Safarin offline-lukuluettelon välimuistin tyhjentäminen iPhonessa iOS 14/13: ssa

Safari-selaimessa on kätevä ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Lukulista. Tämän avulla voit tallentaa verkkosivut offline-lukemiseen myöhemmin. Mutta sinun pitäisi tehdä tavaksi poistaa Safarin offline-lukulistan välimuisti rutiininomaisesti iPhonessa tai iPadissa. Tämä johtuu siitä, että lukuluettelo eroaa kirjanmerkeistä, jotka ovat vain tallennettuja linkkejä. Kaikki verkkosivut, jotka lisäät luetteloon, tallennetaan välimuistiin ja tallennetaan paikallisesti iOS-laitteellesi. Siksi se voi kuluttaa huomattavaa sisäistä tallennustilaa. Katsotaan siis, kuinka voit vapauttaa tämän tilan.

Kuinka poistaa Safarin offline-lukulistan välimuisti iPhonessa

  1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa
  2. Näpäytä Kenraali.
  3. Napauta nyt iPhone-tallennustila.
  4. Etsi ja napauta Safari.
  5. Pyyhkäise oikealta vasemmalle Offline-lukulista ja napauta Poistaa.

Tämä poistaa kaikki safarin välimuistissa olevat offline-lukulistat ja vapauttaa iOS-laitteen paikallisen tallennustilan. Tämä ei kuitenkaan poista itse luetteloluettelon merkintöjä. Löydät ne edelleen Safari → napauta Kirja-kuvake alareunasta. Napauta nyt lasit-kuvaketta. Täällä voit pyyhkäistä oikealta vasemmalle ja kosketa kohtaa Tallenna offline-tilassa. Jos haluat poistaa luettelokohteen, napauta poistaa. Huomaa, että yllä ei näy kohtaa Tallenna offline-tilassa, josTallenna offline-tilassa automaattisesti ” on käytössä kohdassa asetukset sovellus → Safari.

Siinä kaikki, kaveri!

Koska lukuluettelo on synkronoitu iOS- ja MacOS-laitteisiin, nämä merkinnät poistetaan myös iPhonesta, iPadista ja Macista, jos niillä on sama Apple ID ja Safari-synkronointi on käytössä iCloudissa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

  • Parhaat Safari-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Safari kaatuu iPhonessa tai iPadissa? Näin korjaat sen
  • Kuinka pyytää työpöytäsivustoa Safarissa iPhonessa tai iPadissa
  • Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen kerralla iPhonessa ja iPadissa

Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit