Sovelluksen sisäisten ostosten poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa

Lapsilla on hämmästyttävä pestervoima saada asiat hoidettua. Ja he käyttävät tätä ainutlaatuista kykyä tarttua iPhoneen tai iPadiin kotona. Heille pelit ovat ensisijainen viihteen lähde. Vaikka olet suojannut laitettasi parhailla koteloilla ja kannilla, olet ehkä unohtanut poistaa sovelluksen sisäiset ostokset käytöstä iPhonessa tai iPadissa.

Ennen kuin virheesi tekee syvän aukon taskussa, sinun on estettävä lapsiasi tai ketään, jolle annat laitteesi, ostamasta sovelluksia tai asentamasta sovelluksia iOS-laitteellesi ilman erillistä ilmoitusta. Prosessi on melko yksinkertainen. Apple on iOS 12: lla ja uudemmilla versioillaan ottanut käyttöön tiukemmat normit sisällön ja yksityisyyden rajoituksille. Poista iPhonen ja iPadin Screen Time -sovellus käytöstä sovellusten sisäisten ostosten ja asennusten poistamiseksi käytöstä.

Sovelluksen sisäisten ostosten poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Napauta ensin asetukset sovelluksen laitteellesi.

Vaihe # 2. Selaa nyt hieman alaspäin ja napauta Ruutuaika.

Vaihe # 3. Napauta sitten Sisältö- ja tietosuojarajoitukset.

Vaihe # 4. Kytke päälle Sisältö- ja tietosuojarajoitukset vaihtaa.

Vaihe # 5. Napauta sitten iTunes- ja App Store -ostokset.

Vaihe # 6. Näpäytä Sovelluksen sisäiset ostot.

Vaihe # 7. Napauta lopuksi Älä salli.

Vaihe # 8. ITunes- ja App Store -ostoksista saatat löytää myös vaihtoehdon Sovellusten asentaminen; avaa tämä vaihtoehto ja napauta Älä salli.

Siinä kaikki!

Tämä estää ihmisiä (mukaan lukien lapsesi) tekemästä sovelluksen sisäisiä ostoksia ja asentamasta sovelluksia ilman erillistä ilmoitusta. Näytön aika otettiin käyttöön iOS 12: ssa, ja tämä ominaisuus on antanut vanhemmille mahdollisuuden hallita lasten selaamista laitteilla.

Voit myös lukea…

  • Kuinka käyttää tiedonsiirtorajoja näytön aikana iOS 13: ssa iPhonessa ja iPadissa
  • Ota matalan datan tila käyttöön iOS 13: ssa iPhonessa ja iPadissa
  • Lopeta vaadittu vahvistus, kun asennat ilmaisia ​​sovelluksia iPhoneen

Kuinka usein käytät näytön aikaominaisuuksia iPhonessa ja iPadissa? Voit tutkia näyttöajan mahdollisuuksia ja jakaa kokemuksia kanssamme alla olevasta Kommentit-osiosta.

Uusimmat viestit