Parhaat valokuvan ja graafisen suunnittelun monitorit vuonna 2021

Ammattimaiseen kuvien ja videoiden muokkaamiseen suosin erittäin suurta näyttöä. Eräänä päivänä, kun suunnittelin kuvaa, löysin vanhan 2014 LG-monitorini hieman hitaalta, koska se ei näyttänyt käsittelevän raskasta työmäärää niin sujuvasti kuin olisin halunnut. Silloin päätin tutkia valokuvan ja muotoilun parhaita näyttöjä. Koska tunnetuilta tuotemerkeiltä on saatavana useita huippuluokan vaihtoehtoja, paremman näytön valitseminen, joka sopii parhaiten ammatilliseen kysyntäänni, ei ollut iso juttu. Vaikka suurin osa niistä on kalliita, on olemassa muutamia näyttöjä, jotka pakkaavat valtavan lyönnin huolimatta siitä, että ne on hinnoiteltu edullisesti. Joten jos etsit korkealaatuista budjettimallia, tämä yhteenveto voi auttaa sinua löytämään sen myös. Ja kyllä, olen myös valinnut ne, jotka ovat erinomaisia ​​kaikilla osastoilla, mukaan lukien pelaaminen ja median katselu!

1. LG 34UC80-B

Kun puhut hienoimmista näytöistä, et voi pitää LG 34UC80-B: tä poissa keskustelusta. 3440 × 1440 UltraWide QHD -näytöllä on melko teräviä kuvia.

99%: n sRGB-spektrin peiton ansiosta se tuottaa tarkat värit, jotka tekevät siitä pirun hyvän graafisille suunnittelijoille ja valokuvaajille. AMD FreeSyncin avulla se vähentää änkytystä tai repeytymistä. Sinulla on myös mahdollisuus mukauttaa näytön asettelua tuottavuuden parantamiseksi. Voit esimerkiksi muuttaa kokoa ja näyttää useita ikkunoita kerralla näytöllä.

Voit mukavasti säätää korkeutta saadaksesi paremman katselukulman. Rakastatko pelata pelejä erittäin suurella näytöllä? Pelikokemuksen parantamiseksi on kolme pelitilaa.

USP: 99% sRGB-spektrin peitto

Tutustu Amazoniin

2. ASUS Designo MX25AQ

Jos haluat saada hyvän näytön edulliseen hintaan (333 dollaria), pidä mielessä ASUS Designo MX25AQ. Se on hyvin rakennettu ja siinä on ohut muotoilu. Aurinkokellon inspiroiman pohjan avulla voit säätää näyttöä parantamaan katselukulmaa.

AH-IPS-paneeli tarjoaa teräviä kuvia 100% sRGB: llä. ASUS-silmänhoitotekniikalla varustettu se parantaa katselukokemustasi vähentämällä silmien väsymistä. Designo MX25AQ: lla on kolmen vuoden takuu.

USP: ASUS-silmienhoitotekniikka

Tutustu Amazoniin

3. BenQ

Arvostan BenQ: ta erittäin hyvin valokuvaajana. 99% Adobe RGB -väriavaruudella saat paremman värintoiston ja suuremman katselukulman. Se vähentää myös häikäisyä varmistaaksesi paremman katselukokemuksen.

Pääasiassa suuren pikselitiheyden ansiosta se tarjoaa teräviä kuvia. 10-bittinen näyttö tuottaa yli miljardi väriä, jotka herättävät elämää mediankatseluun.

Voit säätää kuvankäsittelypiiriä näytössä muuttamatta näytönohjaimen lähtötietoja. Lopuksi, BenQ on saatavana kolmessa versiossa, kuten 24, 27 ja 32 tuumaa.

USP: Suuri pikselitiheys

Tutustu Amazoniin

4. ASUS ROG

Pidän ASUS ROG: ta erittäin korkeaksi. Tässä näytössä on muutama asia, joka on mielestäni todella vaikuttava. Ensinnäkin kiinteä rakenne, joka tekee siitä poikkeuksellisen kestävän. Toinen, huippuluokan näyttö, joka on suunniteltu parantamaan katselukokemusta.

Erittäin suuri IPS-paneeli tarjoaa korkean resoluution ja tarkat värit. Välkymätön taustavalo ja sininen valosuodatin suojaavat silmiäsi rasitukselta. Siksi tuntikausien pelaaminen ja median katselu eivät vahingoita silmiäsi.

Ergonomisesti suunniteltu jalusta takaa miellyttävän katselukulman. NVIDIA G-SYNC -tekniikan avulla ROG pitää pelinesteesi sujuvana pitämällä änkytystä loitolla.

USP: NVIDIA G-SYNC -tekniikka

Tutustu Amazoniin

5. Dell U3417W

Tämä vankka Dellin näyttö ansaitsee vakavan, jos haluat vahvistaa yleistä suorituskykyäsi. Olipa median katselun piristäminen tai graafisen suunnittelun parantaminen, se voi täyttää odotukset paremmalla tuloksella.

WQHD 3440 x 1440 -resoluutiolla se tarjoaa rikkaat värit ja laajan katselukulman. Leikkaamalla heijastuksia ja luomalla lähes tasainen visuaalinen tarkennus näytön kaarevuus parantaa näkökenttää.

