Yksityisen selaamisen käyttöönotto Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Verkkorikollisuuden ja online-hakkeroinnin lisääntyvässä maailmassa on ehdottomasti pysyttävä turvassa verkkoa selattaessa. Siksi se on hieno idea Ota yksityinen selaus käyttöön Safarissa iPhonessa tai iPadissa. Kun tämä yksityinen tila on otettu käyttöön, voit selata verkkoa ilman, että sinua seurataan. Lisäksi Safari ei pidä kirjaa vierailemistasi sivustoista, hakemistasi tai edes automaattisen täytön tiedoista. Joten perustetaan se.

  • Yksityisen selaamisen ottaminen käyttöön Safarissa iPhonessa tai iPadissa
  • Yksityisen selaamisen poistaminen käytöstä Safarissa iPhonessa tai iPadissa

Yksityisen selaamisen ottaminen käyttöön Safarissa iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Safari iPhonellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Välilehti-kuvake oikeassa alakulmassa.

 

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi ylös Yksityinen vasemmasta alakulmasta.

Yksityinen selaus on otettu käyttöön Safarissa. Tästä lähtien voit selata verkkoa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia seurannasta. Myöskään evästeitä tai välimuistia ei tallenneta nimettömästi laitteeseesi.

Yksityisen selaamisen poistaminen käytöstä Safarissa iPhonessa tai iPadissa

Oletetaan, että olet ottanut yksityisen selaamisen käyttöön estääksesi mainostajia tai kehittäjiä seuraamasta sinua, mutta et enää halua pitää sitä käytössä. Kuinka poistaisit sen käytöstä? Se on aivan yhtä yksinkertaista. Noudata kaikkia edellä mainittuja vaiheita ja napauta sitten Yksityinen-painike poistaa yksityisen selaamisen käytöstä.

Se siitä.

Kirjautua ulos…

Voit nyt ottaa yksityisen selaamisen käyttöön milloin tahansa. Vaikka se on hyödyllinen suojausominaisuus, on kuitenkin myös toinen näkökohta. Jos sinulla on esimerkiksi lapsia, he voivat käyttää sopimattomaa sisältöä yksityisessä tilassa. Siksi sinulla on myös mahdollisuus poistaa yksityinen selaus käytöstä pysyvästi Safarissa. Joten haluatko kytkeä sen päälle tai pois päältä? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

  • Safarin lukulistan poistaminen iPhonesta, iPadista ja Macista
  • Kuinka pyytää työpöytäsivustoa Safarissa iPhonessa tai iPadissa
  • Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen kerralla iPhonessa ja iPadissa
  • Safarin oletushakukoneen vaihtaminen iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit