Parhaat Apple Watch -sovellussovellukset vuonna 2021

Apple Watch on loistava, kädet alhaalla. Mutta sitä käytetään ensisijaisesti terveytesi parantamiseen tavan seurannoilla ja vesimuistutuksilla. Mutta tiesitkö, että Apple Watch voi myös auttaa sinua ompelemaan näitä työaikoja? App Storessa on joitain upeita Apple Watch -tuotantosovelluksia, varsinkin jos odotat innolla molempien maailmojen parhaat puolet.

Olen tehnyt luettelon Apple Watchin tuottavuussovelluksista, joita en voi elää ilman. Suurin osa näistä sovelluksista voidaan synkronoida iCloudisi kanssa ja ovat vapaita käyttää. Pari listalla olevaa maksettua, mutta hei, emmekö halua parempaa elintasoa kuin säästää muutama dollari kuukaudessa? Katsotaanpa näitä sovelluksia.

 1. Tuottava
 2. Keskity
 3. Apple Maps
 4. iTranslate Converse
 5. IFTTT
 6. Asiat 3
 7. Sydämentahdistin
 8. MultiTimer
 9. Cheatsheet-muistiinpanot
 10. Pennit

1. Tuottava - Habit Tracker: Ääni rutiini!

Parhaan mobiilisivuston Webby Award -palkinnon voittaneen Productiven on nyt Apple Watch -sovellus. Ilmainen ja helppokäyttöinen Productive-työkalu auttaa sinua juurruttamaan positiivisia muutoksia elämääsi.

Työnnä itseäsi, koska kukaan muu ei aio tehdä sitä puolestasi. Tee pieniä tavoitteita, seuraa edistymistäsi ja ole kilpailijasi. Tuottava tekee jopa ihmeitä ADHD: n kanssa taisteleville aikuisille auttamalla heitä kehittymään ja saavuttamaan päivittäiset rutiininsa.

Avainominaisuudet:

 • Haasteet: Pyydä pieniä haasteita hajoamiseen ja auttamaan pääsemään lähemmäksi kohdetta.
 • Tottumusten hallinta: Rakenna ja työskentele tottumusten mukaan avuksesi. Vaihda niitä tarpeen mukaan.
 • Tilastot: Seuraa tapojasi ja analysoi edistymistäsi. Älä unohda pysyä juovaasi!
 • Sirin pikavalinnat: Siri-pikakuvakkeet triviaalien sovellusominaisuuksien suhteen ovat täydellinen lisäosa tottumusten seuraamiseen.
 • Tottumustrendit: Kokoomatiedot, jotka on kuratoitu seuraamalla päivittäisiä tapojasi. Tämä sisältö päivitetään joka viikko.

Oletko minun kaltainen työskentelevä ammattilainen, joka tarvitsee jatkuvasti muistutuksia triviaalista toiminnasta, kuten juomavedestä? No, Productive on sovellus, joka voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Apple Watch -ratkaisun avulla on entistäkin helpompaa keskittyä laadukkaan työ- ja yksityiselämän tasapainoon.

Hinta:Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

2. Keskity - ajanhallinta: Hallitse aikaa ammattilaisena!

Koulupäivistä lähtien olemme tottuneet pitämään kiinni aikataulusta tuottavuuden maksimoimiseksi. Kohdistus vie minut takaisin noihin päiviin, koska se on yksi parhaista ajanhallintasovelluksista, joita olen koskaan törmännyt.

Sovellus on suunniteltu lisäämään tuottavuutta työaikasi aikana, mikä lisää tehokkuutta, vaikkakin yksi tehtävä kerrallaan. Keskittyminen rakentaa rutiinisi istuntopohjaisella mallilla, jossa työ ja taukotunnit jakautuvat tasaisesti.

Avainominaisuudet:

 • Tehtävienhallinta: Järjestä työsi intuitiivisesti. Tehtävienhallinnan avulla voit keskittyä yhteen tehtävään kerrallaan, eikä se anna sinun siirtyä seuraavaan, ennen kuin tämä on suoritettu.
 • Keskity istunnot: Focus Sessions toimii hauskalla tavalla. Saat lyhyen tauon joka kerta kun työskentelet 25 minuuttia. Neljän tällaisen istunnon jälkeen pidä pitkä tauko.
 • Perusteelliset tilastot: Täydellinen ratkaisu viivästykseen viettämäsi ajan tarkistamiseen. Seuraa työtäsi ja perusteellisia motivoivia tilastoja.

