Kuinka ladata ilmaista musiikkia iPhoneen tai iPod Touchiin

Musiikki on se, mikä saa minut liikkumaan ja rokkaamaan! Se on olennainen osa elämää siitä, että pidän minut ajan tasalla työaikana henkeni virkistämiseen pitkän liikenteen aikana juhlien aikaistamiseen. Varmistaakseni, että romanssillani mahtavilla kappaleilla ei koskaan ole mitään keskeytyksiä, olen luonut valtavan soittolistan kappaleista, joita nautin kuunnella. Onneksi ilmaisten kappaleiden lataaminen iPhonelle ja iPadille on helppoa!

1. Spotify-musiikki

Olen todella iloinen voidessani lisätä maailman suosituimman musiikkisovelluksen "Spotify" tähän erityiseen luetteloon. Luo laaja musiikkikokoelma suosikkikappaleidesi avulla ja pääse nopeasti käyttämään kappaleita, jotka koskettavat sieluasi.

Henkilökohtaiset suositukset ja valmiit soittolistat huolehtivat täydellisesti ainutlaatuisesta maustasi. Ja jos haluat parantaa musiikkikokemustasi, valitse premium-versio käyttääksesi tätä sovellusta ilman mainoksia. Ja myös tallentaa musiikkia kuunnellaksesi musiikkia.

Hinta: Vapaa

ladata

2. SoundCloud

”SoundCloudia” ei tarvitse esitellä, eikö niin? Yli 150 miljoonan kappaleen avulla sovellus on saanut kaiken, mitä haluat nauttia musiikista parhaimmillaan. Tutustu listan kärjessä oleviin albumeihin, live-sarjoihin ja huippuyhdistelmiin ja hyödynnä hip-hop, rock, klassinen, jazz, podcastit ja upeat äänikirjat. Sovellus ehdottaa sinulle myös kappaleita tykkäyksiesi perusteella.

Voit päivittää SoundCloud Go- tai SoundCloud Go + -sovelluksiin (vastaavasti 5,99 dollaria / kk ja 12,99 dollaria / kk) käyttääksesi tätä musiikkisovellusta enemmän vapautta ja jopa ladata suosikkikappaleitasi offline-kuuntelua varten.

Hinta: Vapaa

ladata

3. TIDAL

TIDAL ei ehkä ole yhtä suosittu kuin Spotify tai Apple Music, mutta sen laatu on hieno viihdyttäjäsi.

Se väittää olevansa ensimmäinen musiikkisovellus, joka tarjoaa korkealaatuista äänenlaatua, teräväpiirtomusiikkivideoita ja taiteilijoiden ja asiantuntijoiden kuratoiman toimituksen. Sovellus tarjoaa rajoittamattoman pääsyn 40 miljoonaan kappaleeseen.

Voit katsella yli 130 000 korkealaatuista musiikkivideota. Katso integroituja musiikkiartikkeleita, ominaisuuksia ja haastatteluja. Ja lataa myös albumeja, soittolistoja ja kappaleita saadaksesi ne mukaan omaan tahtiisi!

Hinta: Vapaa

ladata

4. Google Play Musiikki

"Google Play Musiikki" on yksi arvostetuimmista musiikin suoratoistopalveluista. Tämän sovelluksen avulla sinulla on yli 40 miljoonaa kappaletta aivan käden ulottuvilla. Sovellus suosittelee myös kappaleita makusi mukaan.

Se tarjoaa tallennustilaa ja suoratoistoa jopa 50000 kappaleelle henkilökohtaisesta kokoelmastasi ilmaiseksi. Voit päivittää sovelluksen premium-versioon kuunnellaksesi kappaleita ilman mainoksia. Tilausominaisuuksiin kuuluu myös mahdollisuus ladata kappaleita ja YouTube Red -jäsenyys ilman lisäkustannuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Deezer

Olen aina havainnut “Deezerin” olevan melko hyvä. Musiikkisoittimen avulla voit etsiä, suoratoistaa ja kuunnella suosituimpia radiohittejä ja uusia kappaleita. Voit luoda rajoittamattomia soittolistoja ja käyttää niitä nopeasti elävöittääksesi musiikkiaikaa.

Siirry sovelluksen premium-versioon vahvistamaan kokemustasi. Pro-version avulla voit ohittaa rajattoman määrän kappaleita. Voit myös tallentaa kappaleita toistaaksesi niitä ilman Internetiä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Napster - Suosituin musiikki ja radio

Napsterilla on jättimäinen kokoelma yli 30 miljoonasta kappaleesta. Joten voit suoratoistaa musiikkia pyynnöstä ja jopa ladata eniten pitämiäsi offline-kuuntelua varten.

Sovelluksen avulla voit myös luoda kappaleistasi soittolistoja ja jakaa ne ystäviesi kanssa. Makusi perusteella se tarjoaa sinulle myös viileitä ehdotuksia. Joten voit nopeasti käyttää kappaleita, jotka sytyttivät sinut tuleen!

Kun kuukausitilaus on 9,99 dollaria, sovelluksen avulla voit käyttää kaikkia ominaisuuksia ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Evermusic - offline-musiikki

“Evermusic” on loistava musiikkisoitin ja pakollinen sovellus musiikin ystäville. Sovelluksen avulla voit ladata musiikkia useista palveluista, kuten Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, MEGA, Yandex.Disk ja WebDAV.

Sovelluksen mukana tulee edistynyt suoratoistopalvelu, jossa on ylivertaiset puskurointitekniikat. Se tukee kuutta äänimuotoa, mukaan lukien mp3, aac, m4a, wav, aiff ja m4r.

Se tukee myös äänikirjoja ja voit luoda useita äänikirjoja. Voit tallentaa median sijainnin ja jopa muuttaa toistonopeutta. Kaikki kappaleesi on luokiteltu artistin, albumin ja tyylilajin mukaan, jotta voit selata kokoelmaa hieman helpommin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. MyMP3

Mikä tekee MyMP3: sta niin kätevän, on mahdollisuus antaa sinun muuntaa videot helposti MP3-tiedostoiksi. Sovelluksen avulla voit myös muokata minkä tahansa kappaleen metatietoja. Voit esimerkiksi nimetä raidat ja artistien nimet uudelleen.

Pidä suosikkikappaleesi järjestyksessä ja synkronoi ne myös pilven kanssa, jotta ne pysyvät turvallisesti. Voi kyllä, älä unohda jakaa niitä ystävillesi voittaaksesi paljon sydämiä ja tykkäyksiä!

Hinta: Vapaa

ladata

9. Ilmainen kappaleilmoitin iTunesille

Joskus Apple tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata joitain iTunes-kappaleita ilmaiseksi. Jos et halua menettää tätä mahdollisuutta, valitse "Free Song Notifier for iTunes". Heti kun mikä tahansa ilmainen kappale on ladattavissa iTunesissa, sovellus ilmoittaa siitä sinulle, jotta et unohda noutaa sitä. Voit ladata ilmaisen iTunes-kappaleen suoraan tästä sovelluksesta.

Selvitä kappaleet, jotka ovat suosittuja maassasi. Tutustu maasi 15 suosituimman kappaleen luetteloon ja esikatsele heidän 30 sekunnin pätkänsä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Offline-musiikkisoitin

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on yhden luukun ratkaisu, jolla voit tuoda suosikkimusiikkisi ja toistaa sitä missä tahansa. Ei ole rajoituksia sille, kuinka kauan voit kuunnella offline-tilassa, joten se on kätevää, kun sinulla ei ole internetyhteyttä.

Se on tehokas musiikkisoitin, joka tukee kaikkia suosittuja äänimuotoja. Sen avulla voit luoda ja hallita soittolistoja, ja siinä on silmukkatila, jonka avulla suosikkisi toistuvat jatkuvasti. Se tarjoaa myös puhelimen lukitusnäytön hallinnan mukavuuden vuoksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Muita tapoja ladata ilmaista musiikkia iPhoneen / iPod Touchiin

Jos puhumme ilmaisesta musiikista iPhonessa, sen soveltamisala on hyvin rajoitettu. Mutta verkossa on lukuisia lähteitä, joista voit saada ilmaista musiikkia laillisesti. Suurin osa siitä on juuri tulossa olevien indie-taiteilijoiden ja -bändien joukossa. Et voi nähdä paljon suosittua musiikkia ilmaisessa piirissä.

Jos olet ladannut mp3-raidat tietokoneellesi, aseta ne Dropbox-kansioon, avaa Dropbox-sovellus iPhonessa ja nauti musiikin toistosta.

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten nyt tiedät kuinka ladata suosikkikappaleesi ilmaiseksi kuunnellaksesi niitä ilman häiriöitä. Onko sinulla palautetta? Voit vapaasti jakaa sen kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple Music -vaihtoehdot
  • Music Editor iPhone- ja iPad-sovellukset
  • Parhaat iPhone-sovellukset musiikin löytämiseen

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found