Kuinka pelata iMessage-kirjoitustanko kavereiden kanssa?

Kun lähetät viestiä jollekin erityiselle tai hyvälle ystävälle, ei ole mitään stressaavaa kuin iMessagesin "kirjoittaminen" -animaatio. Se voi tarkoittaa monia asioita: yrittävätkö he päättää mitä kertoa sinulle? Kirjoittaako he pitkiä esseitä teille asettamista varten? Sinulla ei ole hajuakaan. Se tekee siitä täydellisen hauskalle iMessage-kirjoittamisen kepposelle. Näytämme sinulle täällä, mitä tehdä, jos tunnet kyllästymistä ja haluat vain ärsyttää jotakuta.

Se, mihin tämä kiehuu, on hyvin yksinkertaista: Aiot ladata iMessage-kirjoittavan GIF: n, joka näyttää täsmälleen samalta kuin "kirjoittaminen" -animaatio. Sitten lähetät sen kohteellesi Messagesissa. GIF toistaa ja jäljittelee kirjoitinta-animaatiota ja… no ... se jatkaa toistamista. He ajattelevat, että kirjoitat viimeisen tahtosi.

Kuinka pelata kirjoitustankoa iMessagessa iOS 14: ssä

Vaihe 1. Napauta pitkään iPhone kirjoittaa GIF alla ja valitseTallenna kuva."

Vaihe # 2. Siirry Viestisovelluksen viestiketjuun tai aloita uusi.

Vaihe # 3. Napauta "Valokuvat" -kuvaketta ja napauta sitten GIF valitse se sitten osuma lähetä.

Tulet jotain, joka näyttää alla olevalta kuvalta. (Jos haluat ajaa itsesi hulluksi, tee se, mitä teimme, ja lähetä se itsellesi.)

Tämän jälkeen olet lähettänyt GIF-kuvan, joka näyttää epäilemättä samanlaiselta kuin Messagesin kirjoittaminen-animaatio. Jos lähetät sen jollekulle, joka ei epäile mitään, hän saattaa vain ajatella, että kirjoitat esseen.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Kuinka asettaa GIF live-taustakuvaksi iPhonessa
  • Live-valokuvien muuttaminen GIF-tiedostoiksi iPhonessa ja iPadissa
  • Parhaat iMessage-pelit

Nautitko tästä iPhonen kirjoittamisesta GIF-kepponen? Onko muita iPhone-temppuja ja kepposia, joista pidät kavereidesi kanssa? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit