Parhaat muusikoiden iPhone- ja iPad-sovellukset vuonna 2021

Kun kirjoitat kappaleen lyriikkaa, juutut ajattelemaan, mikä voisi olla täydellinen lause ilmaista tietty tunne. Jopa tuntien viettämisen jälkeen et kosketa noiden vaikeasti tuntuvien sointujen sointuja. Samoin haluat rokata koko bändin, mutta et saa haluamaasi inspiraatiota esiintyä huippuvaihteessa. Olitpa kokenut taiteilija tai se, joka pyrkii olemaan seuraavan sukupolven pop-kuningas, sinulla on oltava ylellisyys muusikoiden parhaista iPad- ja iPhone-sovelluksista, jotka auttavat sinua rikkomaan kahleet innovatiivisten ideoiden kosketuksella.

1. Yousician

Yousician on se, mitä sinun pitäisi valita oppiaksesi pianoa, kitaraa, bassoa tai ukulelea hauskalla tavalla. Sovellus pitää silmällä kuinka ja mitä pelaat ja tarjoaa arvokkaita tietoja sekä ajoituksen että tarkkuuden parantamiseksi.

Ammattitaitoisten musiikinopettajien suunnittelema opetussuunnitelma voi olla valtava apu kaikkien tasojen muusikoille. Joten olitpa aloittelija tai ammattilainen, löydät tämän sovelluksen paikan.

Voit katsella vaiheittaisia ​​video-oppaita oppiaksesi pelaamaan täydellisesti. Vielä parempi, sinulla on yli 1500 tehtävää ja harjoitusta, jotka eivät vain tarjoa parempaa harjoittelua, vaan myös pitävät sinut motivoituneena panemaan parhaan jalkasi eteenpäin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. forScore

Digitaalisen nuottien lukija yhtä vaikuttava kuin forScore ansaitsee olla tutkaasi. Voit mukauttaa sen täysin käyttämään älykkäitä tiedostoja digitaalisena nuottien kirjastona. Luo linkkejä sovelluksen avulla, jotta voit hallita toistoja vaivattomasti. Toista ääniraitaa varmistaaksesi, että pysyt synkronoituna.

Voit myös käyttää puolisivun käännöksiä tarkastellaksesi samanaikaisesti nykyisen sivun alaosaa ja seuraavan sivun yläosaa. Lisäksi voit muodostaa yhteyden pilvivarastopalveluihin, kuten Dropbox, tuoda tai viedä tiedostoja nopeasti. Tämä sovellus on yhteensopiva vain iPadin kanssa.

Hinta: $9.99

ladata

3. Tempo

Olen aina arvioinut Tempoa erittäin korkealle metronomisovellukseksi. Se jatkaa toimintaansa myös lukitustilassa, mikä on erittäin hyödyllinen apu live-rumputukseen. Tempossa on 35 erilaista aikaleimaa, kuten yhdistelmä- ja kompleksimittarit. Sinulla on kuusi rytmikuvaa yksinkertaisille metreille ja kolme yhdistelmämittareille.

Voit ihanteellisesti mukauttaa aksentteja tai poistaa rytmit käytöstä monimutkaisten rytmien tekemiseksi. Vaatimuksestasi riippuen pystyt myös hallitsemaan asetuslistoja, tempoa ja toistoa AirTurnilla, iRig BlueBoardilla, PageFlip Cicadalla jne. Se ei ole kaikki; siinä on pikiputki, jonka avulla voit soittaa tyylikkäästi kaikkia 12 kromaattista sävelkorkeutta.

Hinta: $2.99

ladata

4. Cleartune

Ota kaikki irti tästä kromaattisesta instrumenttivirittimestä ja sävelkorkeudesta ja viritä instrumenttisi täydellisesti iOS-laitteesi laadukkaan mikrofonin avulla! Cleartune on hienosäädin, jossa on "huomautuspyörän" käyttöliittymä, jonka avulla löydät vaivattomasti sävelkorkeuden.

Mukana on myös erittäin herkkä hienosäätömittari, jonka avulla voit löytää mahtavan sävyn. Se tukee useita mukautettuja temperamentteja, saattamista osaksi kansallista lainsäädäntöä, merkintöjä, kuten solfège, ja säädettävää kalibrointia.

Voit käyttää Cleartunea virittämään akustisen tai sähkökitaran, bassoa, jousijonoja, puupuhaltimia, messinkiä, pianoa, tympania ja paljon muuta. Ja kyllä, älä unohda tarkistaa viulunsoittimien sisäänrakennettua temperamenttia.

Hinta: $3.99

ladata

5. Musiikkistudio

Musiikkistudio on voimanpesä ja välttämätön pyrkiville muusikoille. Sovellus tarjoaa erinomaisen musiikkituotantoympäristön, jossa on melkein kaikki edistyneet ominaisuudet ja upea äänenlaatu.

Pakattu pianonäppäimistöllä, 123 studiolaatuisella soittimella, 127 raidan sekvensseri, laaja nuottien muokkaus, kaiku, se varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut suuren musiikin säveltämiseen. Voi kyllä, on myös kymmenen reaaliaikaista vaikutusta, jotka lisäävät x-tekijän musiikkiin.

