Parhaat iPhone 6 / 6s -pyörätelineet vuonna 2021

Pyöräilyn ei pitäisi estää sinua soittamasta ja vastaanottamasta puheluja, katsomasta videoita, kuuntelemasta kappaleita ja kaikkia niitä toimintoja, joita voisit tehdä nojatuolissasi istuen. Ja siksi polkupyörätelineet luodaan. Tämä luettelo iPhone 6 / 6s -pyörätelineistä sisältää parhaat tuotteet, jotka auttavat sinua pitämään yhteyttä rakkaasi myös silloin, kun melot polkupyörääsi sileän ja karkean maaston läpi.

1. IPOW

IPOW: n pyörätelineet pitävät iPhone 6: sta tiukasti kiinni, kun asennat laitteen telineeseen. Katsokaa silikoniperhehihnoja, jotka tarttuvat tukevasti iPhone 6: een. Et koskaan tunne puhelimesi tärisevää, vaikka melot läpi kovan maaston.

Tarkista kiinnittimen pehmeät kumilinjat; nämä kumilinjat vähentävät varmasti tärinää ja suojaavat puhelimesi näyttöä naarmuilta.

USP: Pehmeät kumilinjat

Tutustu Amazoniin

2. Okra

Riippumatta siitä, mikä polkupyörä tai moottoripyörä sinulla on, tämä Okran pyöräteline sopii kaikkiin ohjaustankoihin. Lisäksi voit käyttää tätä kiinnikettä venekiskossa, rattaissa jne. Tämä yksiosainen rakenne varmistaa pitkäaikaisen käytön.

Asennus kestää enintään kymmenen sekuntia. Kiinnitä vain kiinnike pyörääsi kiinnittämällä säädettävä silikonihihna. Teline venyy helposti sopivaksi minkä tahansa polkupyörän tai moottoripyörän ohjaustankoon.

USP: Universaali istuvuus

Tutustu Amazoniin

3. iKross

Haluatpa pyöräillä tasaisilla teillä tai vuorilla, tämä iPhone 6 -pyöräteline tarttuu tiukasti tangon yli. Se on sileä iPhonessa, mutta tarpeeksi tukeva pitämään sitä oikealla paikalla. Katselukulma on säädettävissä mieltymystesi mukaan.

Toisin kuin muut pyörätelineet, sen asentamiseen ei tarvita työkalupakettia. Sen lisäksi se on valmistettu ABS-muovista ja metallista, jotka sopivat täydellisesti ulkokäyttöön. Lopuksi hinta on kilpailukykyinen ja laadun arvoinen.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

4. CAW.CAR-lisävarusteet

360 asteen kiertämisellä on kaikki ero, kun ajat pyörälläsi iPhone 6: n ollessa asennettuna ohjaustankoon. Olitpa katsomassa videota (emme suosittele sinun tekemistäsi) tai karttojen käyttämiseen reitin navigointiin, voit kiertää puhelinta saadaksesi parhaan kuvan. Tämä on mahdollista CAW: n iPhone 6 -pyörätelineellä.

Parasta tässä pyörätelineessä on, että sen avulla voit käyttää puhelintasi, kun olet asentanut sen kiinnikkeeseen. Voit käyttää musiikkia puhelimesi näytöllä, painikkeilla ja mikrofoniliitännällä. Puhelinta ei tarvitse irrottaa käytöstä.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

5. Vibrelli

Pikairrotusominaisuus on mainittava tässä erikseen. Joissakin tilanteissa sinun on kiinnitettävä huomiota puhelimeesi - tärkeä puhelu tai viesti, johon on vastattava nopeasti. Tässä tilanteessa voit luottaa Vibrellin pyörätelineeseen; voit leikata puhelimen päälle ja pois päältä muutamassa sekunnissa.

Puhelimesi turvallisuuden lisäämiseksi Vibrelli’s tarjoaa kolme silikoninauhaa; Voit käyttää kahta muuta nauhaa varmistaaksesi puhelimesi tukevan otteen ja tärinättömän käytön.

USP: Pikalukitus

Tutustu Amazoniin

6. Aduro

Aduron saavutus on valmistaa pyöräteline, jonka avulla voit käyttää puhelinta yhdellä kädellä. Polkupyörällä ajaessasi molemmat kätesi ovat varattuja; ja kun on kyse puhelimen käytöstä, sinun on käytettävä toista kättäsi. Aduro-polkupyörätelineet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tarjota puhelimellesi paras yhden käden käyttö.

Parhaan katselukokemuksen saamiseksi Aduro on valmistanut pyörätelineen, jossa on säädettävä 360 asteen kierto. Tällä pyörätelineellä on elinikäinen takuu, jotta voit joko vaihtaa tai saada täyden hyvityksen.

USP: Yhdellä kädellä

Tutustu Amazoniin

7. AILUN

Jopa pyörätelineet voivat tehdä aamuistasi värikkäitä. Katsokaa Ailunin esittelemiä pyörätelineiden sävyjä. Voit valita minkä tahansa viidestä kirkkaasta väristä, joissa Ailun on valmistanut kiinnikkeet. Osta kaikki viisi ja vaihda kiinnike joka päivä.

Teline on valmistettu erittäin lujasta, luistamattomasta silikonista, joka vaimentaa iskuja ja pitää laitettasi tiukasti. IPhone 6 on turvallinen tässä pyörätelineessä. Älä unohda poistaa puhelinta, kun palaat kotiin.

USP: Värikäs alue

Tutustu Amazoniin

8. Bovon

Yksi Bovonin pyörätelineen räikeistä ominaisuuksista on monitoiminen. Voit asentaa tämän kiinnikkeen polkupyörääsi ja moottoripyörääsi. lisäksi voit sitoa sen vauvan rattaiden ja ostoskorien kahvan ympärille.

Alle 10 sekunnissa voit kiinnittää tämän pyörätelineen silikonivyön ansiosta, mikä helpottaa kiinnikkeen asentamista ja irrottamista kaikenkokoisista pyörän, moottoripyörän tai lastenrattaiden ohjaustangoista.

USP: Monitoiminen

Tutustu Amazoniin

9. MaxMiles

Tämä pyöräteline on mainostettu markkinoiden vahvimmaksi ja luotettavimmaksi pyörätelineeksi. Jos olet aina liikkeellä, MaxMiles on luotettava kumppanisi, joka pitää puhelinta tukevasti vahvassa alumiinikehyksessään.

Tämän pyörätelineen muotoilu näyttää kömpelöltä ja monimutkaiselta, mutta kun saat paketin, huomaat kuinka helppoa kiinnike on asentaa pyöräsi. Säädettävä pidike on helppo asentaa pyörän tukiputkiin pakkauksen mukana toimitetuilla asennustyökaluilla.

USP: Alumiinirunko

Tutustu Amazoniin

10. iOttie

Tämä on toinen yksinkertainen pyöräteline, jossa ei ole rihkamaa. IOttien pyörätelineen silmiinpistävä piirre on, että voit käyttää puhelinta tehokkaasti, vaikka ajaessasi pyörääsi kohtuullisella nopeudella.

Kiinnityspinnoilla on neliömäinen muotoilu, jonka avulla voit asentaa iPhone 6: n vaaka- tai pystytilassa. Voit käyttää muotokuvatilaa FaceTimessa ja muissa suorissa videopuheluissa.

USP: Monipuolinen asennus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Oletko valmis ratsastamaan?

Käsivarsinauhoja pidetään parhaina kumppaneina ihmisille, jotka harjoittavat ulkona. Heillä on kuitenkin rajoituksiaan, koska et voi tarkistaa karttaa tai käydä videopuheluja muiden kanssa työskennellessäsi. Pyörätelineillä on reuna käsivarsinauhojen yli. Asenna vain puhelin telineeseen, ja olet hyvä mennä.

Voit viitata:

  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 -autotelineet

Joten, minkä pyörätelineen aiot ostaa? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit