Kuinka tarkistaa Apple-kynän akku iPadissa (1. ja 2. sukupolvi)

IPadin kuvitteleminen ilman Apple Pencil AKA -kynää voi olla hankala asia. Tekninen ihme tarjoaa käytettävyyden useille sovelluksille erottamattomana komponenttina. Siipien antamisesta luovuuteen ja auttavaan käteen samalla kun teet elintärkeän toimistoesityksen. Apple Pencil palvelee useita tarkoituksia, ja virtauksen aikana saatat unohtaa sen akun keston ja se voi lakata toimimasta. Kun tiedät tärkeyden, sinun on tarkistettava Apple Pencil -akun varaustaso iPadissasi. Tutustutaan miten tämä tehdään eri iPadOS-versioissa.

Kuinka tarkistaa Apple Pencil Battery Life iPadissa

Ottaen huomioon, että Apple Pencilillä ei ole mitään indikaattoria, joka heijastaisi akun varaustasoa, meidän on luotettava erilliseen widgetiin. Näin voit sijoittaa widgetin ja saada sen toimimaan.

IPadOS 14: ssä

 1. Tuo aloitusnäyttö pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle Tänään näkymä Osa.
 2. Paina pitkään painiketta tyhjä alue kunnes sovellukset alkavat heilua.
 3. Napauta ‘+’ -kuvake iPadin näytön vasemmassa yläkulmassa.
 4. Mainittujen widgetien luettelon keskellä, etsi ja napauta ”Paristot.”
 5. Valitse haluamasi widget-koko ja vahvista napauttamalla "Lisää widget."

IPadOS 13: ssa tai aikaisemmin

 1. vuonna Tänään näkymä Osio, vieritä alareunaan ja napauta muokata.
 2. Napauta widget-luettelon alapuolella vihreä '+' -kuvake ennen Akku-widgetiä Lisää widgettejä -osiossa.
 3. 'Akku' lisätään Suosikit-osioon.
 4. Napauta 'Tehty' vahvistaa.

Kun prosessi on valmis, sinulla on oikeus sijoittaa widget sinulle sopivaksi. Se pitää sinut ajan tasalla Apple Pencil -akun varaustasosta reaaliajassa.

Muita tapoja tarkistaa akun varaustaso Apple Pencil 2: lle

 1. Napsauta iPad Proon tai Airiin Jos käytät iPad Prota (3. ja 4. sukupolvi) tai iPad Air 4. sukupolvea, saat magneettiliittimen iPadin oikealle puolelle. Kun napsautat Apple Pencil 2nd Generation -sovelluksen siihen, akun varaustaso heijastuu näytön yläosassa muutaman sekunnin ajan. Napsauta sitä uudelleen, jos unohdit, ja yritä katsoa tämä aika.
 2. Asetussovelluksessa Avaa iPadin Asetukset-sovellus ja etsi Apple Pencil -vaihtoehto. Sen napauttaminen näyttää nykyisen Apple Pencil -akun prosenttiosuuden.

MERKINTÄ: Tunnustamalla, että Apple Pencil 2 alkaa latautua heti, kun napsautat sen iPadin magneettiliittimeen, on harvinaisia ​​mahdollisuuksia, että se loppuu akun kanssa. Jos olet kuitenkin käyttänyt sitä jonkin aikaa ja olet huolissasi akun varaustasosta, harkitse ensimmäistä vaihtoehtoa. Se on myös henkilökohtainen suosikkini.

Kirjautua ulos

Vaikka se on ladattu täyteen, se voi toimia 12 tuntia. Silti kukaan meistä ei halua pysähtyä keskellä tärkeää tehtävää akun heikon takia. Nämä olivat muutama yksinkertainen vaihe ongelman ratkaisemiseksi lataamalla Apple Pencil ajoissa. Toivon, että tämä auttaa sinua, haluaisin kirjautua ulos jaettaessa luetteloa joidenkin parhaiden Apple Pencil -latausadapterien kanssa.

Jos voin auttaa jotain muuta, ilmoita siitä alla olevaan kommenttiosioon.

Voit myös lukea nämä

 • Apple-kynän pariliitos, pariliitos ja lataus iPad Pron kanssa
 • Parhaat tartuntapidikkeet Apple Pencil 2: lle
 • Apple Pencil Apps for iPad

Uusimmat viestit