Wondershare Dr.Fone iPhone Data Recovery -ohjelmisto Macille

Oletko koskaan poistanut tai kadottanut iPhone-tietojasi? Tai sinulla on rikki iPhone ja et tiedä mitä tehdä? Tutustu Wondershare Dr.Fone for iOS -ohjelmistoon. Ohjelmisto on rakennettu poistamaan ongelmasi auttamalla sinua varmuuskopioimaan tiedostosi.

Ohjelmisto on yhteensopiva kaikkien iPhonien, iPad Airin ja vanhempien iPadien, verkkokalvonäytöllä varustetun iPad minin, iPad minin, iPod touch 4: n ja iPod touch 5: n kanssa. Wondershare Dr.Fone for iOS sisältää kaksi versiota: Macille ja Windowsille. Sillä on tietysti ilmainen kokeilu, rajoitetuilla varmuuskopiointivaihtoehdoilla. Voit kokeilla ilmaista versiota ennen tämän ohjelmiston ostamista hintaan 99,95 dollaria.

Wondershare Dr.Fone iPhone Data Recovery for Mac

Fone palauttaa kadonneet tiedot joko iOS-laitteista tai palauttamalla varmuuskopiot iTunesista ja iCloudista. Ennen kuin ohjelmisto suorittaa tarkistuksen ja noutaa tietosi, laitteesi on oltava laitteen laiteohjelmiston päivityksessä (DFU), joka estää käyttöjärjestelmän latautumisen (Tässä on miten iPhone asetetaan DFU-tilaan.) Käynnistä seuraavaksi ohjelmisto Macissa ja liitä iDevice USB: n kautta, jotta se voidaan siirtää DFU-tilaan. Ohjelmisto skannaa iOS, iTunes tai iCloud ja toimittaa kaikki varmuuskopiot. Voit esikatsella tiedostoja helposti ennen niiden palauttamista.

Tohtori Fone on kertonut sinulle, minkä tyyppisiä tietoja voit palauttaa. Voit hakea yhteystietosi, viestisi, muistiinpanosi, muistutuksesi, soittohistoria, kalenteri, Whatsapp-historia ja Safari-kirjanmerkki iOS-laitteeltasi. Jos haluat palauttaa muita tärkeitä tietoja, kuten kamerarulla, valokuvavirta, vastaaja, äänimuistio, sovelluskuvat, sovellusvideo ja -sovellus, asiakirjat, sinun on valittava varmuuskopiointivaihtoehto iTunesista tai iCloudista.

Käyttäjäystävällinen

Ohjelmiston määritys Mac-laitteellasi on helppoa, nopeaa ja aikaa säästävää. Ensimmäistä kertaa käyttäjille, joilla ei ole teknistä taustaa, tämä ohjelmisto on siunaus. Parasta tästä ohjelmistosta on, että siinä on selkeät kuvaukset kunkin ominaisuuden alla, ja voit aina palata sen verkkosivustolle.

Sinun tarvitsee vain avata tämä ohjelmisto, ja se tekee loput. Huomaa kuitenkin, että synkronoimiseksi ja varmuuskopioiden saamiseksi iTunesista ja iCloudista; varmista, että ne ovat saatavana tietokoneellasi. Esikatseluominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden palauttaa vain valitut tiedostot, ei välttämättä kaikki.

Nyt kun olet ladannut tämän ohjelmiston, suurin osa tiedoistasi voidaan palauttaa. Voi kuitenkin olla aikoja, jolloin saat vain 50% tiedoista. Esimerkiksi: palauttaessasi yhteystietoja saat takaisin nimet ja kuvat, ei numeroita. Koska olet tärkeä osa palautusta, saatat joutua etsimään sitä iTunesista tai iCloudista.

Dr.Fone-ohjelmisto auttaa sinua palauttamaan suurimman osan tiedostoista, mutta samalla tavalla kuin useimmilla ohjelmistoilla, sillä on omat rajoituksensa. Toisinaan saatat kohdata ongelmia, jos et pysty hakemaan kaikkia tietoja. Myös hinta saattaa kuulostaa hieman kalliilta, mutta tämän kirjoittaessaan hinta on 59,95 dollaria.

Hinta ei tietenkään voi olla tekijä, kun yrität palauttaa jotain niin korvaamatonta kuin ensimmäinen kuva lapsestasi tai nuo törkeän hauskoja videoita juhlasta.

Hinta: $99.95

Osta Wondershare Dr.Fone for Mac

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found