Parhaat Bitcoin Wallet -sovellukset iPhonelle vuonna 2020

Bitcoinia pidetään ensimmäisenä hajautettuna digitaalisena valuuttana. Salausvaluutta toimii nimettömästi ilman keskustietovarastoa. Sillä on peer-to-peer-verkko, ja tapahtumat suoritetaan salauksen avulla. Viime aikoina media saa paljon huomiota lähinnä nopean nousunsa vuoksi. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat omaksua tämän kryptovaluutan, olemme koonneet parhaat bitcoin-lompakkosovellukset iPhonelle ja iPadille auttamaan sinua käyttämään hajautettua valuuttaa halutulla tunnelmalla.

Sen lisäksi, että annat lähettää ja vastaanottaa bitcoineja helposti, nämä iOS: n parhaat Bitcoin-lompakkosovellukset auttavat sinua tarjoamaan kaivattua suojaa yksityisille avaimillesi. Hyppää tutustumaan heihin ja kerro meille, mikä niistä sopii täydellisesti tarpeisiisi:

Parhaat iPhone- ja iPad-Bitcoin-lompakot vuonna 2020

# 1. Blockchain

Blockchain, jolla on yli 17 miljoonaa käyttäjää, on yksi iOS: n suosituimmista bitcoin-lompakkosovelluksista. Sen avulla voit tallentaa varasi turvallisesti ja helposti lähettää ja vastaanottaa bitcoinia kenenkään kanssa. Turvakeskus varmistaa, että varoillasi on välttämätön suojaus luvattomalta käytöltä.

Kaksivaiheinen todennus tarjoaa ylimääräisen suojaustason tilillesi. Se tarjoaa helpomman tavan varmuuskopioida ja palauttaa tietosi. Lisäksi Blockchain tukee yli 25 kieltä ja yli 20 valuutan muuntokurssia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Leipä

Pidän eniten leivässä intuitiivisesta käyttöliittymästä. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa tämän sovelluksen avulla. Voit seurata tapahtumiasi helposti ja hallita yksityisiä avaimiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Alan vakiomuotoisella salauksella se tarjoaa tarvittavat suojaukset tiedoillesi. Viimeiseksi leipää tukee useita kieliä, kuten englanti, tanska, hollanti, ranska, saksa, italia ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. BitPay

Ominaisuus, joka erottaa BitPayn toisistaan, on mahdollisuus muuttaa bitcoin välittömästi dollareiksi BitPay Visa -kortilla. Toinen ominaisuus, joka tekee siitä ihanteellisen sovelluksen, on mahdollisuus antaa sinun käyttää ja hallita BitPay Visa -korttia täysin yksityisesti ja turvallisesti.

Avoimen lähdekoodin lompakkoominaisuus, moniallekirjoitusjärjestelmä, tarjoaa ylimääräisen suojan tapahtumille. Sen avulla voit ostaa myös Amazon-lahjakortteja. Vielä merkittävämpää on, että BitPay on yhteensopiva yli 150 valuutan hinnoitteluvaihtoehdon sekä yksikkönimikkeen kanssa BTC: ssä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Bitcoin-lompakko

Bitcoin-lompakko on monipuolinen ja toimii luotettavasti, jotta voit helposti lähettää ja vastaanottaa bitcoinia kenenkään kanssa. Sen avulla voit myös myydä ja ostaa bitcoinia paikallisella valuutallasi. Usean allekirjoituksen tekniikalla se tarjoaa olennaisen suojan kaupalle.

Tämä avoimen lähdekoodin lompakko on yhteensopiva sekä Segwit Bitcoinin (BTC) että Bitcoin Cashin (BCH) kanssa. Lisäksi Bitcoin Wallet tukee useita kieliä, kuten englanti, espanja, ranska, italia, puola, saksa, japani, kiina, venäjä ja portugali.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. OKEx - Bitcoin, kryptovaluutta

OKEx on all-in-one-kryptovaluutta-sovellus, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää, ja se lupaa olla kelvollinen haastaja valinnallesi. Sovellus tarjoaa reaaliaikaisia ​​lainauksia ja interaktiivisia kaavioita pitämään sinut ajan tasalla uusimpien tapahtumien kanssa. Tämän seurauksena voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Lisäksi OKExin mukana tulee hyvä joukko työkaluja, joiden avulla voit hallita tiliäsi. Tarpeidesi perusteella voit myös mukauttaa sovelluksen pitämään kaiken järjestyksessä. Lisäksi se tarjoaa jopa 24/7 maailmanlaajuisen tuen, joka auttaa sinua ratkaisemaan hämmennykset.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Myseelium Bitcoin -lompakko

Jos haluat hallita yksityisiä avaimiasi ehdottomasti, "Mycelium Bitcoin Wallet" olisi parempi vaihtoehto. Sovelluksen avulla voit lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja helposti. Voit helposti pitää välilehden tililläsi ja hallita sitä.

Se tarjoaa nopean yhteyden Bitcoin-verkkoon supernoodien kautta. Lisäksi se toimii myös muilla bitcoin-palveluilla, kuten Trezor ja KeepKey, ja tukee kahta kieltä: englantia, saksaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Copay

Copayn todellinen ydin on kyvyssä tarjota sinulle parempi hallinta yksityisen avaimesi suhteen ja tarjota alan standardin mukaista suojausta tapahtumallesi.

Tässä BitPayn avoimen lähdekoodin bitcoin-lompakossa on moniallekirjoitustekniikka, joka suojaa luvattomilta maksuilta edellyttämällä useita hyväksyntöjä. Tämän sovelluksen avulla voit seurata perhekulujasi ja korvauksiasi sekä hallita yritystäsi, organisaation varojasi ja kulujasi.

Sovelluksella on tuki yli 150 valuutan hinnoitteluvaihtoehdolle sekä yksikköarvo BTC: ssä. Sähköpostien ja push-ilmoitusten avulla se pitää sinut ajan tasalla jokaisesta maksusta ja siirrosta. Lisäksi Copay on yhteensopiva monien kielten kanssa, kuten ranskan, saksan, kiinan (yksinkertaistettu) ja espanjan kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Airbitz

Airbitzillä erottuu kyky tarjota luotettavaa suojausta ja haluttu mukavuus yksityisten avainten hallintaan. Sovellus tarjoaa nopean pääsyn varoihisi ja maksutietoihin. Voit helposti seurata tapahtumiasi ja pystyä etsimään niistä maksunsaajan, luokan tai muistiinpanojen mukaan.

Se tukee useita fiat-valuuttoja, ja voit määrittää valuutan lompakkoa kohti. Mukana on myös sisäänrakennettu muunnin vaivatonta muuntamista varten. Sinun on myös tarjottava tarvittava kilpi tilillesi käyttämällä kaksivaiheista todennusta. Lisäksi Airbitz tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, arabia, kiina, ranska, saksa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Freewalletin Bitcoin-lompakko

Freewalletin bitcoin-lompakko on peittänyt sinut kokonaan! Kolikkojen turvallisesta säilyttämisestä kylmävarastossa yksityisten avainten tuomiseen tai vientiin sovellus tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat ominaisuudet valuutan älykkääseen kauppaan.

Tarkista viimeisimmät bitcoin-hinnat ja yksityiskohtaiset kaaviot pysyäksesi nopeasti muuttuvien markkinoiden tahdissa. Voit jakaa lompakkosi osoitteen Twitterin, Facebookin, sähköpostin ja muiden välineiden kautta. Ja kyllä, älä jätä käyttämättä kaksivaiheista todennusta tarjoamaan enemmän suojaa tilillesi. Lisäksi tämä bitcoin-lompakko iOS: lle on yhteensopiva useiden kielten, kuten kiinan, saksan, ranskan, espanjan, venäjän ja muiden, kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. bitWallet

bitWallet on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi bitcoin-lompakoksi. Siksi kuka tahansa aloittelijasta asiantuntijaan voi löytää siitä erittäin hyödyllisen. Sovellus tallentaa turvallisesti bitcoin-osoitteet yksityisten avaintensa kanssa. Voit tehdä useita lompakoita, joissa on useita Bitcoin-osoitteita lompakkoa kohti. Sen avulla voit luoda lompakoita Bitcoinille, Bitcoin Cashille ja Litecoinille.

On myös mahdollisuus tulostaa lompakko Bitcoinsin tallentamiseksi offline-tilaan. Voit myös tehdä SegWit-osoitteita alhaisemmille transaktiomaksuille. Vielä parempi, bitWallet antaa sinun luoda tarkkailulistoja pitämään välilehteä joillakin erityisosoitteilla helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Joten, nämä ovat hienoimpia Bitcoin-sovelluksia iOS: lle? Kumman olet valinnut? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt eniten.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kulujen seuranta iPhone- ja iPad-sovelluksissa
  • BestCRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat POS-sovellukset iPadille

Uusimmat viestit