Parhaat supersankaripelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Me kaikki rakastamme supersankareita, ja lyön vetoa, että olet ainakin yhden heistä fani. Katsomme heidän hauskoja elokuviaan ja haluamme kuvitella suurvaltojaan pelaamalla pelejä. Lähes jokaisella supersankarilla, jonka voit ajatella, on peli App Storessa. Tässä on kokoelma parhaita supersankaripelejä iPhonelle / iPadille. Oletetaan siis hallitsemattoman kostoilijan tai karismaattisen rautamiehen rooli pahuuden puhaltamisessa. Tunnit hauskaa on taattu.

1. MARVEL-mestaruuskilpailu

Fantastinen supersankaritaistelupeli, kuten MARVEL Contest of Champions, ei koskaan näytä menettävän maagista kosketustaan. Ja jos nautit kaikkien taistelutaitojesi asettamisesta tulilinjalle, on todennäköistä, että löydät siitä luja suosikkeja kaikkina vuodenaikoina.

Pelattavuudesta puhuttaessa sinun on rakennettava ainutlaatuinen supersankareiden ja paholaisten joukkue. Kun joukkueesi on valmis, voit yhdistää voimansa muiden pelaajien kanssa dominoidaksesi. Tavoitteenasi on voittaa Kang ja Thanos, jotka haluavat tuhota Marvel-universumin.

Varmista, että vahvistat joukkueesi hyökkäys- ja puolustuskykyä käyttämällä lisävoimia. Voita taistelut päättäväisesti ja tule ihastuttavimmaksi mestariksi kadehdittavien tilastojen kera!

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

2. Tähtien sota ™: Sankarien galaksi

Luo lopullinen Tähtien sota -tiimitiimi käyttämällä jokaisen aikakauden hahmoja. Teroita strategista mieltäsi ja lisää taitojasi tulla galaksin mestariksi. Vuoropohjainen RPG-sodankäynti testaa älykkyytesi, joukkueesi hallinnan ja kurssin ulkopuoliset pelitaidot.

Kerää ikonisia tähtialuksia, mukaan lukien Millennium Falcon ja Home One, rakentaaksesi sotalaivaston. Kilpaile Fleet Arenalla ja kohtaamaan uusia haasteita, hiomalla kykyäsi. Vastusta jättimäisiä pomoja tai taistele muita pelaajia Squad Cantina Battlesissa, PvP Squad Arenassa ja Squad Tournamentsissa valloittaaksesi galaksin.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

3. MARVEL-iskujoukot

Maa on tuhon partaalla. Kaikilla supersankareilla ja roistoilla, kuten Iron Man, Groot, Rocket Raccoon, Loki, Venom, Captain America, Spider-Man ja Doctor Strange, on valtava haaste pelastaa maa. Ja sinun on johdettava heidät voittoon. Tervetuloa MARVEL-iskusarjaan!

Varmistaaksesi, että joukkueellasi on tarvittava tulivoima, voit päivittää sankareita ja vahvistaa roistojasi. Yhdistät ne myös muodostamaan tuhoa kilpailijoiden leirillä.

Eeppisen taistelun lisäksi peli on melko korkealla visuaalissa. Ja monien mielenkiintoisten vaihtoehtojen avulla armeijan voimaannuttamiseksi haluat aina olla taistelun paksussa ja ohuessa osassa.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Epäoikeudenmukaisuus: jumalat joukossa

Epäoikeudenmukaisuus voi olla uskomattoman riippuvuutta tarjoava upea konsepti. Aloittaaksesi sinun on luotava lyömätön luettelo DC-supersankareista ja roistoista, jotta voit nauttia loputtomasta taistelusta keräilykorttipelin muodossa. Erityisliikkeillä, voimilla ja voimakkailla varusteilla voit tuhota vihollisesi 3: 3-3-taistelussa.

Tappavat hyökkäyksesi ja superliikkeesi ansaitsevat sinulle enemmän voimaa. Voit myös mennä toisiaan vastaan ​​todellisia vastustajia vastaan ​​online-moninpelitaisteluissa, joissa joudut taistelemaan tulostaulukoissa ja turnauksissa saadaksesi hyviä palkintoja.

Jokaisen hahmon mukautetut animaatiot parantavat visuaalista kokemusta. Lisäksi voit viedä taistelun upeisiin paikkoihin, kuten Arkham Asylum, Batcave, Vartiotorni ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

5. Muuntajat: Taistelun takana

Transformers-peli tuo mukanaan upean tarinan ja koukuttavan pelattavuuden. Tee yhteistyötä Optimus Primin ja muiden robottien kanssa ylivallan taistelussa, kun Transformersin maailma törmää. Sen lisäksi taistele muiden pelaajien kanssa ja nouse rankingissa.

Voit myös liittyä ystävien kanssa, muodostaa liittouman ja ryhtyä globaaleihin taisteluihin, joissa voit voittaa eeppisiä ryöstöjä. Peli on varmasti riippuvuutta aiheuttava ja voi liimata sinut tuntikausia. Se tarvitsee aktiivisen Internet-yhteyden, ja siellä on valinnaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

6. MARVEL Future Fight

Peli, joka yhdistää yli 200 Marvel Universe -hahmoa massiivisessa roolipelissä. Kostajien, Galaksin vartijoiden, X-Menin, Hämähäkkimiehen ja Puolustajien jäsenet yhdistyvät muiden joukossa. Loppujen lopuksi Nick Fury, S.H.I.E.L.D. johtaja on kutsunut sinua tulevaisuudesta.

Lähentyminen tuhoaa maailmaa ja palveluitasi tarvitaan. Rekrytoi hahmoja, suorita tehtäviä ja kilpaile muiden pelaajien kanssa parhaana tulemiseksi. Vapauta uudet taidot, kun nouset tasolle ja hyödynnät voimiasi lopullisesti.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

7. DC-legendat

Roolipeli, joka on yhtä kiehtova kuin DC Legends, ansaitsee olla tässä himokkaassa luettelossa. Se koostuu kaikista DC-supersankareista ja roistoista. Voit kerätä ja rakentaa hahmoryhmiä DC-maailmankaikkeudesta taistelemaan Nekronia ja Manhuntereita vastaan.

Vapauta vertaansa vailla oleva voimasi, kuten Supermiehen lämpövisio, Bizarron liekkihengitys tai Flashin nopeusvoiman pyörre tuhoamaan roistot ja pelastamaan maailman eeppisessä 4v4-taistelussa. Varmista, että keräät tonnia viikoittaisia ​​palkintoja turnauksista ja erikoistapahtumista nousemaan tulostaulukkoon. Lisäksi voit avata mielenkiintoisempia ominaisuuksia, kuten ensimmäisen taikurin, syvyyden helmiä sovelluksen sisäisen oston kautta.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

8. Power Rangers: Legacy Wars

Virtuaalihirviöiden ja Ranger-kloonien armeija, jota avaruus noita Rita Repulsa hallitsee, uhkaa maailmaa. On aika kuratoida oma joukko Power Rangereita ja roistoja multiversumista. Pelaa älykkäästi, päivitä parhaat soturisi ja säästä Morphin Grid Ritan hallinnasta.

Kirjekuori Rangerin voima ja liikkeet täydellisillä 3D-hahmomalleilla, upeilla grafiikoilla ja animaatioilla. Taistele pelaajia reaaliajassa ja kasvaa vahvemmiksi kuin koskaan. Tee yhteistyötä ystävien kanssa tai luo uusia samalla kun pelastat maailmaa.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

9. LEGO Star Wars ™: TCS

Yli 120 hahmon, mukaan lukien Jedi Knight, Darth Vader ja Luke Skywalker, tuo Star Wars -fantasiasi eloon LEGO-tyylillä. Vaihda klassisen tai kosketusnäytön välillä valitaksesi sinulle parhaiten sopivan pelityylin.

Noin 36 tarinatilan tasolla ja bonussisällöllä voit kokea kaiken. Nauti alkuperäisestä LEGO Star Warsista (videopelistä) ja jatkoista. Luo lisäksi omia Tähtien sota -hahmomekanismeja, kuten Han Windu tai Lando Amidala.

Hinta: Ilmainen (valinnaiset sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

10. LEGO Batman: DC-supersankarit

Warner Bros tuo LEGO Batmanin DC Super Heros -klubiin. Se on hauska peli Batman-ystäville, jotka muistuttavat sinua klassisesta LEGO-videopelitoiminnasta ja huumorista, kun pelaajat taistelevat tuomaan pahan palkkien taakse.

80 pelattavalla hahmolla, kuten Superman, Wonder Woman, Green Lantern, sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeiluun. Ota kaikki irti räikeistä puvuista, erinomaisista kyvyistä ja vempaimista voidaksesi itsesi ja tuhota vihollisesi. Lisäksi voit avata lisää ominaisuuksia, kuten tiilipinon ja paalutiilet, ostamalla sovelluksen sisäisesti.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Suosikkisi?

Olen varma, että olet halunnut kurkistaa näitä upeita supersankareita. Muuten, kumman näistä peleistä olet valinnut? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-toimintapelit
  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-avaruusräiskintäpelit
  • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit