Ajastimen asettaminen iPhonelle tai iPadille lopettaa musiikki ja elokuvat

Pehmeää ja rauhoittavaa musiikkia kuuntelen nukahtamista aina, kun yö näyttää olevan liian pitkä. Mutta ennen soittopainikkeen painamista asetan mieluummin ajastimen niin, että musiikin toisto lopetetaan iPhonessa ennalta asetetun ajan jälkeen.

IOS: n varastokellosovelluksessa on piilotettu uniajastin, jota voit käyttää monin tavoin. Voit esimerkiksi käyttää tätä ominaisuutta estääkseen lastasi katsomasta videoita määrätyn ajan jälkeen. Se voi myös olla erittäin kätevä auttaa sinua pitämään tauon ennalta määritetyssä ajassa etenkin katsellessasi kuumia Netflix-ohjelmia.

Mikä tahansa voisi olla syysi, tämä upea pieni hakkerointi voi tulla peliin hyvin. Haluan osoittaa, kuinka voit käyttää uniajastinta musiikkiin ja elokuviin iOS-laitteellasi.

Kuinka asettaa ajastin iPhonessa ja iPadissa lopettaa musiikin ja elokuvien toisto

Muistilappu: Tämä temppu toimii kaikkien musiikki- ja elokuvasovellusten, kuten YouTube, Apple Music, Amazon Prime ja muiden kanssa. Joten sinulla on täydellinen vapaus hyödyntää tätä temppua aina kun luulet olevan oikea aika.

Vaihe 1. Ensinnäkin, käynnistä Kello-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Varmista nyt Ajastin-välilehti on valittu näytön oikeasta alakulmasta.

Vaihe # 3. Aseta seuraavaksi aika, jonka jälkeen musiikin toisto lopetetaan automaattisesti. Aion aseta se 15 minuutiksi.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi Kun ajastin päättyy.

Vaihe # 5. Seuraavassa näytössä sinun on vieritettävä kokonaan pohjaan ja valittava Lopeta pelaaminen.

Napauta sitten Aseta näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 6. Lopuksi osuma Alkaa.

Mene eteenpäin ja aloita suosikkimusiikin tai hauskaa rakastavien elokuvien soittaminen. IOS-laitteesi lukittuu ja lopettaa median toiston automaattisesti ennalta asetetun ajan kuluttua.

Yksi tärkeä huomioitava asia on, että joudut palaamaan takaisin ja valitsemaan äänen, jos haluat käyttää ajastinta muihin tavaroihin, kuten ruoanlaittoon tai pelaamiseen. Muuten ajastimesi on hiljainen.

Saadaksesi sen valmiiksi, avaa Kello-sovellus uudelleen → Ajastin-välilehti → aseta aika → napauta Kun ajastin päättyy → Valitse ääni → napauta Aseta oikeassa yläkulmassa → osoita Käynnistä. Nyt ajastimesi toistaa ääntä tavalliseen tapaan.

Ole hyvä!

Video: Aseta ajastin lopettamaan musiikin tai videoiden toisto iPhonessa ja iPadissa

Käärimistä…

Luulen, että unelmat eivät enää pysy kaukana unistasi. Kerro minulle, kokeiletko tätä temppua iOS-laitteellasi.

Katso myös nämä artikkelit:

  • Parhaat aikaseurainohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Hälytyssovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikkisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat uniseurantaohjelmat iPhonelle

Onko meillä vinkkejä? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit