Paras Mac-varmuuskopiointiohjelmisto vuonna 2020

Koska olemme Mac-käyttäjä, olemme yhtä mieltä siitä, että se tarjoaa turvallisimman ja saumattomimman käyttökokemuksen. Emme kuitenkaan saa unohtaa, että se on päivän loppu koneella. Joskus pariton päivä, se voi romahtaa tai vaarantaa tietosi tilan. Lopulta kaikki sen pyyhkiminen ja kaikkien menettäminen, jos et valinnut varmuuskopio-ohjelmistoa Macille. Tämän päivän kirjoituksessamme puhumme - paras varmuuskopio-ohjelmisto Macille? Tarvitsetko varmuuskopion? Kumpi on parempi, varmuuskopiointi tai kloonaus? Ja kuinka usein sinun pitäisi varmuuskopioida tietosi Macissa? Aloitetaanpa.

 • Mikä on tietojen varmuuskopiointi ja miksi se on tärkeää?
 • Mikä on kloonaus ja miksi se on tärkeää?
 • Ero varmuuskopioinnin ja kloonauksen välillä?
 • Kuinka usein sinun tulisi varmuuskopioida tietosi Macissa?
 • Mikä on paras Mac-varmuuskopiointiohjelmisto?

Mikä on tietojen varmuuskopiointi ja miksi se on tärkeää?

Käytämme Macia säännöllisesti n-määrän tiedostojen luomiseen, siirtämiseen ja vastaanottamiseen. Vaikka jotkut heistä ovat henkilökohtaisia, joillakin on merkittävä osa työelämässämme. Varmuuskopioimalla tietosi voit olla varma siitä, että Maciin tai työhön liittyviin tiedostoihisi ei ole tallennettu hetkiä.

Mikä on kloonaus ja miksi se on tärkeää?

Toisin kuin varmuuskopiointi, kloonaus luo kopion valitusta asemasta kohdepaikkaan tehdylle osiolle. Tämän sanottuasi sinulla on pääsy tarkkaan kopioon, joka sisältää osioiden asettelun ja jaon. Varmuuskopiointiin verrattuna kloonaus vaatii kuitenkin suurempaa tilaa, kun otetaan huomioon, että se luodaan heti, eikä tiedoston salaus tai pakkaaminen ole mahdollista.

Ero varmuuskopioinnin ja kloonauksen välillä?

Kiintolevylle varmuuskopioinnin avulla voit luoda varmuuskopion valitun osion koko sisällöstä kohdelähteeseen. Tämän tiedetään myös luovan kuvan. Vain jos otat varmuuskopion koko järjestelmästä, kaikista asennetuista ohjelmista ja asetuksista luodaan kuvatiedosto. Sinulla on myös mahdollisuus salata varmuuskopioitu tiedosto turvallisuuden parantamiseksi.

Kuinka usein sinun tulisi varmuuskopioida tietosi Macissa?

Tiesitkö, julkaistun raportin mukaan 24% aikuisista käyttäjistä ei koskaan varmuuskopioi tietojaan, 42% tekee sen kerran vuodessa tai jopa vähemmän ja 34% kerran kuukaudessa. Vain 6% käyttäjistä varmuuskopioi tietonsa päivittäin. Kummallista se saattaa kuulostaa, mutta maailmassa, jossa MacBookilla on voittamaton rooli tietojen säilyttämisessä, sivuutamme Macin varmuuskopiointiohjelman roolin.

Jos olet 6% käyttäjistä, jotka tekevät sen päivittäin, Kiitos sinulle !! Jos olet osa jäljellä olevaa väestöä, sinun on aika ottaa tietojen menetys vakavasti.

Mikä on paras Mac-varmuuskopiointiohjelmisto?

Jatka vierittämistä löytääksesi parhaita ilmaisia ​​ja maksettuja saatavilla olevia varmuuskopiointiohjelmistoja Macillesi. Aloitetaanpa.

 1. Aikakone
 2. Super Duper
 3. Hiilikopiointiklooneri
 4. Chrono Sync
 5. Älykäs varmuuskopiointi
 6. Levynpora
 7. Karboniitti turvallinen
 8. Acronis True Image 2020
 9. Hanki Backup Pro (V3)
 10. Takaisin
 11. Minä ajan

1. Aikakone

Tämä on macOS: n sisäänrakennettu takaohjelmisto. Suunniteltu ensisijaisesti Macille, sitä on helppo käyttää ja kopioida kaikki Mac-tietokoneesi, mukaan lukien sovellukset, tilit, sähköposti, viestit, asiakirjat, valokuvat, musiikki, videot, järjestelmätiedostot ja asetukset.

Time Machine -asennus ei vaadi enempää kuin kiintolevy, joka on kaksinkertainen sisäisen kiintolevyn tallennuskapasiteetti. Kun olet liittänyt sen Maciin, huomaat laatikon, joka pyytää vahvistusta sen käytöstä Time Machinen kanssa ja aiotko salata varmuuskopiolevyn.

Vaikka varmuuskopiointi saattaa kestää tunteja, voit varmuuskopioida Time Machinen avulla seuraavasti.

 • Yhteensopivuus: Kaikki macOS ’
 • Hinta: Ilmainen (sisäänrakennettu Macilla)
 • Time Machinen asentaminen: Se tulee oletusarvoisesti Macin kanssa.

2. Super Duper

Ohjelmisto tarjoaa intuitiivisen ohjelmiston ja on erittäin helppo käyttää. Sinun on valittava kohde ja kohdeasema ja istuttava katsomaan sen tapahtumista hetkessä. Ohjelmisto ottaa varmuuskopion kaikista tiedoistasi. Kun alkuperäinen varmuuskopiointi on valmis, voit valita lisävarmuuskopiot. Tämä kopioi vain ne tiedostot, jotka luotiin viimeisen varmuuskopioinnin jälkeen. Eikö se ole mielenkiintoista?

Siinä on myös ominaisuus nimeltä Smart Wake, jonka avulla voit ottaa varmuuskopion silloinkin, kun Mac ei ole hereillä.

 • Yhteensopivuus: macOS 10.10 (Yosemite) ja uudemmat
 • Uusin versio: 3.3.1 (Päivitetty 7. helmikuuta 2020)
 • Hinta: Kokeiluvapaa (lisenssi maksaa 27,95 dollaria yhdelle Macille)

ladata

3. Hiilikopiointiklooneri

Kloonaustyökalu tarjoaa sinulle suoraviivan käyttöliittymän prosessin suorittamiseksi. Se antaa sinulle mahdollisuuden luoda sisäisen aseman takaosa bittitasolla ja luoda käynnistettävä varmuuskopiolevy tai klooni, joka on valmis asentamaan. Viimeisimmässä päivityksessään he ratkaisivat huolenaiheet, jotka liittyivät MacOS Catalinan SystemKey-kopiointiin ja Yosemiten ja EI-kapteenin varmuuskopioiden käynnistettävyyteen.

 • Yhteensopivuus: macOS 10.10 (Yosemite) tai uudempi.
 • Uusin versio: 5.1.21.6053 (Päivitetty 24. syyskuuta 2020)
 • Hinta: 30 päivän ilmainen kokeilu (lisenssi maksaa 39,99 dollaria kaikille tilan laitteille)

ladata

4. Chrono Sync

Ohjelmisto antaa editorin luokituksen 4 tähteä viidestä ja toimii saumattomasti eri työasemien välillä. Se auttaa synkronoimaan tietoja ja vie varmuuskopion useilta laitteilta. Vaikka käyttäjäsopimus saattaa näyttää sinulle pitkältä, kun se alkaa toimia, huomaat vaivattomuuden, jolla se suorittaa kaikki tehtävät. Kokeiluversiolla ohjelmisto mahdollistaa tietojen varmuuskopioinnin / siirtämisen 500 megatavuun saakka. Lisäksi sinun on ostettava sen lisensoitu versio.

 • Yhteensopivuus: OS X 10.12 (Sierra) tai uudempi.
 • Uusin versio: 4.9.10 (päivitetty 10. kesäkuuta 2020)
 • Hinta: Kokeiluvapaa (lisenssi maksaa 39,99 dollaria kaikille tilan laitteille)

ladata

5. Älykäs varmuuskopiointi

Kevyt varmuuskopiosovellus on luotu palvelemaan laitteita, joissa on macOS X tai uudempi. Se käyttää mukautettua synkronointimoottoria suorituskyvyn parantamiseksi ja ominaisuuksien parantamiseksi. Se antaa sinulle myös vapauden valita synkronoitavat asemat ja kansiot ja luoda kiintolevyllesi käynnistysklooni. Siinä on myös sisäänrakennettu automaatio, jonka avulla voit ajastaa varmuuskopioinnin vain muutamalla napsautuksella.

 • Yhteensopivuus: OS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi.
 • Uusin versio: 4.2.1 (Päivitetty 4. maaliskuuta 2020)
 • Hinta: Vapaa

ladata

6. Levynpora

Tämä on tehokas työkalu Macin tai liitettyjen laitteiden skannaamiseen kadonneiden tiedostojen löytämiseksi. Vaikka useimmiten sattuu, että joitain tiedostoja ei voida palauttaa, tämä työkalu on onnistuneesti rekonstruoinut tällaiset kadonneet tai poistetut tiedostot monissa tapauksissa. Siinä on esikatseluominaisuus, joka jakaa kanssasi luettelon palautettavista tiedostoista skannauksen jälkeen.

 • Yhteensopivuus: OS X 10.8.5 (Mountain Lion) tai uudempi.
 • Uusin versio: 4.0.123 (päivitetty 8. lokakuuta 2020)
 • Hinta: Ilmainen perusversio. 89 dollaria Pro-versiolle, joka sallii palautumisen.

ladata

7. Karboniitti turvallinen

Sen avulla voit varmuuskopioida Macin etäpalvelimille ja noutaa tiedostot aina, kun tarvitset niitä. Meidän on huomattava, että se varmuuskopioi vain tiedostosi ja kansiosi eikä sisällä järjestelmätiedostoja ja sovelluksia. Ohjelmisto suojaa tiedostosi 128-bittisellä salauksella. Suojattuihin tiedostoihin ei kuitenkaan ole mahdollista lisätä pääsysalasanaa.

 • Yhteensopivuus: OS X 10.6 (Snow Leopard) tai uudempi.
 • Uusin versio: 2.4.4
 • Hinta: Ilmainen kokeilu. Se alkaa 71,99 dollaria yhdelle Macille.

ladata

8. Acronis True Image 2020

Tämä on Windows-käyttäjien laajasti käytetty ja tunnustama Mac-käyttäjiin verrattuna. Totuus on kuitenkin, että siitä voi olla suurta apua henkilökohtaisten varmuuskopiointiratkaisujen käytössä ja tietojen varmuuskopioinnissa paikalliselle levylle, liitetyssä verkossa tai sen pilvipalvelussa. Pilvipalvelun hyödyntämiseksi sinun on kuitenkin perustettava tili, joka ei kuitenkaan vie paljon aikaa.

 • Yhteensopivuus: OS X EI -kapteeni tai uudempi.
 • Uusin versio: 2020.25760 (Päivitetty 29. huhtikuuta 2020)
 • Hinta: Ilmainen kokeilu. Se alkaa 49,99 dollaria.

ladata

9. Hanki Backup Pro (V3)

Yksi ensisijainen syy tämän ohjelmiston suosioon on sen tarjoama joustavuus. Se antaa sinulle mahdollisuuden joko varmuuskopioida koko asema tai tietty kansio. Se voi luoda käynnistysvalmiita klooneja Macin käynnistysasemasta ja synkronoida kansiot ja tiedostot eri asemille. Voit myös ajoittaa varmuuskopiot. Nämä tapahtuvat taustalla estämättä keskeneräistä työtäsi. Valmistuttuaan ohjelmisto sulkeutuu automaattisesti.

 • Yhteensopivuus: OS X Mavericks tai uudempi.
 • Uusin versio: 3.5.9 (päivitetty 1. lokakuuta 2020)
 • Hinta: Ilmainen kokeilu. Se alkaa 19,99 dollaria.

ladata

10. Tausta

Ohjelmisto suorittaa automaattisen varmuuskopioinnin Macille asetetun aikataulun mukaisesti. Joten siinä tapauksessa, että unohdat tehdä sen tai sinulla on kiireinen aikataulu, tästä voi olla paljon apua. Se kuitenkin säilyttää varmuuskopioidut tiedot 30 päivän ajan ja poistaa sen sitten itse. Tämän sanottuaan, ollaksemme turvallisempaa puolta, on aina hyvä luoda aikataulu päivittäiselle EoD: lle tai viikoittain.

 • Yhteensopivuus: OS X Mountain Lion tai uudempi.
 • Uusin versio: 7.0.1.452 (Päivitetty 14. elokuuta 2020)
 • Hinta: Ilmainen kokeilu. 6 dollaria kuukaudessa tai 60 dollaria vuodessa.

ladata

11. IDrive

Online-varmuuskopiointipalvelu tarjoaa ilmaisen pääsyn jopa 5 Gt: n kapasiteettiin. Sen jälkeen asiat ovat melko kalliita. Yksi ohjelmisto saattaa kuitenkin pitää sinusta. Se ei poista varmuuskopioasi, mikä antaa sinulle vapauden palata mihin tahansa aikaisempaan päivämäärään. Vaikka tiedot on täysin salattu, ominaisuudet kuten Rewind ja Snapshot ovat todellakin viehätys.

 • Yhteensopivuus: OS X Mavericks tai uudempi.
 • Uusin versio: 3.5.9.19 (Päivitetty 25. syyskuuta 2020)
 • Hinta: Ilmainen kokeilu. 52,12 dollaria ensimmäisenä vuonna ja sitten 74,62 dollaria vuodessa.

ladata

Lukuisten ohjelmistojen avulla voit varmuuskopioida tietosi Macissa. Sen elinvoimaisuuden ymmärtämiseksi on tärkeää, että aluksella on paras ohjelmisto tarkoitusta varten. Jos haluat lisätietoja, jaa se rohkeasti minulle kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Käynnistä Mac palautustilassa
 • Laita nimesi Mac-valikkopalkkiin
 • Kuinka käyttää Spotlightia Macissa
 • AnyTrans-sovellus: Varmuuskopioi ja hallinnoi iPhonea täysin

Uusimmat viestit