Parhaat raskausohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Mikään maallinen ilo ei voi koskaan vastata äitiyden tuomaa iloa. Koska uusi elämä on juuri alkanut kukoistaa kohdussa, sinun on nyt huolehdittava paitsi terveydestäsi myös vauvasi. Jos ajattelet auttavaa kättä, joka voi pitää sinut ohjattuna ja auttaa sinua seuraamaan vauvasi kehitystä, iPhonen parhaista raskauden seurantasovelluksistamme voi olla valtava apu monin tavoin. Ensinnäkin he tarjoavat asiantuntijavinkkejä, jotta voit selviytyä raskauden aikana esiintyvistä erityisistä haasteista moitteettomasti.

Toiseksi voit olla vuorovaikutuksessa suuren odottavien vanhempien yhteisön kanssa ja vaihtaa ajatuksia. Lisäksi nämä iPhonen vauvanseurantasovellukset tarjoavat 3D-interaktiivisen visualisoinnin sikiön kasvusta. Joten pidät silmällä pienen ihmeesi etenemistä ja sieppaat myös ikimuistoiset hetket muistoksi!

1. Raskaus ja vauvojen seuranta

Tämä on ylivoimaisesti suosituin raskauden seurantasovellus iOS: lle. Mikä tekee tästä sovelluksesta niin tehokkaan, on kyky antaa sinun seurata vauvasi kehitystä päivittäin helposti.

Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain antaa vauvan eräpäivä ja sovellus alkaa tarjota sinulle oikeita vinkkejä ja mitä odottaa raskauden aikana. Asiantuntijaoppaista, hyödyllisistä artikkeleista viimeisimpiin vanhemmuusuutisiin, sovellus on saanut sinut täysin kattavaksi.

Katso myös videoita löytääksesi käteviä oppaita ja liity valtavaan vanhempien yhteisöön ajatusten vaihtamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. BabyCentre

“BabyCentre” on täydellinen vauvanseurain ja pakollinen sovellus pian tuleville äideille. Sovellus opastaa sinua keskeisillä raskausvihjeillä ja tarjoaa myös sikiönkehitysvideoita.

Voit antaa vauvan eräpäivän saadaksesi haluamasi tiedot ja raskauden aikana odotettavissa olevat asiat. On monia työkaluja seuraamaan useita tärkeitä asioita, kuten paino ja muutokset kehossasi.

Lue asiantuntijoiden sikiönkehitysartikkelit ja hyödynnä päivittäinen äitiyskalenteri. Ota lisäksi yhteyttä odottaviin vanhempiin jakamaan vinkkejä ja auttamaan myös niitä, jotka tarvitsevat ammattilaisneuvoja.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Ovian raskauden seuranta

Ota kaikki irti henkilökohtaisista vinkeistä pysyäksesi ajan tasalla kaikista raskauden osa-alueista! Ovia tarjoaa räätälöityjä oppaita, jotta voit seurata kaikkia tarvittavia asioita helposti.

Sovelluksen mukana tulee täysin muokattava terveyden seuranta, jotta voit seurata terveyttäsi täydellisesti. Siinä on erittäin kätevä kalenteri, joka auttaa sinua pitämään kaiken täysin järjestyksessä.

Sovellus lähettää sinulle viikoittaisia ​​raportteja raskauden etenemisestä. Apple Health -integroinnin ansiosta voit jakaa verenpaine- ja painotiedot helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Bump - raskauden lähtölaskenta

Bump tarjoaa 3D-interaktiivisen visualisoinnin vauvasi kasvusta. Voit olla vuorovaikutuksessa vauvasi visualisoinnin kanssa ja oppia monia tärkeitä asioita, kuten kehosi sisällä tapahtuvat muutokset ja kuinka vauva kehittyy.

Tutki vinkkejä saadaksesi selville parhaan tavan omaksua raskaus ja äitiys. Jos sinulla on kysyttävää, kysy ne asiantuntijoilta ja saat nopeat vastaukset kolmesta eri lähteestä.

Lisäksi The Bump antaa sinun dokumentoida raskautesi luomalla viikoittainen albumi kasvavasta vatsastasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Itämisen raskaus

Sprout Pregnancy on ollut osa Time Magazinen Top 50- ja Apple Essential App for Parents -sovelluksia. Se on erittäin arvostettu raskaussovellus.

Ainutlaatuisen 3D-vuorovaikutuksen ansiosta voit oppia tuntemaan vauvasi upean maailman ja löytää kaikki tärkeät asiat. Interaktiivisten liikkeiden, kuten potkimisen ja sykkeen, avulla voit seurata kehitystä hauskalla tavalla.

Ota kuvia vatsastasi ja tallenna kaikki mieleenpainuvat raskauden ajatuksesi ja hetket. Työkalut, kuten painonseurain, potkulaskuri ja supistumisajastin, tekevät tehtävästä melko yksinkertaisen.

Lisäksi voit käyttää räätälöityä aikajanaa seurataksesi kaikkia olennaisia ​​asioita helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Äiti

Kun on tehtävä raskauden seuranta mieleenpainuvaksi kokemukseksi, HiMommy on se, joka erottuu.

Tämä sovellus lähettää sinulle päivittäin tietoja pienimmästäsi kauniilla grafiikoilla. Siksi tiedät vauvasi keskimääräisen painon ja pituuden sekä sen kasvamisen.

Onko sinulla jotain jaettavaa muiden odottavien äitien kanssa? Liity jatkuvasti kasvavaan yhteisöön auttamaan muita ja jakamaan kokemuksiasi. Lisäksi HiMommy tukee viittä kieltä, kuten englanti, saksa, puola, venäjä ja espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Hehkuhoito

Pidän eniten "Glow Nurture" -ohjelmassa täysin muokattavasta käyttöliittymästä sekä helppokäyttöisistä ominaisuuksista, jotka tekevät sikiön kehityksen seuraamisesta helpompaa.

Sovelluksessa on useita hyvin suunniteltuja kaavioita, jotka tarjoavat parempia oivalluksia. Oireiden seurannan avulla voit pitää silmällä kaikkia hienovaraisia ​​muutoksia.

Ajankohtaisten ilmoitusten ansiosta et unohda mitään tärkeätä. Lisäksi tämän vauvanseurantasovelluksen avulla voit viedä raskausoireet, painon, lääkityksen ja muut terveystiedot PDF-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Raskauden seuranta ja vauvasovellus

Eri näkökulmista tämä Mobile Dimension LLC: n raskaussovellus näyttää olevan ihanteellinen työkalu odottavalle äidille. Siinä on supistumisajastin, joka seuraa supistuksia ja pystyy lähettämään tuloksia lääkäriin.

Katsokaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja seuratkaa yhdeksän raskauskuukautta viikoittain. Se lähettää vauvan kokotiedot ja kehityspäivitykset joka viikko.

Ja erittäin hyödyllisten kliinisten ohjeiden avulla voit hallita painon ja vatsan kasvun tavoitteita kliinisillä ohjeilla.

Hinta: Vapaa

ladata

9. WebMD-raskaus

WebMD-raskaus on enemmän kuin tarpeeksi hyvä tarjoamaan luotettavaa raskauden opasta. Hyödyllisten tietojen ja henkilökohtaisten vinkkien avulla sovellus varmistaa, että pysyt ajan tasalla vauvasi kasvusta.

Sovelluksessa on yli 900 lääkärin hyväksymää artikkelia, joista voi olla valtava apu opastaa sinua käsittelemään raskauden aikana tapahtuvia muutoksia. Tarkastele diaesityksiä ja noudata turvallisuusvinkkejä.

Seuraa vauvasi ja terveyttäsi useilla keskeisillä ominaisuuksilla, kuten oireiden seuranta, painon ja verenpaineen seuranta, potkulaskuri ja supistumisajastin. Osallistu myös huolehtivaan raskausyhteisöön keskustellaksesi samanmielisten ihmisten kanssa ja jakaa ajatuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Hello Belly: Raskauden seuranta

Tässä on ihastuttavin ja uusin opas odottaville vanhemmille. Ammattilaisten luomat Hello Belly on täynnä ammattilaisia ​​koskevia vinkkejä raskaudesta. Ja jokainen yksityiskohta annetaan yksinkertaisella tavalla ilman raskasta lääketieteellistä tietoa.

Yli 400 käytännön vinkkiä on tarjolla hauskalla tavalla. 3D-ja AR-visualisoinnit kohdussa saavat sinut hymyilemään. Voit säilyttää rauhallisuutesi käyttämällä meditaatioita ja katsomalla joogavideotunteja sovelluksessa.

Pysy ajan tasalla tarkistuslistojen ja käsikirjojen kanssa, jotka sisältävät oireita ja ravitsemuksen yksityiskohtia.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

Se on melkein kaikki! Joten tämä tiivistää yhteenvedon iOS: n parhaista vauvanseurantasovelluksista.

Valintasi?

Voi sinä ja vauva pysyä terveinä! Nyt kun sinulla on ihanteellinen omaisuuden sieppaus jokainen erityinen hetki. Lue myös erinomaiset tarinat saadaksesi lisätietoja pienen mestarisi ainutlaatuisesta maailmasta ja siitä, kuinka hyvin se sujuu.

Haluat viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset naisille
  • Vanhemmuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat laihdutusohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found