Paras iPhone 6 Plus -panssarilasi vuonna 2021

Jos olet ylpeä iPhone 6 Plus -omistaja, sinun tulisi olla tietoinen sen ionivahvistetusta kosketusnäytöstä. Vaikka se tarjoaa riittävän suojan, erikoistuneen näytönsuojan hankkiminen epäilemättä lisää puhelimen kestävyyttä. Et halua edes pientä näkyvää naarmua kallisarvoisen iPhonen näytöllä. Joten, etsi itsellesi sopiva iPhone 6 Plus -panssarilasi:

1. ZAGG InvisibleShield

ZAGG InvisibleShield Glass tarjoaa äärimmäisen suojan iPhonen näytölle. Se on rakennettu väkevöidystä karkaistusta lasista, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan turvallisuuden naarmuilta. Lasin näytönsuojan paksuus on vain 0,4 mm, joten voit nauttia erittäin tasaisesta kosketusnäytöstä.

Lasin pinta on erittäin kiillotettu, ja terävien reunojen ansiosta voit ottaa puhelimen vaivattomasti sisään ja ulos taskuista ilman vetokoukkuja. Huippuluokan lasi tarjoaa maksimaalisen selkeyden ja siinä on pinnoite, joka estää luonnollisia ihoöljyjä ja tekee näytöstä öljynkestävän. InvisibleShield Glass on erittäin helppo asentaa vain tasaisella kerroksella, joka liimautuu puhelimeesi tiukasti.

Tutustu Amazoniin

2. Herra Kilpi

Shield on suosittu nimi iPhonen lisävarusteiden ja erityisesti näytönsuojusten alalla. Tämä kirkas HD-ballistinen lasi voi pelastaa puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Arvostaa sen tarkkaa laserleikkausta, joka on kiillotettu pyöristettyjen reunojen saavuttamiseksi.

99,99% teräväpiirtotarkkuudella ja kosketusnäytön tarkkuudella rakastat puhelimesi näytön hyväilemistä ja vuorovaikutusta sovellusten kanssa sujuvasti. Nauti herra Shieldin vaivattomasta elinikäisestä vaihto-takuusta.

Tutustu Amazoniin

3. Supershieldz

Supershieldz käyttää kuplattomia liimoja asennuksen helpottamiseksi ja ilman jäämiä, kun irrotat suojuksen. Kuplat näytönsuojan alla voivat pilata iPhonen näytön vuorovaikutusta tekstin kirjoittamisesta verkkosivustojen selaamiseen. Supershiledz on valmistanut tämän tuotteen korkealaatuisesta karkaistusta lasista, jossa on 100% kuplattomia liimoja.

Tässä 0,3 mm: n 9H-lasissa on naarmuuntumista ja sormenjälkiä estävät ominaisuudet, jotka pitävät puhelimesi näytön suojattuna tahroilta ja tahroilta. Nauti alkuperäisestä kosketuskokemuksesta sen 99,99% teräväpiirtotarkkuudella.

Tutustu Amazoniin

4. JETech Premium

JETechin karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla iPhone 6 Plus -laitteessa on korkealaatuinen karkaistu lasi, jonka paksuus on vain 0,33 mm. Lasissa on hyvin pyöristetyt reunat, jotta se mahtuu näyttöön oikein. Se tarjoaa valtavan vastustuskyvyn naarmuja ja vaurioita vastaan, koska se on 9H-naarmuuntumaton.

Karkaistu lasisuojus on erittäin herkkä ja erittäin läpinäkyvä. Sinun tarvitsee vain antaa sille pieni asento sen asentamiseksi. Se suojaa tehokkaasti pölyä, tahroja ja sormenjälkiä.

Tutustu Amazoniin

5. iCarez

ICarezin vankka naarmuuntumista estävä näytönsuoja, tämä tuote koostuu 0,33 mm paksusta karkaistusta lasista, jonka kovuus on 9H ja pyöristetyt reunat naarmujen ylläpitämiseksi. Pyöristettyjen reunojen ansiosta voit asentaa sen helposti jättämättä kuplia.

Tämän iPhonen näytön suojaimen avulla voit kokea maksimaalisen HD-tarkkuuden RETINA-näytöllä ja TrueTouch-herkkyydellä. Lasi on antibakteerinen, ja häiriöt reagoivuuteen ovat hyvin vähäisiä.

Tutustu Amazoniin

6. Tech Armor (reunasta reunaan -suojakalvo)

Tech Armor Premium Edge to Edge Ballistic Glass -näytönsuoja on upealta näyttävä ja tuntuva lasisuojus, joka on suunniteltu pitämään puhelimesi sellaisena kuin se on. Karkaistu lasisuojus tarjoaa erinomaisen suojan naarmuilta, iskuilta ja pudotuksilta.

Näytönsuojassa on tarkka laserleikattu lasi, kiillotettu ja pyöristetyt reunat. Se tarjoaa maksimaalisen terävän terävyyden ja tarkan kosketusnäyttökokemuksen. Oleofobinen pinnoite tarjoaa myös vastustuskyvyn öljyjen näytölle ja vähentää huomattavasti sormenjälkiä.

Tutustu Amazoniin

7. Spigen

Spigen panssarilasi antaa kaivatun kestävyyden iPhonen näytölle. Siinä on ohut kovapinnoitettu karkaistu lasi, joka on 0,4 mm paksu ja 8H-9H naarmuuntumaton. Se sopii täydellisesti iPhone 6 Plus: n 5,5 tuuman kosketusnäyttöön ja tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta.

Tutustu Amazoniin

8. Maxboost

Panssarilasi Maxboost väittää olevansa maailman ohuin lasinen näytönsuoja. Siinä on ohut, 0,2 mm paksu lasi, joka suojaa puhelinta kolhuilta, naarmuilta ja iskuilta.

Karkaistu ballistinen lasi on erittäin kirkas, ja tarkka laserleikattu lasi sopii täydellisesti näytölle. Se tarjoaa korkean kosketusnäytön herkkyyden ja maksimaalisen HD-tarkkuuden puhelimesi näytölle. Lasin oleofobisen pinnoitteen ansiosta se pitää puhelimesi näytön puhtaana öljyistä, hikistä ja tahroista.

Tutustu Amazoniin

9. Tech Armor (ballistinen lasinen näytönsuoja)

Tech Armor Premium Ballistic Glass -näytönsuojan avulla kallisarvoinen iPhone näyttää oikealta tavalla, mutta sen pitäisi olla mahdollisimman suojattu. Ballistinen lasinen näytönsuoja suojaa näyttöä tehokkaasti naarmuilta, iskuilta ja muilta tavallisilta vaurioilta.

Suoja on valmistettu tarkasta laserleikatusta karkaistusta lasista, jonka kaarevat reunat ovat kiillotettuja. Ohut paksuutensa ansiosta se tarjoaa teräväpiirtoteräväpiirteen ja kosketusnäytön tarkkuuden.

Lasin oleofobinen pinnoite estää tahroja, öljyjä ja sormenjälkiä näytöltä. Se on erittäin kestävä lasinen näytönsuoja, joka on helppo asentaa ja poistaa.

Tutustu Amazoniin

10. amFilm

amFilm esittelee karkaistua lasia, jossa on erittäin kirkas läpinäkyvyys. Tämän tuotteen läpinäkyvyys on 99,9%, mikä antaa sinulle luonnollisen katselukokemuksen. Voit helposti luottaa sen 0,3 mm paksuuteen, joka on joustava puhelimesi karkealle käsittelylle.

Tällä 3D-kosketusyhteensopivalla amFilm-näytönsuojalla on 9H-pintakovuus ja se on päällystetty oleofobisella peitteellä sormenjälkien vähentämiseksi.

Tutustu Amazoniin

Älä jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit