Parhaat iPhone XR -magneettikotelot vuonna 2020

Valtavan 6,1 tuuman nestemäisen verkkokalvonäytön ansiosta iPhone XR on yksi parhaista iPhoneista tähän päivään asti! Kun sinulla on niin arvokas laite käsissäsi, on tärkeää, että suojaat sen oikealla kotelolla! Vaikka monet saattavat pitää mieluummin armeijan suojaa iPhone XR: lle, on vielä yksi kotelo, magneettinen kotelo iPhone XR: lle, joka antaa parhaan suojan.

Jos haluat vähän suojaa ja haluat esitellä iPhone XR: täsi, on suositeltavaa mennä ohuisiin koteloihin heti! Palataksemme iPhone XR: n magneettikoteloihin, niissä on iskunvaimennus ja ne voivat helposti tarttua metallipintaan etenkin auton kiinnikkeissä. Olemme listanneet parhaat iPhone XR -magneettikotelot, vilkaise niitä ja toimi nyt!

Parhaat magneettikotelot iPhone XR: lle vuonna 2020

Pikalinkit:

 • Dreem
 • VALOSUOJA
 • BB kasvot
 • Laukku
 • Casego
 • Elewelt
 • Haobuy
 • ZHIKE
 • LISÄÄ
 • Elewelt

# 1. Dreem

Tässä on all-in-one-kotelo iPhone XR: lle. Aivan jalusta telineestä lompakkokoteloon, siinä on kaikki. Tämä magneettikotelo on iskunkestävä ja siinä on kohotettu kehys kotelon ylä- ja alaosassa. Parasta tässä tapauksessa on magneettisesti irrotettava läppäkotelomalli.

Kotelo toimii myös langattomalla latauksella poistamatta koteloa. Se ei toimi kaikkien laturien kanssa, mutta se toimii varmasti langattoman Dreem-laturin kanssa! Dreem-magneettikotelo iPhone XR: lle sisältää RFID-suojauksen, mikä on parasta tässä tapauksessa. Se on saatavana 9 värillä, joten voit valita tyylisi mukaisen.

USP: RFID-suojaus ja magneettisesti irrotettava läppäkotelosuunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 2. VALOSUOJA

Lightdesiren tapaus sai heti huomion kiiltävällä ulkonäöltään! Värit, joissa kotelo tulee, ovat miellyttäviä katsella. Kyse ei ole vain ulkonäöstä, mutta se suojaa iPhone XR: täsi magneettisella adsorptiomateriaalilla ja takakannessa on useita magneettisia pisteitä, jotka pitävät iPhone XR: tä tiukasti.

Nämä magneettipisteet antavat tukevan suojan kolhuilta ja iskuilta. Lasin yläkansi suojaa naarmuilta ja pölyltä. Lightdesiren magneettikotelo iPhone XR: lle on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja kotelo on likaa hylkivä. Sillä on yhden vuoden takuu ja se on saatavana kuudessa kiiltävässä värissä.

USP:Kiiltävät värit ja ensiluokkainen suojaus

Tutustu Amazoniin

# 3. BB kasvot

Pintarakenne näyttää tietysti kankaalta, se on PU-nahkaa, mutta kulissien takana on sisäänrakennettu pyöreä metallilevy, joka toimii magneettisena kytkimenä. Koska kotelossa on magneettinen autoteline, se on vaivaton asema iPhone XR: n kanssa.

Varmista, että irrotat kotelon, jos käytät langatonta laturia, koska kotelo ei ole yhteensopiva langattomien laturien kanssa. Se on mukava, helppo tarttua ja ohut muotoilu. Mitä muuta tarvitset, kun magneettikotelossa on nämä monet ominaisuudet? Haluaisin mieluummin tämän tapauksen, jos pito ja muotoilu ovat ajan kysymys.

USP:Ohut ja helppo tarttua

Tutustu Amazoniin

# 4. Laukku

Misscasein iPhone XR -kotelo on valmistettu magneettisesta adsorptiotekniikasta, jossa on yhteensä 16 magneettipistettä, jotka tarttuvat iPhoneen. Se suojaa sitä iskuilta ja kolhuilta aivan kuten iPhone XR -puskurin kotelo. Läpinäkyvä takakansi antaa sinulle mahdollisuuden esitellä iPhonen alkuperäistä muotoilua. Ja sisäänrakennetun näytönsuojan mukana tuleva etukansi suojaa näyttöäsi.

Tämä magneettikotelo on valmistettu metallista ja 9H karkaistusta lasista. Ominaisuudet, kuten naarmuuntumaton, likainen ja vedenpitävä, tekevät siitä ainutlaatuisen tässä iPhone XR: n magneettikoteloiden luettelossa. Kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa ja se on kuin kakku kakussa, koska monet magneettikotelot eivät tue langatonta latausta.

USP: Läpinäkyvä kansi karkaistua lasia

Tutustu Amazoniin

# 5. Casego

Tämä kotelo on valmistettu TPU-kumitetusta silikonigeelistä, joka antaa ensiluokkaisen suojan iPhone XR: lle iskuilta ja kolhuilta. Kristallinkirkas läpinäkyvä takakansi on pelkkä katsottava. Casegon takakannessa on rengas, joka toimii jalustana, ja takakannen renkaan sisällä olevaa metallista magneettilevyä voidaan käyttää autojen kiinnityksiin.

Lisäksi korotetut reunat kameran lähellä ja tämän iPhone XR -magneettin kulmat antavat huippuluokan suojan pudotuksilta, pölyltä ja lialta. Sitä on saatavana mustana ja sinisenä. Rakastin henkilökohtaisesti sinistä väriä, koska se on suosikkini.

USP:Sisäänrakennettu rengaspidike

Tutustu Amazoniin

# 6. Elewelt

Elewelt on rakastetuin tuotemerkki iPhone XR -magneettikoteloissa. Mutta jossain se kaipaa magneettista suojaa, jolle kotelo on tehty. Tietenkin se on edullinen valinta, mutta se ei ole niin täydellinen verrattuna aikaisempiin yllä lueteltuihin magneettikoteloihin.

Tarkat aukot kulmassa, lähellä salamaa ja kameraa antavat sille täydellisen ulkonäön, joka sopii iPhone XR -laitteeseesi. Koska kotelo on läpinäkyvä, voit helposti esitellä iPhone XR: n tyylillä. Jos ajatellaan selkeää iPhone XR -koteloa, jossa on minimaalinen suojaus, Eleweltin on oltava ensimmäinen valinta. Ja parasta on, että siihen sisältyy elinikäinen vaihtotakuu.

USP:Tarkat aukot

Tutustu Amazoniin

# 7. Haobuy

Jos etsit ohutta mutta suojaavaa magneettikoteloa iPhone XR: lle, Haobuy-kotelo, jos matkasi on! Kotelossa on magneettinen adsorptiotoiminto, joka voidaan helposti kiinnittää autotelineeseen. Ilmapehmustetut kulmat ja samettikerros kotelon sisällä suojaavat iPhone XR: tä törmäyksiltä ja kitkalta.

Haobuys-kotelon ulkokerros on valmistettu pehmeästä TPU: sta ja sisempi kerros on valmistettu kuidusta ja kevyt rautalevy kotelon keskellä magneettista adsorptiota varten. Se on ohut, kevyt ja tarjoaa erinomaisen suojan. Kotelo on yksi kaikkien aikojen halvimmista iPhone XR -koteloista.

USP:Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

# 8. ZHIKE

Tämä tapaus on melkein samanlainen kuin Misscasin magneettikotelo. Tarkat aukot kulmissa ja korotetut kehykset antavat suojan, jota tarvitset iPhone XR: lle. ZHIKEn kotelossa on 16 magneettipistettä, jotka pitävät iPhonea tiukasti vaikeissa olosuhteissa magneettisella voimalla. Se tukee langatonta latausta kotelon mukana.

Sekä etu- että takakansi on valmistettu karkaistusta lasista ja antavat tyylikkään ilmeen iPhonellesi vaarantamatta suojausta. Jos käytät jo näytönsuojaa, poista se, muuten se voi vaikuttaa iPhone XR: n käyttöön. Tätä magneettista koteloa on saatavana 7 eri värillä, mikä antaa sinulle lukuisia vaihtoehtoja.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

# 9. LISÄÄ

Tämän magneettikotelon etupuolella oleva yksityisyyden karkaistu lasi on sellainen, että vieressäsi seisova tai istuva henkilö ei voi lukea iPhonella. Siellä yksityisyys on parhaimmillaan magneettisen kotelosuojan lisäksi. Takakannen metalliset painikkeet antavat ensiluokkaisen tunnelman, kun painat äänenvoimakkuuspainikkeita tai lukituspainiketta.

LISADE-kotelo on helppo asentaa ja se on kevyt. Lisäksi se on vedenpitävä ja voi suojata iPhone XR: täsi äkillisiltä putoamisilta ja iskuilta. Tämä magneettikotelo tukee myös langatonta latausta. Sitä on saatavana mustana hopean ja kullan väreinä, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP:Karkaistua lasia

Tutustu Amazoniin

# 10. Elewelt

Tässä on toinen magneettikotelo Eleweltiltä. Kotelossa on kaksipuolinen kansi ja karkaistu lasi edessä. Takakannessa on sisäänrakennetut magneetit ja metallinen puskurikehys suojaa iPhoneasi äkillisiltä putoamisilta ja iskuilta. Lyhyesti sanottuna tämä magneettikotelo on täydellinen esimerkki iskunkestävästä kotelosta.

Kotelo ei ole ohut ja hieman raskas verrattuna muihin tapauksiin, mutta kaikki nämä osoittavat vain yhden asian, ensiluokkaisen suojan! Kotelossa se on hieman iso, ja se tarjoaa usein erinomaisen suojan iPhone XR: lle. Tätä koteloa on saatavana kahtena värivaihtoehtona.

USP:Helppo vaihto ja 12 kuukauden takuu

Tutustu Amazoniin

Joten nämä olivat hienoimpia iPhone XR -magneettikoteloita, joita rakastin henkilökohtaisesti. Jokaisessa tapauksessa on erilainen joukko ominaisuuksia.

Lopullinen tuomio

Jos kustannukset eivät ole ongelma, menisin varmasti Dreem-magneettikotelon kanssa, ja kun kyse on kiiltävästä ulkoasusta ensiluokkaisella suojauksella, menisin LIGHTDESIRE-kotelon kanssa. Haobuy olisi ensimmäinen valinta, kun puhumme parhaimmasta mahdollisesta suojasta parhaimmillaan.

Liittyvät tarjoukset, jotka kannattaa tarkistaa nyt:

 • Parhaat kestävät kotelot iPhone XR: lle
 • Parhaat raskaat kotelot iPhone XR: lle
 • Käsivarsinauhat iPhone XR: lle
 • Parhaat iPhone XR -vedenkestävät kotelot

Minkä näistä iPhone XR -magneettikoteloista ostaisit?

Uusimmat viestit