Griffinin parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

IPhone 6 Plus on Applen ensimmäinen phablet. Kalliimpi laite vaatii parempaa, räätälöityä, henkilökohtaista suojausta. Siksi Griffinin parhaista iPhone 6 Plus -koteloista on joukko lajikkeita. Kaikki nämä Griffin-kotelot on valmistettu suojaamaan iPhonesi 6 Plus täysin, pienistä asioista kuten pölystä ja naarmuista jopa 4 jalan korkeisiin pudotuksiin.

Griffinin iPhone 6 Plus -koteloiden kokoelman tarkoituksena on palvella jokaista makua. Sinulla on nämä Survivor-tyyliset kotelot, jotka tarjoavat monipuolisen suojan; on erittäin ohuita, ohuita koteloita, jotka pitävät iPhonen 6 Plus alkuperäisen ilmeen ehjinä ja paljon muuta.

# 1. Paljastaa

Griffin's Reveal on korkealaatuinen kirkas kotelo iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. Polykarbonaattimateriaalista valmistettu kansi on melko sileä ja siinä on pehmeä tekstuuri. Siksi se ei tunne liukasta kämmenessäsi.

Vaikka kotelo on tyylikäs, se voi torjua naarmut ja vastustaa myös pienen äänenvoimakkuutta. Pehmeiden ja tuntuvien painikkeiden ansiosta saat reagoivan palautteen.

USP: Erittäin kirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Eloonjääneiden huippukokous

Survivor Summit on sellainen tapaus, joka tarjoaa tinkimättömän suojan pudotuksia vastaan. Se ei tietenkään näytä tyylikkäältä ja lisää laitteeseen paljon ylimääräistä irtotavaraa. Mutta kun on kyse laitteen suojaamisesta iskuilta, se on käyrän edellä.

Pääasiassa reagoivien painikkeiden ja tarkkojen aukkojen ansiosta voit käyttää laitettasi vaivattomasti. Vankan ulkokuoren ansiosta Survivor Summit tarjoaa turvallisen pidon luistamisten estämiseksi.

USP: Neljä kerrosta suojaa

Tutustu Amazoniin

# 3. Survivor All-Terrain

Vielä yksi mahtava kestävä kotelo Griffin Technologylta! Survivor All-Terrain -urheilu on poikkeuksellisen suojaava muotoilu, joka voi levittää jopa ikävät vaikutukset.

Kaikissa neljässä kulmassa on ylimääräinen tyyny selviytyäkseen shokista helposti. Vyöpidikkeen kotelo on kätevä, kun haluat kantaa laitettasi turvallisesti. Lisäksi on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka ei koskaan anna naarmujen vahingoittaa näyttöä.

USP: Poikkeuksellisen suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Survivor Slim

Jos haluat saada älypuhelimesi luotettavan suojan lisäämättä tarpeetonta irtotavaraa, Survivor Slim olisi oikea tapa. Jäykkä polykarbonaattikuori auttaa estämään iskut, kun taas silikonitakki pitää naarmut poissa.

Ulkopuolella on liukumaton muotoilu, joka tuntuu mukavalta käsissä. Painikkeiden kohdalla ne tarjoavat tuntopalautetta, mikä antaa sinun painaa niitä helposti.

USP: Suojaava muotoilu ohuessa muotoilussa

Tutustu Amazoniin

# 5. Identiteettigrafiitti

"Identity Graphite" -levystä tekee vaikuttavan kannen iskuja vaimentava muotoilu, joka suojaa älypuhelinta näyttämättä lainkaan isolta. Joten, phablet näyttää edelleen suloiselta.

Iskunkestävä kumi paitsi vahvistaa koteloa myös tarjoaa paljon paremman otteen. Lisäksi sillä on korotettu reuna kamppailujen torjumiseksi. Ja 5,47 dollaria, Identity Graphite on yksi halvimmista iPhone 6 / 6s Plus -koteloista.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki kaverit!

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Haluat ehkä tutkia:

  • Parhaat sotilaallisen luokan kotelot iPhone 6: lle vuonna 2020

Uusimmat viestit