Parhaat Night Vision -sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Valokuvien ja videoiden sieppaaminen heikossa valaistuksessa on oma taidemuoto. Vaikka iPhonelle on olemassa monia kameran sovelluksia, useimmat eivät toimi yhtä hyvin ilman optimaalista valaistusta. Tästä syystä on olemassa erityisiä yönäkymäsovelluksia, jotka voivat valaista pimeitä ympäristöjä paremman näkyvyyden mahdollistamiseksi. Vaikka vaihtoehtoja ei ole paljon, olemme valinneet joitain, jotka ovat vaivan arvoisia. Valitse valinta näistä parhaista Night Vision -sovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Yösilmät - Yökamera
 2. NightCap-kamera
 3. Yökamera: Hämärässä valokuvat
 4. Night Vision -lämpökamera
 5. Night Vision taskulamppu Thermo
 6. Yökuvakamera
 7. Nightvision-yökamera
 8. Yönäkö (valokuva ja video)

1. Yösilmät - Yökamera

Night Eyes käyttää monimutkaisia ​​matemaattisia algoritmeja tarjoamaan reaaliaikaisen jäännösvalovahvistuksen iPhonelle tai iPadille. Tämä valaisee mitä yrität kaapata, ja näet myös kirkkaustason.

Voit myös siirtyä valotustilaan paremman laadun saavuttamiseksi. Sen valotusaika on jopa sekunti, jonka avulla voit tarkastella pienimmätkin yksityiskohdat. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan hämäräasetuksiin. Siinä on 10-kertainen digitaalinen zoom ja pari hyvin iPhonen tehokkaan kameran kanssa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

2. NightCap-kamera

Tässä on sovellus, joka auttaa sieppaamaan upeita valokuvia, videoita ja 4K-aikaviiveitä hämärässä ja yössä. Tähtitaivaan taivaan kauneudessa on jopa ainutlaatuinen tähtitieteellinen tila ilman rakeisuutta.

Tarkennusta ja valotusta on helppo hallita kirkkailla ja selkeillä kuvilla. Mutta se toimii myös manuaalisena kamerana, jonka avulla voit säätää eri arvoja ja käyttää erityisiä kameratiloja DSLR-tyyppisten tulosten saavuttamiseksi. Voit jopa ampua mustavalkoisena, jos haluat.

Hinta: $2.99

ladata

3. Yökamera: Valokuvat heikossa valossa

Tässä on toinen yönäkökamerasovellus iPhonelle, joka sopii erinomaisesti valokuvien napsauttamiseen huonosti valaistussa ympäristössä. Siinä on valotusasetukset jopa 1 sekunnin ajan, mikä auttaa heikossa valossa olevia kuviasi tuottamaan hyvin.

Lisäksi tämä voi jopa parantaa päivänvalon valokuvien laatua. Se tarjoaa luminanssin, kirkkauden ja RGB-histogrammit reaaliajassa. Tietenkin voit säätää myös muita asetuksia, kuten valkotasapainoa, täydellisten kuvien sommittelemiseksi.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

4. Night Vision -lämpökamera

Night Vision -lämpökamera on fantastinen yönäkymäsovellus, jonka Florian Winter on kehittänyt korkealaatuisen kuvan ottamiseen heikossa valaistuksessa. Siinä on kolme näkövaihtoehtoa, jotka ovat yönäkö, lämpönäkö ja ultraviolettinäkö.

Lisäksi sillä on yksinkertainen käyttöliittymä ja se tukee 10-kertaista digitaalista zoomausta. Se voi myös havaita jopa sata erilaista esinettä, joten se on hyödyllinen useissa tilanteissa, kuten pimeässä piilevien lemmikkieläinten tarkistamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Premium - 1,99 dollaria)

ladata

5. Night Vision Taskulamppu Thermo

Thorolf Winterin kehittämä sovellus voi helposti muuttaa väriä, kirkkautta ja muita asetuksia luoda mukautettuja tehosteita valokuvaan. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Kun käytät tätä sovellusta, voit painaa oikeassa alakulmassa olevaa painiketta, jotta simuloitu Thermal Vision -suodatin ja taskulamppu näkevät paremmin yöllä. Siinä on myös oma HD-tila.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Yökuvakamera

Katso tämä sovellus, jos haluat ottaa kuvia yöllä pienimmällä kirkkaudella. Sen avulla voit säätää kameran herkkyyttä ja valotusta samalla kun vahvistat värisuodattimia halutun ilmeen saavuttamiseksi.

Se tukee sekä valokuvaa että videota, mutta videotallennus ei toimi yhtä sujuvasti kuin kuvien ottaminen. Se antaa kuitenkin tehokkaasti nähdä puhelimesi heikossa valaistuksessa.

Hinta: $3.99

ladata

7. Nightvision-yökamera

Tässä on toinen yönäkymäsovellus iPhonelle ja iPadille kuvien ottamiseksi täydellisessä pimeydessä. Tämä sovellus sisältää liukusäätimen, jota voit säätää ympäröivän kirkkauden mukaan.

Kun herkkyysliukusäädintä siirretään vasemmalle (suurin herkkyys), se tuo kuvaan paljon signaalikohinaa. Mutta jos et pidä vihreästä väristä, voit käyttää Oletusvalokuvat-sovellusta sen jälkisuodatukseen, jotta saat mustavalkoisen kuvan.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Yönäkö (valokuva ja video)

Sinulla on sujuva valokuvien ja videoiden sieppauskokemus tämän sovelluksen kanssa, joka toimii ilman viiveitä ja viiveitä. Voit muuttaa kameran herkkyyttä dynaamisesti saavuttaaksesi ihanteelliset tulokset.

Lisäksi se luo erillisen kirjaston kuvillesi ja tallenteillesi, ja voit jakaa ne ystävien kanssa suoraan sovelluksen kautta. Siinä on myös oma HD-valokuva- ja videotila.

Hinta: $2.99

ladata

Yhteenvetona

Suorititko vielä mitään heikossa valaistuksessa näillä yönäköohjelmilla? Jaa kokemuksesi ja ideasi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Ja jos haluat pitää kuvat yksityisinä, tutustu parhaisiin valokuvavarastosovelluksiin.

Voit myös lukea nämä

 • Piilokamera-ilmaisinsovellukset iPhonelle
 • Camera Zoom -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat iPhonen kaukoputket yön taivaan tutkimiseen
 • Parhaat ruokavalokuvaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit