Parhaat iPhone 8 -puukotelot vuonna 2021

On mukavaa kokeilla jotain laatikosta. Siksi olemme järjestäneet parhaat iPhone 8 -puukotelot, jotta voit ostaa älykäs älypuhelimesi tyylikkään kannen antamaan sille esteettisen ilmeen. Ominaisuudet, jotka tekevät näistä puupinnoista melko vaikuttavia, ovat esteettinen muotoilu ja vahva sisäänrakennettu. Kaikki ne on valmistettu luonnonpuusta ja sopivat tiiviisti iPhoneen.

 1. YFWOOD
 2. Woodline Pad & Quilliltä
 3. iATO
 4. Max-king
 5. Szwisechip
 6. iProducts USA
 7. CaseYard Wood -sarja
 8. Palauta
 9. TENDLIN
 10. NeWisdom

1. YFWOOD

Esteettisellä kuviolla täydennettynä YFWOOD näyttää melko vaikuttavalta. Se on valmistettu luonnonpuusta ja siinä on TPU-kotelo. Käsintehty muotoilu parantaa sen ulkonäköä.

Pehmeän sisustuksen ansiosta kotelo kestää helposti iskuja. Sileän viimeistelyn ansiosta se tarjoaa paremman tarttuvuuden, joka estää laitetta liukumasta käsistäsi. Lisäksi YFWOOD on saatavana 14 eri mallina.

USP: Useita kuvioita

Tutustu Amazoniin

2. Woodline Pad & Quilliltä

Toisin kuin sisaruksensa "Luxury Pocket Book", Woodline on yksinkertainen ja kiillotettu muotoilu. FSC-sertifioidun lehtipuun ja aramidipolymeerisydämen yhdistelmä on antanut tarvittavan lujuuden selviytymään sokista.

Naarmuuntumaton kiillotettu puu ei salli älypuhelimen liukastua kämmenestäsi. Tarkkojen aukkojen ansiosta kansi tarjoaa nopean pääsyn kaikkiin portteihin. Eikä siinä kaikki, Woodline toimii saumattomasti myös langattoman latauksen kanssa.

USP: FSC-sertifioitu lehtipuu

Katso Pad & Quill

3. iATO

iATO esittelee ainutlaatuisen puukotelon iPhone 8: lle. Kotelo on valmistettu aidosta ruusupuusta ja aidosta mustasta Saffiano-nahasta. Tämä tyylittelee iPhonesi 8. Suunnittelijan suojus sopii hienovaraisesti ja luo puhtaan ja tyylikkään vaikutelman.

Kestävä kotelo on kevyt ja säilyttää ohut profiilinsa, jotta älypuhelimesi saa ihanteellisen ilmeen. Iskunkestävä puskuri on suunniteltu suojaamaan ja antamaan sinulle mukava pääsy kaikkiin tärkeimpiin iPhone 8: n portteihin ja painikkeisiin.

USP: Todellinen ruusupuu

Tutustu Amazoniin

4. Max-king

Max-king pitää hyvää huolta käyttäjien terveydestä, ja siksi tuotemerkki on suunnitellut kotelon terveellisestä myrkyttömästä puu- ja TPU-materiaalista. Tämä kotelo on valmistettu luonnon ebony ja integroitu tarkasti TPU materiaalia.

Yksi tämän kotelon parhaista ominaisuuksista on luonnollinen puu, joka tekee kotelostasi todella aidon. Et löydä muita vastaavia tapauksia kuin sinun.

USP: Myrkytön puinen

Tutustu Amazoniin

5. Szwisechip

Szwisechipissä on vintage-muotoilu, joka tekee kiitettävän ottelun älypuhelimen kanssa. Todellinen bamburakenne antaa sille tarvittavan kestävyyden kestää iskuja. PC-kotelolla se on saanut ylimääräisen suojan iskun estämiseksi.

Korotettu kehys tarjoaa luotettavan suojan sekä kameralle että näytölle. Aukot ovat tarkkoja, kun taas painikkeet ovat erittäin herkkiä. Lisäksi Szwisechip-puukotelossa on yli kymmenen kiehtovaa muunnosta.

USP: Todellinen bambu

Tutustu Amazoniin

6. iProducts US

iProductsUS tarjoaa valikoiman erilaisia ​​puukoteloon veistettyjä kuvia. Voit noutaa minkä tahansa haluamasi kuvan ja esitellä persoonallisuutesi ainutlaatuisen tyylin. Koteloon on integroitu näkymätön metallilevy, mikä tekee siitä yhteensopivan autopuhelimen pidikkeen.

Mielenrauhasi vuoksi iProductsUS on testannut tämän tapauksen kahdeksan jalan korkeudelta. Kiinteä TPU-kumi suojaa iPhonea naarmuilta ja naarmuilta.

USP: Magneettinen iPhone-kotelo

Tutustu Amazoniin

7. CaseYard Wood -sarja

CaseYard Wood -sarjan koteloiden todellinen kauneus on runsaassa ammattitaidossa. Se on valmistettu luonnonpuusta ja siinä on hieno kuvio. PC-kotelo vahvistaa sen rakennetta; jotta se selviää kolhuista helposti.

Hybridirakenne kulkee moitteettomasti iPhonen kanssa. Kohotettu puskuri varmistaa, että näytöllä on täydellinen suoja naarmuuntumista vastaan. Lisäksi Wood-sarjan kotelot ovat kolmivärisiä: mustapuu, kirsikkapuu ja valkoinen puu.

USP: Rikas ammattitaito

Tutustu Amazoniin

8. Palauta

Tämän kotelon polykarbonaattisydän ja kumipuskuri suojaavat iPhone 8: ta. Normaalisti käyttäjät ostavat puukoteloita lisätäkseen tyyliä iPhoneen. Tämä tapaus takaa tyylin ja vahvuuden; joten voit luottaa ohuen kotelon vahvuuteen.

Pehmeä silikonipuskuri suojaa iPhonea putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta. Tarkista matalaprofiilinen pikakiinnitys, joka tekee tästä markkinoiden ohuimman kotelon. Voit käyttää puhelimen kaikkia painikkeita, kaiuttimia ja portteja poistamatta koteloa.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. TENDLIN

Tendlin on syntetisoinut kaksi materiaalia tuottaakseen tämän korkealaatuisen puukotelon iPhone 8: lle. Takana on luonnonpuuhiiltä ja sisällä iskua vaimentava TPU-kumi. Luonnonpuu varmistaa, että puhelimesi ei saa naarmuja, ja TPU-kumi suojaa laitetta iskuilta ja kolhuilta.

Suuren määrän välttämiseksi Tendlin on säilyttänyt kotelon ohuen profiilin, joka toimii vain suojaamaan koteloasi. Tapauksessa voi olla vähän esteettisiä elementtejä.

USP: Yksiosainen joustava kotelo

Tutustu Amazoniin

10. NeWisdom

Hyvin rakennetun mallin esittelevä NeWisdom tekee muotoilusta ulkonäön iPhonessa. Se on veistetty luonnollisesta santelipuusta. TPU-kotelon ansiosta se tarjoaa lisäsuojaa älypuhelimelle.

Kumipintainen sisustus ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa älypuhelimesi ulkonäköä. Täydelliset aukot portille, kameralle ja kaiuttimille antavat sinun käyttää laitettasi haluamallasi tavalla. Äännetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä puristimille. Pääasiassa joustavan rakenteen ansiosta voit asentaa ja irrottaa sen mukavasti.

USP: Kumipäällysteinen sisustus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olet varma, että olet halunnut tutkia näitä vaikuttavia puukoteloita. Mitkä ovat ominaisuudet, joista olet pitänyt niistä? Oletko valinnut jonkin niistä iPhonellesi? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • iPhone 8 Vyöpidike Kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot

Uusimmat viestit