Parhaat langattomat laturit iPhonelle X, 8 Plus [2021 Edition]

Olemme jo luoneet viestin parhaista langattomista iPhone X -latureista ja parhaista AirPower-vaihtoehdoista. Mutta ajattelimme, että olisi parempi mennä vielä yksi kierros ja luetella parhaat langattomat laturit iPhone X: lle, iPhone 8/8 Plus: lle, joiden hinta on alle 30 dollaria.

 1. Yootech
 2. Anker
 3. Novete
 4. iClever
 5. Raikas ilma
 6. Yootech
 7. BrexLink
 8. ivolks
 9. Chuanghuike
 10. Belkin

# 1. Yootech

Yootech tekee hienoa työtä lataamalla iPhonesi tehokkaasti. Langattomassa laturissa on pehmeä tyyny, jotta älypuhelimesi ei pääse luiskahtamaan. Lisäksi tyynyn sileä rakenne estää myös naarmuuntumisen.

Sovittimen avulla voit käynnistää iPhonen pikalataustilassa. Ei-häiritsevät LED-valot mahdollistavat laitteen lataustilan seuraamisen. Se on hyvin rakennettu ja saatavana neljässä värissä. Lisäksi Yootechilla on 18 kuukauden takuu.

USP: Vankka rakenne

Tutustu Amazoniin

# 2. Anker

Tällä Ankerin langattomalla laturilla on poikkeuksellisen tehokkaat komponentit ja edistyksellinen piirisarja, joka lataa iOS-laitteita 10% nopeammin kuin muut 5 W: n langattomat laturit. Olitpa iPhoneesi läpinäkyvä tai erittäin kova kotelo, voit ladata laitteen kotelolla.

Anker uskoo tarjoavan laitteillesi äärimmäisen turvallisuuden, ja siksi yritys suojaa iPhoneasi ylijännitteeltä, lämpötilan vaihtelulta ja muilta uhilta. Lopuksi sitä on saatavana kahtena värinä - mustana ja sinisenä.

USP: 10% nopeampi lataus

Tutustu Amazoniin

# 3. Novete

Jos nautit videoiden katselemisesta handsfree-tilassa, haluat ostaa Alice Dreams -tuotteen. Langaton latausteline pitää laitetta tukevasti; jonka avulla voit katsella mediaa tai olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa ilman mitään ongelmia. Sisäänrakennetun sirun avulla se voi suojata älypuhelinta oikosululta ja ylivirralta.

Kun laite on täysin mehustettu, se sammuu itsestään estääkseen ylikuormituksen. Se pystyy lataamaan laitettasi 1,4 kertaa nopeammin kuin tavallinen laturi. Nopean lataamisen lisäksi Alice Dreams on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena. Ei siinä kaikki; saat myös 18 kuukauden takuun.

USP: Tuuleta takana, jotta laturi jäähtyy

Tutustu Amazoniin

# 4. iClever

ICleverin langaton laturi tarjoaa iPhonen X nopean lataamisen 7,5 W: n lähdöllä. Osana turvallisuutta laturilla on ylikuumenemissuoja, ylijännite ja oikosulun estämismekanismi. Laturin pehmeä silikoni on liukas ja tukee myös suurinta osaa tapauksista, joiden paksuus on enintään 6 mm. Ainoa ehto on, että kotelon ei pitäisi olla metallinen.

Vihreä LED-valo on uniystävällinen eikä työnnä silmiäsi pimeässä. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Viimeiseksi, se on kohtuuhintainen.

USP: Tukee ei-metallista koteloa latauksen aikana

Tutustu Amazoniin

# 5. Raikas ilma

Tämä langaton laturi on ohut, tyylikäs ja näyttää kauniilta pöydältä. Sen maksimiteho on 10 W, ja se lataa iPhone 8: si paljon nopeammin. Anodisoitu alumiinirunko absorboi suurimman osan lämmöstä pitäen laitteesi turvassa. Siinä on myös muita turvamekanismeja, kuten suoja ylikuormitukselta, ylikuormitukselta, oikosulkuilta ja tulovirran suojauksilta.

Jos sinulla on kotelo iPhonessa, latausnopeus riippuu kotelon paksuudesta. Paksumpi kotelo, hitaampi lataus. Viimeiseksi saat myös kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Yootech

Yootech esittelee langattoman laturin, joka on varustettu monitoimisella älykkäällä suojaustekniikalla, joka suojaa laitettasi useilta uhilta. 0,47 tuuman paksuudella älykäs lämpötilan säätöjärjestelmä pitää laitteen viileänä ja tarjoaa tehokkaan latauksen.

Ennen kuin lataat laitetta, varmista, että laitteeseen ei ole kiinnitetty rautaa, metallia, kolikoita, henkilökortteja, pankkikorttien magneettisia absorbentteja tai muita metalliesineitä.

USP: Nukkumaan sopiva laturi

Tutustu Amazoniin

# 7. BrexLink

Brexlink-langattoman laturin maksimiteho on 10 W, ja se on Qi-sertifioitu. Se tukee useimpia ei-metallisia koteloita, joiden paksuus on enintään 8 mm. Älykkään tekniikan, kuten lämpötila-anturin, ja dynaamisten latauksenhallintapiirien avulla sinulla on täydellinen mielenrauha. Turvallisuudesta huolimatta laturilla on suojaominaisuuksia, kuten ylilataus, ylivirta, ylilämpötila ja oikosulku.

Kumityyny on liukas ja se on myös lempeä iPhone X: lle. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja tai muunnelmia.

USP: Luokkansa parhaat turvaominaisuudet

Tutustu Amazoniin

# 8. ivolks

Langaton Ivolks-laturi voi olla listan ohuin, paksuus vain 8 mm. Se on täydellinen, jos ulkonäkö on etusijalla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tinkiä kauniin ulkonäön omaavan laitteen turvallisuudesta. Laturissa on suoja ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja oikosululta.

Alumiinirunko absorboi suurimman osan lämmöstä pitämällä laitteen viileänä ja rajoittamalla vaurioita. Laturia on saatavana oletusmustana, joka sopii mihin tahansa pintaan.

USP: Kapea koko

Tutustu Amazoniin

# 9. Chuanghuike

Jos Apple-logo on rakkautesi, tämän langattoman laturin muotoilu varmasti voittaa sydämesi. Se ei ole vain kaunis laturi; se on myös Qi-sertifioitu Wireless Power Consortium. Kaunien ulkomuotojen lisäksi se on myös ohut, paksuus vain 8,4 mm. Jos puhumme ominaisuuksista, langattomassa laturissa on kaikki tarvitsemasi.

Se tukee nopeaa latausta, suojaa ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja ylivirralta; mikä tekee siitä täysin turvallisen laitteellesi. Värivaihtoehtoa ei ole käytettävissä, paitsi oletusvalkoinen, ja se näyttää hyvältä.

USP: Kaunis muotoilu ja ohut koko

Tutustu Amazoniin

# 10. Belkin

Belkin on johtava iPhone-lisävarusteita myyvä yritys. Tämä adapterilla varustettu langaton laturi on Qi-sertifioitu tuote, joka antaa sinulle turvallisemman ja luotettavamman langattoman latauskokemuksen. Tämän laturin mukana saat mikro-USB-USB-A-kaapelin.

Voit ladata iPhonen nopeasti uhraamatta latausnopeutta, koska tämän langattoman laturin mukana tulee 5 wattia / 1 AMP -lähtö. Pidä silmäsi vihreässä LED-valossa, joka näyttää puhelimesi oikean suuntaisen alustan ja latauksen.

USP: Matkaystävällinen tuote

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on dollarin arvoinen?

Joten mikä näistä langattomista latureista on ajastettu rahoillesi? Onko urheilussa kevyt muotoilu vai 2-kelainen muotoilu? Olisi hienoa tietää valitsemasi.

Jos olet halunnut lukea tätä viestiä, kannattaa tarkastella myös näitä tarinoita nopeasti:

 • Parhaat langattomat autotelineet iPhone X: lle
 • Langattomat virtapankit iPhone X: lle
 • Parhaat langattomat laturit iPhone X: lle
 • Parhaat AirPower-vaihtoehdot iPhone X: lle

Uusimmat viestit