Parhaat iPhone 7- ja 7 Plus -pankit vuonna 2020

Olitpa matkalla pitkälle kiertueelle tai mieleenpainuvaan piknikiin, yksi asia, jota sinun ei pidä olla kantamatta, on runsaasti ylimääräistä virtaa laitteellesi. Tätä varten tarvitset varmasti suuritehoisen pankin iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle. Missä me tulemme pelaamaan.

Helpottamiseksi hakusi tässä on kattava luettelo iPhone 7: n ja 7 Plus: n virtapankeista. Keskittymämme keskeisiin ominaisuuksiin ovat siirrettävyys, akun kapasiteetti ja turvallisuus. Vielä parempaa, ne on pohjustettu antamaan sinulle mehua iPhonen, iPadin ja melkein minkä tahansa muun älypuhelimen lisäksi. Aloitetaan luettelo alas valitsemalla sopivin vaihtoehto!

iPhone 7 ja 7 Plus -virtapankit

 1. Mogix-pikalatauspankki
 2. X-DRAGON-virtapankki digitaalisella näytöllä
 3. Ohut virtapankki Luxtubelle
 4. iMuto-virtapankki kannettavalla laturilla
 5. Virtapankki, jossa 3 ulkoista porttia RAVPowerilta
 6. Yoobao-virtapankki kaksoisportilla
 7. Powercore + Mini Aluminium Power Bank Ankerilta
 8. SANAGin langaton kannettava laturi
 9. Anker PowerCore Power Bank PowerQI-tekniikalla
 10. AMAESin aurinkopankki

1. Mogix-pikalatauspankki

Ulkoinen Mogix-akkulaturi on tehokas ja kykenevä olemaan luotettava veto, kun sillä on eniten merkitystä. 10400 mAh: n akku on tarpeeksi hyvä pitämään laitteesi virtana lyhyellä matkalla. Kaksoisportit, joissa on 2,5 A ja 2,1 A, ovat melko kunnollisia mehuttamaan kaksi laitetta kerralla nopeasti.

Virtapankissa on neljä LEDiä, joiden avulla voit tarkistaa jäljellä olevan virran nopeasti. Ylivoimainen piiri pitää poissa uhat, kuten ylikuormitus. Koska se on ohut ja kompakti, voit kantaa sitä kätevästi jopa taskussa.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

2. X-DRAGONin digitaalinen näytöllä varustettu virtapankki

BW-JAKELIJAT, joilla on kaikki huippuluokan tehopankin ainesosat, ovat luotettavuuden avainsana. Kiinteän 16000 mAh: n akun ansiosta tämä ulkoinen laturi ei koskaan anna iPhonen kuolla virran puutteesta. Toinen tämän laturin merkittävä piirre on salamannopea nopeus, jolla se mehustaa laitetta.

Ergonominen muotoilu tarjoaa paremman otteen, jonka avulla voit pitää sitä mukavasti kädessäsi. Kevyt muotoilu ja vedenpitävä rakenne (IPX67-luokitus) tekevät siitä todellisen tarjouksen. Lisäksi se on myös iskunkestävä ja mukana tulee kaksi porttia.

USP: FCC-, RoHS- ja CE-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

3. Luxtude Slim Power Bank

Erittäin ohut, kevyt ja tyylikäs virtapankki iPhone 7: lle, sisäänrakennetulla Applen salamakaapelilla. Vain 0,31 tuuman tyylikkään profiilin ansiosta voit pitää sekä puhelinta että virtapankkia mukavasti.

MFi-sertifioitu salamakaapeli tarjoaa erittäin nopean latauksen yhtä nopeasti kuin alkuperäinen kaapeli. Lisäksi UL-sertifioitu akku varmistaa, että laitteesi pysyy turvallisena ja moitteettomana latauksen aikana ja sen jälkeen.

USP: Erittäin ohut, mutta voimakas

Tutustu Amazoniin

4. iMuton virtapankki kannettavalla laturilla

Jos virtapankin suunnittelu on etusijalla, iMutolla on upea yksi tekemään sinuun vaikutuksen. Se on tyylikäs, ohut ja kevyt, joten se on täydellinen kuljettaa mukana. Akusta puhuttaessa sillä on 20000 mAh: n akku ja kaksi USB-porttia parin laitteen lataamiseksi samanaikaisesti.

Toisin kuin muissa tehopankeissa, tässä ei ole LED-merkkivaloja. Sen sijaan siinä on digitaalinäyttö, joka näyttää tarkan virran akussa. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Digi-Power ja iM-Power -tekniikka

Tutustu Amazoniin

5. RAVPower-virtapankki, jossa 3 ulkoista porttia

Kuten nimi niin on työ! RAVPower on todellakin voimanpesä. Se tarjoaa 26800mAh: n valtavan akun, joka virtaa iPhonesi lähes yhdeksän kertaa. Kolme USB-porttia (yhdistetty 5.5A-lähtö) mahdollistavat kolmen laitteen lataamisen samanaikaisesti huippunopeudella.

Siinä on älykäs IC-taajuustekniikka, joka on varustettu tarjoamaan turvallisempaa ja suurempaa virranmuunnosta. Voit ladata sen vain 13 tunnissa. Jos etsit vankkaa virtapankkia, joka pystyy tuottamaan tasaisen suorituskyvyn, sinun ei pitäisi katsoa tätä pidemmälle.

USP: Valtava akku

Tutustu Amazoniin

6. Yoobaon kaksoistuloportilla varustettu virtapankki

Haluatko hyvännäköisen virtapankin, joka voi sopia hienosti yhteen muodikkaan profiilisi kanssa? Yoobao on tyylikäs ja vaikuttava muotoilu, joka tekee siitä lujan suosikin ihmisille, jotka haluavat tyylikkäitä juttuja.

Ilmailualumiiniseoskuoressa on hiekkapuhallushapetus sileä pinta. Eleganssin lisäksi Yoobaoa tukee riittävä 10000 mAh: n akku, joka voi tarjota tarpeeksi mehua älypuhelimeesi, jotta laajennettu pelisi jatkuu.

Ja kun käytössäsi on 10-kerroksinen suojausjärjestelmä, iPhone pystyy pitämään haasteet, kuten ylivirta ja ylikuormitus, loitolla. Puhumattakaan 18 kuukauden takuusta, joka tekee Yoobaosta melko turvallisen sopimuksen.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Anker PowerCore + Mini Aluminium Power Bank

Kun puhut halutuimmista ja kannettavimmista virtapankeista, Anker PowerCore + Mini on se, jota sinun tulisi pitää yläreunassa. Huulipunan kokoinen muotoilu antaa sille kauniin ilmeen, joka voi piristää tyylisi osamäärää.

Alumiinirakenteen ansiosta se on kestävä ja kestää iskuja. 3350 mAh: n akku voi tarjota riittävän latauksen, jotta voit käyttää iPhoneasi hieman enemmän vapautta. Sen mukana tulee PowerIQ-tekniikka, joka nopeuttaa lataamista vaaditulla turvallisuudella.

Voit valita tämän mukavan virtapankin neljällä houkuttelevalla värillä, kuten vaaleanpunainen, hopea, musta ja kulta. Lisäksi Anker tarjoaa 18 kuukauden takuun PowerCore + Minille.

USP: Huulipunan kokoinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Langaton SANAG-laturi

Langaton SANAG-akku on erittäin edistyksellinen, sillä siinä on sisäänrakennetut kaapelit ja yhteensopiva Qi-latausalusta. Se on suunniteltu toimimaan sekä langallisena että langattomana laturina laitteellesi. 10000 mAh: n akku on täysin varustettu lataamaan iPhonesi nopeasti.

LED-digitaalinäyttö näyttää jäljellä olevan kapasiteetin. Tukee ylikuormitettua, ylipurettua, ylijännitettä, ylivirtaa ja oikosulkusuojausta. Mahdollisuus virtaa jopa neljään laitteeseen samanaikaisesti tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

USP: Qi langaton lataus

Tutustu Amazoniin

9. Ankerin PowerCore-virtapankki PowerIQ-tekniikalla

Neljä ja puoli tähteä yli 17000 asiakasarvostelusta heijastavat selvästi tuotemerkkejä ja tuotteiden laatua. Virtapankki on suunniteltu erinomaiseksi kaikilla osa-alueilla.

Luotettavan 20100 mAh: n akun ansiosta se voi rikkoa iPhone 7: ää jopa seitsemän kertaa. Edistyneiden PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikoiden avulla ulkoinen laturi pystyy toimittamaan nopean latauksen.

MultiProtect-turvajärjestelmä varmistaa, että älypuhelimesi pystyy torjumaan oikosulun kaltaiset vaarat helposti. Lisäksi PowerCore-ulkoisella laturilla on luotettava 18 kuukauden takuu.

USP: MultiProtect-turvajärjestelmä

Tutustu Amazoniin

10. AMAES-aurinkopankki

AMAES esittelee kannettavan aurinkolaturin iPhonellesi. Voit ladata tämän virtapankin päivänvalossa ja ladata sitten iOS-laitteesi missä tahansa. Huomaa, että lataa tämä virtapankki päivän aikana vain hätätilanteessa. Jos hätätilanteita ei ole, lataa tämä kannettava laturi USB-kaapelilla tai virtalähteellä.

Tätä virtapankkia voidaan käyttää kaksoissalama-LED-valoilla, kun olet telttailussa metsässä tai kävelet yöllä. Se on myös IPX5-sateenkestävä ja urheilu 3 -porttia samanaikaista latausta varten. Kun olet ladannut täyteen, voit käyttää tätä 24000 mAh: n tehopankkia kolmesta viiteen päivään.

USP: Ympäristöystävällinen

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Valitse yksi näistä vankoista virtapankeista iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle ja pysy jatkuvasti mehustettuna lomien tai kiertueiden aikana. Minkä virtapankin avulla pidät iPhonesi jatkuvasti ladattuna? Olisin iloinen saadessani tietää sen nimen. Lisäksi, jos joku virtapankki voi helposti tehdä jokerimerkinnän tähän luetteloon, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

 • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
 • Paras iPhone 7/7 Plus -telakointiasema
 • iPhone 7/7 Plus -telakointiasemat kaiuttimella

Uusimmat viestit