Parhaat iPhone-valokuvaussovellukset vuonna 2021

Rakkaus valokuvaan on nykyään seitsemännessä kuussa, kiitos älypuhelimien upeiden kameroiden ja lukemattomien huippuluokan valokuva- ja videosovellusten. Tänä päivänä et tarvitse suurta DSLR-kameraa (suuressa määrin) upeiden kuvien sieppaamiseen. Näiden parhaiden saatavilla olevien iPhone-valokuvaussovellusten avulla voit muokata napsautuksiasi ammattilaisena ja räjähtää niitä sosiaalisilla sivustoilla voittaaksesi tunnustuksia ja vahvistaa itseluottamusta ylittääksesi etäisyyden.

1. Instagram

Kuinka voit jättää huomiotta sovelluksen, kuten Instagram, jolla on yli 500 miljoonaa käyttäjää? Lukuisilla hyvännäköisillä suodattimilla se voi kaunistaa kuvasi helposti. Ominaisuudet, kuten mahdollisuus jakaa katoavia valokuvia / videoita, live-videoita, lisätä bumerangi tarinoihin ja kyky kommunikoida sekä jakaa tarinoita suuren yhteisön kanssa tekee tästä sovelluksesta erinomaisen valinnan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Photofox - Photo Editor

Valokuvien muokkaamisesta iOS-laitteissa Photofox - Photo Editor tarjoaa yhden luukun ratkaisun, jonka avulla voit muokata kuvia tarkasti. Sovelluksessa on intuitiivisempi valokuvien sekoitus, jotta voit luoda upeita kaksinkertaisia ​​valotuksia ja huomiota herättävää taidetta.

Yhdistä useita valokuvia helposti ja muokkaa kutakin tasoa tarpeidesi mukaan. Siellä on myös työkalu läpinäkyvyyden ja sekoitustilojen ihanteelliseen säätämiseen niin, että kuvasi näyttävät erottuvilta.

Ja vain siinä tapauksessa, että haluat antaa hieman luovaa kosketusta kuviisi, voit piirtää ja piirtää kuvia, luoda vaikuttavia graafisia malleja ja jopa tehdä suloisia sosiaalisen median viestejä. Toinen huomionarvoinen ominaisuus on paikan päällä oleva vianpoisto, 16-bittinen kuvan syvyystuki ja mahdollisuus editoida jopa RAW-kuvia.

Muista kuitenkin, että Photofox - Photo Editorin freemium-muunnos on melko rajallinen, ja sinun on tilattava premium-malli, jotta voit käyttää kaikkia tehokkaita työkaluja.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 1,99 dollarista

ladata

3. Valokuvalaboratorio

“Valokuvalaboratoriossa” on yli 600 upeaa tehosetta, jotka muuttavat kuvien ilmeen välittömästi. Automaattisten kasvojentunnistusten avulla tehdyistä fotomontaaseista voi tulla tiikeri, tutkija, astronautti tai jopa gangsteri.

Aseta kuvasi iPhonen, dollarin setelin tai jopa muinaisen kirjan näytölle esittäytyäksesi ikonisena tähtinä. Piirrä valokuvasi antaa heille taiteellista kosketusta. Lisäksi keräät useita ikimuistoisia valokuvia saadaksesi vaikuttavan kollaasin.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Jälkivalo - Photo Editor

Tämä sovellus tarjoaa täydellisen tasapainon helppokäyttöisistä mutta tehokkaista ominaisuuksista. Se auttaa sinua muuttamaan valokuvia hetkessä suodattimien, tehosteiden ja valovuotojen avulla. Lisäksi sinulla on joukko ammattilaisia, jotka voivat myös käsitellä RAW-kuvankäsittelyä.

Suodatinkirjasto on erityisen vaikuttava ja sitä päivitetään jatkuvasti. Lisäksi käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja erittäin käyttäjäystävällinen. Se on erinomainen sovellus sekä aloittelijoille että edistyneille toimittajille.