Apple Watch -integraation avulla Focus antaa sinun seurata edistymistäsi yhdellä silmäyksellä, mikä on mielestäni mukavampaa kuin mennä iPhoneen silloin tällöin. Sovellus on suuri apu stressitason vähentämisessä luomalla mikrotason työalueita. Kuukausitilaus maksaa vähemmän kuin kuppi kahvia. No, kofeiini tai tuottavuusohjelma lisääksesi adrenaliiniasi? Lepän tapauksessani.

Hinta:Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

3. Apple Maps: Matkustaminen on helpompaa!

Apple Maps on OG-kartoituspalvelu, jonka Apple on itse kehittänyt tasoittamaan ajo- / ajokokemustasi. Se tarjoaa reittiohjeet ja arvioi matkasi ajankohdan valitusta kuljetusmuodosta riippumatta.

Apple Mapsin Apple Watch -integraatio tekee ihmeitä työmatkalla, koska sinun ei tarvitse katsoa iPhonea toistuvasti, jotta tiedät reitin.

Avainominaisuudet:

 • Tarkenna sijainti: Hanki tarkka sijainti liikkumalla tiheillä kaupunkialueilla.
 • Nopeus- ja punavalokamerat: Saat ilmoituksen lähestyvistä nopeus- ja punaisista kameroista ennen pisteeseen pääsemistä.
 • Oppaat: Navigointi näyttää sinulle hyviä paikkoja syödä, ostaa ja tutkia navigoinnin aikana. Nämä oppaat päivitetään automaattisesti uusimpien suositusten noudattamiseksi.
 • Tehdä varauksia: Tee hotellivarauksia, soita puhelinnumeroita ja avaa verkkosivustoja suoraan Mapsissa.
 • EV-reititys: Tämä on hyöty sähköajoneuvojen omistajille, sillä Maps suunnittelee reitin automaattisesti, ja matkalla on latauspisteitä.

Kartat toimivat myös Sirin kanssa. Esitä kysymyksiä, kuten "etsi kahvia läheltäni", ja valitse kuljetusmuotosi, ja kaikki. Kellosi hoitaa loput.

Hinta:Vapaa

ladata

4. iTranslate Converse: Taivas yksin matkustaville!

iTranslate Converse on vallankumouksellinen puheenkäännössovellus, jota kaivataan matkustajille. Helppokäyttöisen käyttöliittymän, yksinkertaisen suunnittelun ja konversioiden avulla yli 38 kielellä sillä on erinomaiset mahdollisuudet.

Tavallisesti sinun oli puhuttava iPhonen mikrofonilla sisällön kääntämiseksi. Apple Watchin kanssa käännösmenettely toimii samalla tavalla. Sinun tarvitsee vain pitää painiketta painettuna puhuessasi, ja sovellus kääntää lauseesi ja puhuu baristallesi puolestasi.

Avainominaisuudet:

 • Reaaliaikaiset tulokset: Sovellus toimittaa käännöksen reaaliajassa, tietenkin, hyvällä Internet-yhteydellä, jotta et pysyisi riippumattomana vieraassa maassa.
 • Automaattinen kielen tunnistus: Sovellus tunnistaa molemmat kielet tarjoamaan saumattoman käännöksen.
 • Automaattiset tekstitykset: Sovellus luo transkriptiot automaattisesti jokaiselle äänimuunnokselle.
 • Laaja käännöspainike: Koko näyttö on käännöspainike, napauta sitä ja aloita puhuminen.
 • Laaja valikoima sisältöä: Sovelluksella on tarjolla yli 38 kieltä, jotka kattavat maailman suosituimmat kielet.

Koska olen itse reppumatkailija, huomaan olevani jumissa outoissa paikoissa, joissa on tietysti tonnia kielimuureja. Peruslauseiden oppiminen on erilaista, ja koko keskustelun pitäminen on erilaista. iTranslate Converse -käännös on helpottanut matkaa minulle.

Hinta:Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

5. IFTTT: Paras Apple Watch -sovellussovellus

Oma suosikkini ja yksi App Storen parhaiten integroiduista sovelluksista, IFTTT on siuna monitoimijoille. Yli 600 sovellusintegraation myötä IFTTT osoittautuu yhden luukun ratkaisuksi jokaiselle yrittäjälle.

Appletit tuovat suosikkipalvelusi ylläpitämään ihanteellista työ- ja yksityiselämän tasapainoa kaltaisillemme ihmisille. IFTTT integroituu Apple Watchin terveyssovellukseen tottumiesi seuraamiseksi ja ylläpitämiseksi, mikä on bonus Apple Watch -käyttäjille. Se voi korvata suuren tavan seurannan.

Avainominaisuudet:

 • Päivittäinen sääennuste: Pidä itsesi ajan tasalla päivittäisistä sääennusteilmoituksista.
 • Järjestä sosiaalinen media: Tehosta sosiaalisen median sisältöä, lisää valokuvia Instagramiin, Pinterest-nastoihin tai jopa Twitter-valokuviin.
 • Älykkään kodin turvallisuus: Pidä itsesi ajan tasalla älykkään kodin turvallisuudesta. Säädä talosi lämpötilaa tuntemaan lämpö kotiin saavuttaessa.
 • Ääniohjaus: Hallitse kaikkia ominaisuuksia äänelläsi, jopa Apple Watchilla.
 • Mukautetut ilmoitukset: Hanki ilmoituksia kiinnostuneille listoillesi Craiglistista, jotta et menetä seuraavaa huonehälytystä tai jotain hullua iPhone-sopimusta Internetissä.

Olen automatisoinut päivittäiset tehtäväni sovellusten välillä rakentamalla mukautetun työnkulun. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ole opportunisti ja valitse sovelluksesi viisaasti. Olen käyttänyt sovellusta lähettämään mukautettuja ilmoituksia joka päivä, jopa pienimmistä asioista, kuten auringonlaskuajoista ja syntymäpäiväilmoituksista. Paras osa; Mukautan ilmoitukseni itse.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

6. Asiat 3: Paras sovellus tehtävien hallintaan

Oletko keskittynyt tavoitteidesi saavuttamiseen ajoissa? Oletko erittäin intohimoinen unelmistasi? Tarvitset tehtävienhallinnan, ja Things 3 on yksi parhaista, joilla on Apple Watch -yhteensopivuus.

Järjestä elämäsi siististi jokapäiväisistä tehtävistä suurimpiin elämän tavoitteisiin ja päästä stressi mielestäsi. Käytä aikaa tehokkaammin ja keskity tänään tärkeisiin toimintoihin. Rakastan suuren käyttöliittymän ja käyttöliittymän yhdistelmää, ja Asiat 3 on täydellinen yhdistelmä näistä kahdesta.

Avainominaisuudet:

 • Reaaliaikaiset projektit: Luo työ- ja yksityiselämän tasapaino rakentamalla uusia tuotteita molemmille aloille. Lisää tehtäviä auttaaksesi saavuttamaan tavoitteen ja tarkistamaan ne Apple Watchistasi.
 • Tänä iltana: Suunnittele romanttinen ilta SO: n kanssa tai mene baariin ystävien kanssa; anna Apple Watchin ilmoittaa sinulle.
 • Toistimet: Työskentele älykkäästi toistamalla perustehtävät säästääksesi turhilta ponnisteluilta luoda triviaalia toistuvia tehtäviä.
 • Mail asioihin: Kun lähetät sähköpostin edelleen Things 3: een, siitä tulee automaattisesti tehtävä.
 • Tunnisteet: Luokittele tehtävät luettelossa houkuttelevilla tunnisteilla.

Halusin aina eräänlaisen virtuaalisen avustajan, joka muistuttaa jatkuvasti tavoitteistani ottamalla pienen palkkion vastineeksi. Asiat 3 on täydellinen korvaava ihmisen VA. Se on terävä, kevyt, ja kuulemieni perusteella Apple myönsi sovelluksen suunnittelusta! Kuvittele hiipivän vilkaisua kellooni keskellä kokousta saadaksesi selville, että koirani on kakun aikaa; haha!

Hinta:$9.99

ladata

7. Sydämentahdistin: Paras ääniinsinööreille!

Käännä Apple Watch DJsi tahdistimen avulla. Ei vain DJ-sovellus, Pacemaker on tekoäly DJ, joka on keksitty uudelleen kosketusnäyttöihin. Apple Watch -integraation avulla voit sekoittaa kappaleita suoraan ranteestasi.

Kuvittele kävellessäsi AirPods Max -laitteen ja sydämentahdistimesi kanssa yhdistetyn Spotify-laitteen kanssa ja tekemällä kappaleita tien päällä? Kuulostaa melko kiehtovalta. Tämä on tekoälyn ja yleisen integraation voima!

Avainominaisuudet:

 • Monipuolinen kirjasto: Kirjastoon sisältyy miljoonia kappaleita sekoitettavaksi.
 • Nopea luominen: Aktivoi aaltomuoto ja ala työskennellä miksausten kanssa itse Apple Watchista.
 • Musiikkisovelluksen integrointi: Synkronoituu Apple Musicin ja Spotifyn kanssa, Pacemaker tekee sisällön luomisesta melko helppoa.
 • Taiteilijoiden yhteys: Etsi suosikkiartistejasi, seuraa heidän hashtagejaan ja löydä heidän hämmästyttävät miksauksensa.
 • Remix: Jos sinusta tuntuu, että tietty miksaus vaatii jonkin verran uudistusta, muokkaa sitä ja jaa näkemyksesi taiteilijan kanssa.

Koska olet äänisuunnittelija tai jopa podcaster, sinulla on oltava oikea kappale kätevä. Se, että sydämentahdistin toimii Apple Watchista hienosti, on hämmästyttävää. Sovellus on niin koukuttava, että huomaan sekoittavan kappaleita jopa hississä.

Hinta:Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

8. MultiTimer - Useita ajastimia: Paras kauppiaille

Yrittäjänä sinun on seurattava jokaista minuuttia. Ruuan syömiseen käyttämäsi aika, käyttöaika tai tietyn tehtävän suorittamiseen tarvittava aika. MultiTimer on monipuolinen lähtölaskenta- ja sekuntikello-ajastinsovellus, jossa on teho-ominaisuuksia ja yksinkertaistettu käyttöliittymä.

Sovelluksessa ei ole koriste- tai bannerimainoksia; sillä on vain tuottavuutta. Useiden ajastimien luominen samanaikaisesti, luokittelu tarpeidesi mukaan ja niiden edistymisen tarkistaminen myöhemmin on bonus.

Avainominaisuudet:

 • Muokattavat levyt: Järjestä ajastimet käyttämällä näitä levyjä eri asetteluissa.
 • Laskurajat: Tehtävien suorittamisen lähtöajat ovat enintään 100 päivää tunteina, minuutteina ja sekunteina. Tämä on erittäin hyödyllistä pitkän aikavälin ennätyksille.
 • Sirin pikavalinnat: Siri-pikanäppäimet helpottavat toiminnallisuutta.
 • Ajastimen monimuotoisuus: Erilaisia ​​ajastintyyppejä; Laskuri, Nopea, Laskuri, Pomodoro, Intervalli, Porrastettu, Sekuntikello, Kierros, Laskuri ja Kello, muutamia mainitakseni.
 • iCloud-tuki: ICloud-tuen avulla voit synkronoida ajastimet jokaisesta iOS-laitteesta ja seurata niitä millä tahansa laitteella.

Ihailen automaattista ajastintoimintoa. Tarvitsen ajastimia eri tarkoituksiin, kuten lääkkeisiin ja harjoituksiin, ja sovellus säästää minua tekemästä sitä manuaalisesti joka kerta! Se, että sovellus päivittää jatkuvasti sisältöään vastaamaan käyttäjän tarpeita, on vain mielenrauhaa.

Hinta:Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkavat 3,99 dollaria)

ladata

9. Cheatsheet Huomautuksia: Digitaalinen virtuaaliassistentti!

Voinko olla kiitollisempi niille salasanojen hallintaohjelmille, jotka muistavat kaikki yhdistelmäni? No, pidä Cheatsheetin edistyneenä versiona siitä. Sovellus muistaa pienet asiat, jotka usein unohdat. (Ei, se ei muistuta sinua lähettämästä kukkia tyttöystäväsi.: D)

Tämä on sovellus, joka muistaa hotellihuoneesi, rekisterikilven, matkatavarayhdistelmän, henkilökoodit. Viita heihin milloin tahansa puhelimessa ja liitä ne minne tahansa mukautetulla näppäimistöllä.

Avainominaisuudet:

 • Erilaiset kuvakkeet: Yli 200 kuvaketta tunnistamaan etsimäsi ja luokittelemaan ne vastaavasti.
 • Sirin pikavalinnat: Käytä yhdistelmiä "etsi muistiinpanoja Cheatsheetista" tai "Lisää muistiinpanoja Cheatsheetiin" lisätäksesi sisältöä sovellukseen.
 • Muokkaa sisältöä ranteesta: Lisää tai poista sisältöä suoraan ranteesta.
 • Mukautettava käyttöliittymä: Mukauta huijauksia vaihtamalla värejä ja muuta mieltymystesi mukaan.

Kun tottuin huijauksiini, minusta oli helpompaa muistaa, mitkä tasot pysäköin autoni tai ystäväni hotellihuoneen matkalle. IPhonen, iPadin tai Apple Watchin sisällön synkronointi iCloudin avulla on erittäin vakaa. Paljon arvostettu ominaisuus.

Hinta:$4.99

ladata

10. Pennit - budjetti ja kulut: Seuraa talouttasi tehokkaasti

Pennies on budjetointisovellus jokapäiväisille ihmisille, kuten minä ja sinä, jotka kokevat aikuisen olevan vaikeaa. Se on kustannusten seurantasovellus, joka auttaa sinua säästämään ylimääräisiä dollareita sen sijaan, että tilaisit Joey's Specialin tai sen Teslan, jota olet katsellut vuoden ajan.

Sovellus luokittelee kulutuksesi ja näyttää rajan, johon asti voit säästää kunnolla kuukauden loppua kohden. Sovellus tarjoaa sinulle viikoittaiset, kuukausittaiset, kahden kuukauden, kahdesti kuukausittain ja päälle ja pois -budjetit, jotka voidaan aloittaa milloin tahansa.

Avainominaisuudet:

 • Rahoitusterveys: Seuraa taloudellista terveyttäsi kellosi avulla. Pennies asettaa päiväsi kulutusrajat ja näyttää ne näytöllä päivittäin.
 • Rajoittamaton budjetointi: Sovelluksen avulla voit tehdä rajoittamattoman määrän budjetteja sovelluksessa ja käyttää niitä miltä tahansa laitteelta iCloud-synkronoinnin vuoksi.
 • Joustavat kulut: Lisää aikaisemmat kulut kuluihisi, ja Pennies laskee budjettisi uudelleen ja näyttää sinulle päivittäisen rajan.
 • Useita valuuttoja: Tukee kaikkia maailman tärkeimpiä valuuttoja. Voit siis laskea kulusi haluamallasi valuutalla.

Budjetoinnin ei pitäisi olla tylsää; se tulisi tehdä, jotta sinusta tuntuu vastuullisemmalta säästöistäsi ja varovaiselta menoistasi. Itsehoito on hyvää, mutta Pennies on auttanut minua välttämään kaikkia niitä tarpeettomia kalliita kenkiä tai söpöjä toppeja, jotka olisin saanut muuten pahalla tuulella.

Hinta:$3.99

ladata

Oletko kokeillut näitä parhaita Apple Watch -sovelluksia tuottavuutesi parantamiseksi?

Tuottavuuden parantaminen on epämääräinen käsite. Tietoisuus elämästäsi ja kunnollinen työ- ja yksityiselämän tasapaino voivat auttaa parantamaan tuottavuuttasi. Ja nämä Apple Watchin tuottavuussovellukset auttavat sinua työskentelemään älykkäämmin, ei vain kovemmin.

Pidän kiinni IFTTT: n käytöstä suurimmaksi osaksi työaikatauluni ja sydämentahdistinta pienestä hauskuudesta. Loppujen lopuksi kaikki työ ja ei leikkiä tekevät Jackista tylsän pojan! Mitä näistä sovelluksista käytät? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

 • Kuinka muuttaa tekstikokoa Apple Watchissa
 • Kuinka määrittää ja käyttää pudotuksen havaitsemista Apple Watchissa
 • Cardio Fitnessin käyttäminen iPhonessa ja Apple Watchissa (kunto-opas)

Uusimmat viestit