Useiden porttien, kuten HDMI 2.0, MHL, 2 x USB 3.0 upstream, 4 x USB 3.0 downstream -porttien, saatavuus auttaa sinua vastaamaan erilaisiin vaatimuksiisi. Toinen merkittävä ominaisuus on 18 W: n integroidut kaiuttimet, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. Joten, jos pidät upeasta äänestä, tämä voi olla syytä tarkistaa.

Lisäksi voit kallistaa ja kääntää näyttöä mukavamman katselukokemuksen takaamiseksi.

USP: Laaja katselukulma

Tutustu Amazoniin

6. HP Pavilion

Graafiseen suunnitteluun tai ammattimaiseen valokuvien tai videoiden muokkaamiseen “HP Pavilion” voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista. Tarkkuus 2560 × 1440 voi olla huippuluokan, mutta se on tarpeeksi hyvä työn tekemiseen.

Dynaaminen kontrastisuhde tarjoaa paremman kirkkauden ja tarkat värit. Ja sRGB-väriavaruus on merkki värien toistoon.

Pääasiassa melko hyvän 7 ms: n vasteajan vuoksi sisältösi näyttää terävältä. 60 Hz: n virkistystaajuus voi käsitellä sekä mediaa että pelejä tyylikkäästi. Kyllä, voit myös kallistaa näyttöä eteen- tai taaksepäin saadaksesi säädettävän katselukulman.

USP: Dynaaminen kontrastisuhde

Tutustu Amazoniin

7. Samsung U32R590

Jos olet asettanut näkösi näytölle, joka voi merkitä useimmat ruudut, valitse Samsung U32R590. Ja sen suurin kohokohta on 1500R kaareva UHD 4K -näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen.

Miljardin värin tuella elokuvat, pelit ja grafiikat näyttävät yksityiskohtaisemmilta ja realistisemmilta. 4 ms: n vasteajan ansiosta se pystyy käsittelemään ammattitaitoisen muokkauksen tai intensiiviset pelit taitavasti. Voit työskennellä saumattomasti useiden ikkunoiden kanssa ja suorittaa tehtävän haluamallasi tunnelmalla.

USP: 1500R kaarevuus

Tutustu Amazoniin

8. AOC U3277PWQU

Valitse AOC U3277PWQU valokuvien ja elokuvien katseluun. Varustettu 32-tuumaisella AOC 4K LED -näytöllä, se tarjoaa laadun toimittaa tavarat aplombilla.

3840 × 2160 4K Ultra HD -näytössä on yli 1,07 miljardia väriä, jotka tarjoavat vaikuttavan väritarkkuuden. 178 asteen katselukulmat, tasainen kuvanlaatu ja erinomainen kontrastisuhde tarjoava TN-paneeli lisäävät profiilin rikkauksia.

Näytön kummallakin puolella on kaksi kolmen watin kaiutinta, joka parantaa ääntä huomattavasti. Lopuksi, välkkymätön tekniikka ei anna silmien väsymisen pilata käyttökokemustasi.

USP: Välkymätön tekniikka

Tutustu Amazoniin

9. LG Ultrafine 5K -näyttö

Jos olet valmis käyttämään ylimääräistä käteistä vertaansa vailla olevan suorituskyvyn hyväksi, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle ”LG UltraFine 5K -näyttöä”. Tämä näyttö on hyvässä asemassa: mahtava 5120 x 2880 -resoluutio ja P3-laaja väriskaala. Siksi kuvasi ja videosi katsovat heidän pahansa parhaiten.

Thunderbolt 3 -kaapelilla se pystyy toimittamaan 85 W: n lataustehon uusimmalle MacBook Prollesi. On kolme USB-C-porttia, jotka huolehtivat kaikista vaatimuksistasi tehokkaasti.

Sisäänrakennetut kaiuttimet on suunniteltu elävöittämään musiikkiaikaa. Ja siellä on myös korkealaatuinen mikrofoni, joka lisää hohtoa mediakokemukseen.

USP: 5120 × 2880 -resoluutio

Tarkista Apple

10. Acer Predator

Anteeksi, että sisällytin Acer Predatorin tähän luetteloon! Vaikka tämä näyttö on suunnattu enemmän pelaamiseen, siinä on melkein kaikki ainesosat, jotka kestävät valokuvausvaatimuksesi. Joten mikä tekee siitä niin suuren vedon?

Sen erottaa vankka suorituskyky. Se käsittelee suuria tiedostoja erittäin tehokkaasti. 27 tuuman IPS UHD -laajakuvanäyttö, jonka resoluutio on 3840 × 2160, räjähtää elokuvasi aikana.

4 ms: n vasteaika on tarpeeksi hyvä pitämään sujuva juoksu huippulennolla. Ja edistynyt välkkymätön tekniikka suojaa silmiäsi ja varmistaa, että median aika pysyy miellyttävänä kokemuksena.

USP: 4 ms: n vasteaika

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olen varma, että olet löytänyt täydellisen näytön, eikö vain? Haluatko kertoa meille siitä, mikä on voittanut sinut?

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple TV -näytöt
  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV: lle
  • USB-C-näytöt MacBook Prolle
  • iPhone-kukka-valokuvausvinkkejä

Uusimmat viestit