Hinta: Ilmainen (2,99 dollaria kuukausijäsenyydestä)

ladata

5. VSCO

Kuinka kauan voit pitää valokuva- ja videosovelluksen poissa näkyvistä, joka on ollut erittäin suosittu sekä aloittelevien että ammattikuvaajien keskuudessa? Joo, puhun VSCO: sta, joka on arvostettu ammattityökaluille, mukaan lukien yli 200 huipputason esiasetusta. Ammattimaisesti suunniteltujen esiasetusten avulla voit lisätä kuvia tarkasti.

HSL: n ja reunusten kaltaiset ominaisuudet tarjoavat enemmän joustavuutta kuvien muokkaamiseen. Mutta mitkä VSCO: n otsikot ovat mahdollisuus tutkia monia vinkkejä, temppuja ja opetusohjelmia, jotka voivat auttaa parantamaan valokuvaustaitojasi.

Mutta pidä mielessä, että VSCO: n ilmainen versio antaa sinun käyttää vain rajoitettuja ominaisuuksia, ja sinun on otettava jäsenyys ($ 20 / vuosi) hyödyntääksesi kaikki esiasetukset ja pro-oppaat.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto alkaa 0,99 dollarista

ladata

6. ProCam 6

Huippuluokan kameralla varustettu ProCam 6 on peittänyt sinut kokonaan. Sovelluksessa on useita kuvaustiloja, kuten hidas suljin, sarjakuvaustila, muotokuvatila, 3D-valokuva ja paljon muuta.

Manuaalisesti hallitessasi monia keskeisiä asioita, kuten tarkennus, suljinnopeus, ISO, valkotasapaino, ProCam 6 antaa sinun ottaa upeita kuvia. On myös mahdollisuus kaapata RAW-valokuvia.

Pakattu 60 ammattimaisesti suunniteltuun suodattimeen, kameran sovellusten avulla voit koristella kuviasi enemmän vapautta. Älä unohda 17 linssiä, mukaan lukien vinjetti, valkoinen vinjetti, kalansilmä, kallistusvaihto ja paljon muuta, jotka voivat lisätä hauskaa ja kipinää valokuvaan.

Hinta: $5.99

ladata

7. Focos

Mikä on myynyt minut FOCUS-palveluun, on sen tehokkuus, jolla se käy läpi liiketoimintaa. Kamerasovellus hyödyntää kaksoiskameraa kaikin tavoin, jotta voit paitsi kaapata huippuluokan muotokuvia myös säätää syvyyden säätötehosteita.

Sovelluksen avulla voit valita useista simuloiduista aukon kalvoista saadaksesi kiehtovia bokeh-pistetehosteita. Voit lisätä valoja 3D-tilaan kuviesi erottamiseksi. Tee mahdollisimman aukon muodot ja lisää syvyyssuodatin, jotta kuvasi voivat näyttää kadehdittavilta jopa ammattilaisille.

Ja mahdollisuuden hienosäätää värejä ja kirkkautta, upeiden kuvien napsauttamisen ei pitäisi olla iso kysyntä sinulle. Haluatko saada ammattilaisvinkkejä parempien muotokuvien ottamiseen? Katso video-oppaat parantaaksesi taitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Rookie Cam

”Rookie Cam” on saanut kaiken mitä tarvitsee mielikuvituksellisten valokuvien luomiseen. Yli 150 erinomaisen suodattimen avulla sovellus on täysin varustettu lisäämään taikuutta valokuviisi helposti.

Upea epätarkkuus saa kohteen näyttämään selkeämmältä ja houkuttelevammalta. Tärkeät ominaisuudet, kuten 6-kertainen digitaalinen zoomaus, valotuksen ja valkotasapainon manuaalinen hallinta, salaman hallinta taskulamputilalla varmistavat, että pystyt kaappaamaan huippulaatuisia valokuvia. Voit yhdistää jopa 9 valokuvaa saadaksesi upean kollaasin. Lisäksi kuvissasi on 14 kauniisti näyttävää teemaa ja 60 tekstuuria ja valovuotoja.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Adobe Photoshop Mix

“Adobe Photoshop Mix” on ammattitason kuvankäsittelyn kultastandardi. Sen avulla voit nopeasti päästä eroon kuviesi ei-toivotuista osioista.

Yhdistä valokuvia helpommin useiden tasojen avulla. On joitain hienoja sekoitustiloja houkuttelevien kuvasekoitusten luomiseksi. Sen avulla voit säätää värejä ja kontrastia käyttääksesi ennalta määritettyjä suodattimia ja parantamaan kuviesi laatua. Voit nopeasti jakaa suloisen luovuutesi ystävillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Flickr

Flickr on yksi suosituimmista alustoista ainutlaatuisten valokuvien ja videoiden lataamiseen ja jakamiseen. Voit ladata valokuvasi automaattisesti Flicker-kamerarullalle. He pysyvät yksityisinä, kunnes vapautat heidät.

Selaa laajaa kiehtovien valokuvien kokoelmaa ja järjestä ne juuri haluamallasi tavalla. Sovelluksen avulla voit myös muokata kuvia, lisätä suodattimia kuviesi tarkentamiseksi. Ole vuorovaikutuksessa Flickr-yhteisön kanssa ja vaihda näkemyksiä samanmielisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Snapseed

“Snapseed” on yksi hienoimmista kuvankäsittelyohjelmista. Mukana 26 edistynyttä työkalua ja suodatinta, se tekee muokkaamisesta nopeaa ja helppoa.

Voit muokata kaikkia RAW-tiedostoja ja viedä ne JPG-tiedostona. On seitsemän kätevää hallintalaitetta, joiden avulla voit säätää täydellisesti valotusta ja väriä. Jos haluat valokuvasi näyttävän muodikkaammalta, muista lisätä glamour-hehku. Lisäksi voit käyttää kevyitä vuotoja ja naarmuja antaa kuvalle retro ilmeen.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Halidikamera

Sekä asiantuntijoiden että fanien ylistämä Halide Camera on yksi parhaista iOS: n valokuvien muokkaussovelluksista. Laajalla muokkaustyökaluilla voit suunnitella laukauksesi tarkasti.

Voit hyödyntää ylivoimaisen kameransa avulla muotokuvia bokeh-tehosteilla. Ja työkalujen, kuten tarkennuksen huippunopeuden ja RAW-sieppauksen, avulla saat laadun myös ammattilaisten vaatimusten täyttämiseen.

Puhumattakaan älykkäästä automaattitilasta ja tyylikkäistä manuaalisista säätimistä, jotka varmistavat, että sinulla on haluttu komento laukauksissasi. Lisäksi voit hienosäätää suljinnopeutta, valkotasapainoa ja ISO: ta työnkulkuun sopivaksi.

Hinta: $5.99

ladata

13. EyeEm

EyeEmin avulla voit myydä valokuvasi, saada enemmän valotusta ja pystyä hankkimaan ratkaisevaa tietoa tullaksesi tunnetuksi valokuvaajaksi. Voit lisensoida valokuvasi EyeEm-markkinoille tai muille kuuluisille torille. Hanki upeita valokuviasi, joita ovat julkaisseet huippuyritykset, tiedotusvälineet ja brändit.

Sovelluksessa on myös useita laadukkaita työkaluja valokuviesi tarkentamiseen. 24 säädettävää valokuvasuodatinta voivat kaunistaa kuvia vaivattomasti.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Toiminnallisuuden ja edistyneiden muokkaustyökalujen perusteella nämä valokuvausohjelmat ovat pysyneet merkkinä minulle. Kun käytettävissä on laaja valikoima vaihtoehtoja, on ongelma runsaasti. Kuitenkin aina, kun kilpailu on kovaa, loppukäyttäjät, kuten me, ovat lopulliset voittajat. Mikä on paras valokuvaussovelluksesi iOS: lle? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit tarkistaa:

  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle
  • Astrofotografiasovellukset iPhonelle
  • iPhone-kukka-valokuvausvinkkejä
  • iPhonen astrofotografiaopas

Uusimmat viestit