Parhaat iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Toisin kuin tyypillisissä tapauksissa, lompakkokotelot ovat saaneet enemmän arvostusta ja suosiota iPhonen käyttäjien keskuudessa. Koska Apple on julkaissut viimeisimmän pieninäytetyn iPhonen vuoden 2016 ensimmäisessä vuositapahtumassa, on oikea aika ostaa lompakkokotelot iPhone SE: lle.

IPhone SE: n suojaamisen lisäksi lompakkokotelot ovat tärkeitä muiden välttämättömien asioiden, kuten luottokorttien, maksukorttien, henkilötodistuksen, valuuttatietojen ja muiden sekalaisten, tallentamiseen. Tässä luetellut tapaukset valmistavat johtavat iPhone-lisävarusteiden valmistajat Yhdysvalloissa. Lompakkokoteloiden valmistukseen käytetty materiaali on korkealaatuista, ja siksi se kestää helposti kauden mielijohteet.

1. SHIELDON

SHIELDON esittelee aitoa nahkaa sisältävän lompakkokotelon. Tyypillisesti lompakkokotelot ovat isoja, mutta SHIELDON on suunnitellut tämän ohuen läppäkannen jalustalla ja henkilökortin pidikkeellä. Lisäksi on magneettinen suljin, joka suojaa iPhone SE: täsi.

SHIELDON on käyttänyt korkealaatuista aitoa lehmännahkaa lujuuden, luonteen ja rakeisuuden saavuttamiseksi. Tukevuuden lisäksi tämä nahkakotelo antaa ylellisen tunnelman, kun pidät iPhonea käsissä. Luonnollinen nahkainen materiaali erottaa kotelot muista, ja saat ainutlaatuisen kotelon.

Hinta: 29,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazon.comista

2. i-Blason

i-Blason tuo ohuen hybridilompakkokotelon iPhone SE: lle. Kotelon avulla voit pitää kaiken yhdessä paikassa; voit tallentaa henkilöllisyystodistuksen, luottokortit ja käteisen tässä lompakon folio-kotelossa oleviin paikkoihin. i-Blason-lompakkokotelo voidaan helposti muuntaa jalustakoteloksi, jolla on erilaiset katselukulmat. Tämän ominaisuuden avulla voit katsella videoita ja elokuvia iPhone SE: llä handsfree-tilassa.

Hinta: 14,97 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazon.comista

3. CM4

CM4 on toinen ei-folio-lompakkokotelo, joka on tullut tähän luetteloon. Kotelossa on mukavasti 3 korttia, mukaan lukien luottokortti, maksukortti tai henkilötodistukset; lisäksi voit myös tallentaa käteistä. Tutustu litteän näytön suojaan, joka tarjoaa äärimmäisen suojan iPhone SE: lle. Voit vetää taskusi kotelon helposti ulos, koska kotelossa on pehmeä viimeistely. CM4-lompakkokotelo on valmistettu pehmeästä kumista ja korkealaatuisesta kankaasta.

Hinta: 39,99 dollaria [31,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

4. TORU

Jos olet työmatkalainen, Toru-lompakkokotelo on täydellinen kumppani suojaamaan iPhone SE: täsi. Tämä kotelo tarjoaa kaksikerroksisen suojan mattapintaisella joustavalla TPU-kannella. Älä huolehdi vahingossa tapahtuneista sokkeista ja pudotuksista! Takakansi ja korttipaikka on valmistettu polykarbonaatista. Takaosastoon mahtuu käteinen, luottokortti ja henkilötodistus. Käytä jalustaa elokuvien ja videoiden katseluun iPhone SE: llä.

Hinta: 29,99 dollaria [14,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

5. Hyväksytty

AceAbove esittelee 100% aitoa nahkaista lompakkokoteloa iPhone SE: lle. Tämä tapaus on täydellinen sekoitus trendikästä ja klassista muotoilua. Koe loistava kosketusominaisuus pitäen tätä koteloa kädessäsi. Kotelon aito nahka suojaa iPhonea varovasti naarmuilta ja järkyttäviltä iskuilta. Kotelo on suunniteltu niin kauniisti, että jokaisen leikkauksen avulla voit käyttää vastaavia toimintoja mukavasti. Kaksi korttipaikkaa on foliossa; voit turvallisesti tallentaa henkilötodistuksesi ja luottokorttisi sinne.

Hinta: 59,99 dollaria [20,90 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

Uusimmat viestit