti käyttämällä 256-bittistä symmetristä AES-salausta, 2048-bittistä RSA-salausta ja Diffie – Hellman suojaa avaimenvaihtoa. Koska keskusteluhistoriasi tallennetaan automaattisesti Telegram-pilveen, se pysyy turvassa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. WeChat

Luotettavien toimintojen ja huippuominaisuuksien osalta WeChat on yhtä hyvä kuin mikä tahansa viestisovellus. Se on yhden luukun sovellus teksti-, ääni- / videopuheluille, valokuvien jakamiselle ja muulle. Viestisovelluksen avulla voit soittaa ilmaisia ​​puheluita kaikkialla maailmassa.

Voit luoda ryhmäkeskustelun enintään 500 henkilön kanssa. Sovelluksen avulla voi tehdä ryhmävideopuhelun jopa 9 henkilön kanssa. Jaa joitain rakastavimpia muistoja henkilökohtaisessa valokuvavirrassasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Hangouts

Ei ole väärin sanoa, että kaikki jossain vaiheessa käyttävät Gmailia sähköpostin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Jotkut ammattikäyttäjät saattavat käyttää enemmän Googlen palveluita, kuten Drivea, Kuvia tai synkronoida yhteystietoja. Kaikissa näissä tuotteissa Hangout on vielä yksi Googlen tuote, joka erottuu chatissa.

Parasta Hangoutissa on, että sinun ei tarvitse jakaa matkapuhelinnumeroitasi. Kuka tahansa voi lähettää sinulle chat-pyynnön vain sähköpostiosoitteellasi. Lisäksi voit lähettää melkein kaikki tiedostotyypit liitteenä Hangout-sovelluksen kautta. Ja lopuksi, kuten kaikki Google-tuotteet, myös tämä on vapaasti käytettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Skype

Vaikka on olemassa useita huippuluokan videopuhelusovelluksia, Skype on edelleen suosikkini. Siistin käyttöliittymän ja erittäin intuitiivisten ominaisuuksien ansiosta haluan käyttää sitä kommunikointiin työtovereidesi kanssa. Sen lisäksi, että se on huippuluokan videopuhelusovellus, se on myös erittäin kätevä viestintäväline.

Voit tehostaa keskustelua lähettämällä kuvia, videoita, emojeja ja muuta. Jaa 7 päivän ajan kohokohdat ystävillesi ja seuraajillesi. Kuten kaikki kohokohdat? Lähetä yksityinen viesti arvostamaan ystäviäsi henkilökohtaisemmin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tango

Tangon tiedetään tarjoavan erittäin luotettavan videopuhelukokemuksen. Voit soittaa sekä ääni- että videopuheluita kaikkialla maailmassa. Pelaa sivupiloja pelejä ystävien kanssa poistumatta puhelusta. Käytä naamioita, tarroja ja hahmoja pitämään keskustelun mieliala korkealla tuulella. Lisäksi voit seurata suloisia ihmisiä ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Linja

Pidän henkilökohtaisesti Linesta erittäin toimivasta käyttöliittymästä. Se tekee paljon helpommaksi kommunikoida ystävien kanssa. Tarpeestasi riippuen voit valita viestien tai ääni- / videopuhelujen välillä. Paljon hauskoja tarroja käyttämällä saat helposti tunteillesi todellisen värin.

Sovelluksen avulla voit soittaa ryhmäpuheluja jopa 200 henkilön kanssa. Voit myös soittaa kansainvälisiä puheluita sekä puhelinnumeroihin että lankapuhelimiin suhteellisen alhaisella hinnalla. Vielä parempi, sen avulla voit soittaa myös niille, jotka eivät käytä tätä sovellusta.

Hinta: Vapaa

ladata

10. KakaoTalk

KakaoTalkin todellinen ydin on yksinkertaisuudessa ja luotettavassa toiminnallisuudessa. Voit heti olla yhteydessä ystäviisi ja jakaa valokuvia, videoita, viestejä helposti.

Valtava kokoelma hymiöitä ja tarroja on aina olemassa tuodaksesi elämän keskusteluihisi. Voit myös jakaa sijaintisi rakkaillesi, jotta he tietävät sijaintisi.

Hinta: Vapaa

ladata

Viimeinen mutta ei vähiten - iMessage

Kuinka emme voi sisällyttää iOS: n alkuperäistä Messages-sovellusta? Laaja valikoima ylivoimaisia ​​ominaisuuksia, kuten Digital Touch, Bubble / Screen Effects, antaa sinun kommunikoida kaikkien keinojen ja tapojen kanssa.

Voit jakaa sijaintisi ystävien kanssa, lähettää / vastaanottaa Apple Pay -käteistä ja jopa käydä yrityskeskustelua asiakkaidesi kanssa. Lisäksi voit synkronoida viestisi iCloudin kanssa, jotta voit käyttää niitä välittömästi laitteidesi kautta.

Aika valita paras panoksesi!

Mikä näistä suosituimmista viestisovelluksista asennetaan iOS-laitteellesi? Aiotko kokeilla sovellusta, joka on tunnettu tai haluatko mennä vähemmän suosittuun sovellukseen? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös tarkastella näitä liittyviä viestejä:

  • Parhaat videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka poistaa Viber-tilisi pysyvästi

Uusimmat viestit