Siinä on luokkia, kuten sinfoninen, klassinen, bändi, elektroninen, maailma, rumpusetit, jotta kokeilulla on enemmän vapautta. Vielä parempaa, voit tallentaa jopa 24 kanavaa kerralla CoreAudio (luokan yhteensopiva) -laitteistolla.

Hinta: $14.99

ladata

6. Hokusai Audio Editor

Hokusai on jo pitkään ollut loistava moniraidallinen äänieditori. Jos haluat muokata musiikkiasi helposti, älä katso tätä. Voit tallentaa tai tuoda raidan nopeasti muokataksesi sitä hienosti. Leikkaa ei-toivotut osat, leikkaa, kopioi, liitä tai poista kappaleet, joita et enää halua.

Muokkaa sovellusta käyttämällä useita kappaleita vierekkäin ja sekoita niitä taikuuden luomiseksi. Lisäksi sinulla on joukko työkaluja, kuten häivytys / sammuminen, äänenvoimakkuuden normalisointi, käänteisaika ja perussynteesi antamaan musiikillesi tarvittavan tunnelman sydämen voittamiseksi.

Jos tunnet itsesi koskaan rajoitetuksi, voit päivittää sovelluksen avaamaan tehokkaampia ominaisuuksia, kuten uusia työkaluja ja tehosteita.

Hinta: Vapaa

ladata

7. GuitarTuna

GuitarTunassa on yli 100 viritystä 15 soittimelle. Ehkä tästä syystä tämä sovellus on ladattu yli 80 miljoonaa kertaa. Sen nopeus ja tarkkuus ovat myös olennaisia ​​tekijöitä tämän sovelluksen valtavan menestymisen kannalta.

Kun nappaat kitarasi kieliä, Tuna tunnistaa äänen iPhonen tai iPadin mikrofonilla. Sovellus antaa sinulle visuaalista palautetta virityksestäsi. Musiikin luomisen aikana sovellus poistaa taustamelun melunvaimennustekniikallaan.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Peukalo

40 todellisella huippulaadukkaalla instrumentilla sidottu ThumbJam voi saada parhaan hyödyn sinusta. Koska saatavilla on paljon asteikkoja, sinulla on vapaus soittaa millä tahansa tyylillä - ikivihreästä klassikasta tuikeaan rockiin. Parhaan kallistuksen ja ravistuksen ThumbJam lisää vibrato-, tremolo- ja nootitaivutukset antaakseen kiitettävän lopputuloksen.

ThumbJam for iPad tarjoaa yksitoista kosketusta ja jopa 32 äänipolyfoniaa (iPhone viisi). Viive ja stereokaiku tuovat syvempää ääntä, kun taas resonanssinen alipäästösuodatin rikastuttaa äänen laatua. Sen lisäksi sinulla on myös laaja valikoima asteikoita kokeilla.

Hinta: $8.99

ladata

9. GuitarToolkit

Täältä tulee ihana sovellus kitaristille! GuitarToolkit on ladattu useilla kitaratyökaluilla, kuten viritin, metronomi, soinnut, asteikot ja arpeggot, jotta sinulla on mahdollisimman joustava mahdollisuus luoda lumoava sävelmä.

Useiden soittimien, kuten 6-, 7- ja 12-kielinen kitara, 4-, 5- ja 6-kielinen basso, ukulele, bandžo ja mandoliini, tuella se varmistaa, että rakkautessasi lumoavan sävelmän tekemiseen on lupa jännittää. Valtava yli 2 000 000 sointujen, asteikon ja arpegion kirjasto on peittänyt sinut kaikilla rintamilla. Hyödynnä myös räätälöityjä kuvioita, joissa on jopa 32 kappaletta ja 75 erilaista rumpusoundia mestariteoksen luomiseen.

Hinta: $2.99

ladata

10. Lauluntekijä Pad

Songwriter Pad on melko hyvä sanoitustyökalu. Sen lisäksi, että annat sinun kirjoittaa sanoituksia ja tallentaa ideoitasi, siinä on useita erittäin käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, jotka inspiroivat kirjoittamista.

Hyödynnä Idea-työkalu, jotta voit ilmaista tunteesi taiteellisesti. Löydät täydellisen riimin myös riimikirjastosta. Syötä vain sanasi, ja sovellus tarjoaa monia hyviä ehdotuksia. Käytä sointumerkintää lisätäksesi sointuja lyriikkaasi helposti.

Lisäksi voit synkronoida koko sanoituksesi ja äänitiedostosi Dropboxiin, jotta ne pysyvät turvassa ja käytettävissä kaikkialta laitteesta. Tämä sovellus on yhteensopiva vain iPhonen kanssa.

Hinta: $5.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Olen varma, että olet löytänyt suuren hyödykkeen, joka auttaa sinua säveltämään mestariteoksen. Olisin todella iloinen siitä, että tiedän joitain valitsemiasi kommenteissa.

Haluat kurkistaa myös näihin viesteihin:

  • Parhaat musiikkieditorisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kitarasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit