Albumin nimen vaihtaminen iPhonessa ja iPadissa

Ehkä albumin nimeäminen piknikiksi ei ollut oikeastaan ​​hyvä idea? Usein albumi alkaa sisältää kuvia, joita albumin nimi ei kuvaa hyvin. Näissä tapauksissa on parasta vaihtaa iPhonen albumin nimi vastaavasti, jotta pääset nopeasti muistiin.

Yksi asia, joka sinun on tiedettävä, et voi muuttaa oletusalbumien nimeä, kuten Kameran rulla, Kuvakaappaukset, Ihmiset, Äskettäin poistetut, Live-valokuvat, Oma valokuvavirta, Animoidut, Itsepalvelut, Videot ja Paikat. Voit nimetä uudelleen vain mukautetut kansiot - joko ne, jotka on luotu automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten Instagramin, tai tekemiesi kansioiden perusteella.

Albumin nimen vaihtaminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Kuvat-sovellus iOS-laitteellasi.

Oletusarvoisesti laskeudut Valokuvat-sovelluksen Albumit-näyttöön.

Vaihe # 2. Näpäytä Näytä kaikki oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Napauta sitten Muokkaa -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Voit nähdä a punainen piste lähellä albumien vasenta kulmaa, jota voidaan muokata. Apple ei salli käyttäjien muokata joitain oletusalbumeita, kuten Camera Roll, Favorites, My Photo Stream jne.

Huomaa, että voit aina muokata albumeja, kuten Instagram, Twitter, WhatsApp ja muita.

Vaihe # 4. Napauta nyt albumin nimi muuttaa nimeä ja kirjoita uusi nimi. Napauta lopuksi Tehty -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Siinä kaikki!

Kysymyksiä?

Kuvat-sovellus on todella parantunut viime aikoina. Siitä on tullut toimivampi ja sen avulla voit paitsi muistaa muistiasi myös muokata laukauksia siististi. Lisäksi voit tehdä diaesityksiä, käyttää Merkintätyökalua koristamaan kuvasi parhaan mielesi mukaan.

Mitä mieltä olet Kuvat-sovelluksesta? Oletko vaikuttunut sen parannuksista viime aikoina? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat tarkistaa nämä aiheeseen liittyvät viestit:

  • Videoiden automaattisen toistamisen poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa
  • Suodattimen lisääminen videoon iPhonessa ja iPadissa iOS 13: ssa
  • Muunna Live Photo nopeasti videoksi iOS 13: ssa iPhonessa
  • Parhaat kasvojenvaihtosovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit