Vuoden 2018 parhaat iPad-kotelot [2021 Edition]

Apple on yllättänyt käyttäjät vuoden 2018 alkaessa julkaisemalla 9,7 tuuman iPad Pro: n maaliskuussa. Sitten lokakuussa Apple julkaisi kaksi iPadia - iPad Pro 11 tuuman ja 12,9 tuuman iPad Pron. Vaikka 9,7-tuumainen iPad Pro on suunniteltu nimenomaan opiskelijoille, kaksi muuta on tehty houkuttelemaan pro-käyttäjiä. Jos sinulla on jo laite tai aiot ostaa sen, ajattele sen suojaa. Ensiluokkainen laite tarvitsee täydellisen suojauksen, ja voit luottaa luetteloon parhaista 2018 iPad -koteloista.

Olemme valinneet tapauksia useiden näkökohtien perusteella, jotta tarpeesi voidaan sovittaa yhteen. Olemme esimerkiksi valinneet vankat kannet pitäen mielessä vertaansa vailla olevan suojan putoamisilta, ja suosittelemme tyylikkäitä ja tyylikkäitä malleja, joiden avulla voit muotoilla iPadiasi. Tarpeeksi juoruja, katsotaanpa vilkaista uuden iPad 2018: n koteloita!

 • Parhaat 2018 iPad Pro 12,9-tuumaiset kotelot
 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 9,7 tuuman iPad Pro -kotelot

Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot [2020 Edition]

Nopea pääsy:

 • ZUGU-KOTELO
 • ESR
 • Ztotop
 • Spigen
 • Runollinen
 • Maxboost
 • WWW
 • ProCase
 • Fintie
 • Karhun liike

# 1. ZUGU-KOTELO

ZUGU CASE tarjoaa äärimmäisen mukavan mukavuuden kaikille iPad Pro -käyttäjille. Tämä kotelo on suunniteltu ergonomisesti, ja siksi voit käyttää sitä missä ja milloin tahansa. Olitpa makuuhuoneessasi tai keittiössäsi, voit katsella elokuvia ja reseptejä iPad Prolla. Voit käyttää sen useita kulmia säätääksesi näyttöä tarpeen mukaan.

Sen magneettisen jalustan avulla voit liittää iPad Pron jääkaappiin ja jatkaa videoiden tai elokuvien katselua samalla kun valmistat suosikkiruokasi. Takana ZUGU CASE tarjoaa erillisen paikan Apple Pencilin korjaamiseen.

USP: Monipuolisesti säädettävät kulmat

Tutustu Amazoniin

# 2. ESR

ESR: stä on tullut johtava nimi iPad-lisävarusteiden maailmassa. ESR tuo 12,9-tuumaiselle iPad Prolle (2018) kevyen jalustakotelon, jossa on automaattinen lepotila. Koska ESR-kotelossa on tämä automaattisen lepotilan / herätyksen ominaisuus, se säästää iPadin akkua. Toinen merkittävä piirre on mikrokuituvuori ja kovakantinen kansi; molemmat ominaisuudet suojaavat laitettasi vaurioilta.

ESR antaa sinulle kotelon, jossa on tiiviisti suljettu etukansi, joka suojaa laitettasi naarmuilta. Automaattinen lepo- / herätystoiminto toimii pitkään, koska kannessa on vahvempia magneetteja.

USP: Tiiviisti suljettu etukansi

Tutustu Amazoniin

# 3. Ztotop

Ztotop tuo minimalistisen älykotelon, jolla on erittäin ohut profiili. Sen vahva magneetti sulkeutuu nopeasti ja avaa kannen; Lisäksi kotelossa on automaattinen lepo- / herätystoiminto, joka säästää iPad Pron akkua. Kestävä materiaali säilyttää iPad Pron klassisen ja ammattimaisen ilmeen, jota suojaa PU-nahkainen ulkopinta ja pehmeä mikrokuituvuori.

Tämä tapaus ei kata iPad Prota kokonaan, mutta valepuvussa on siunaus. Voit liittää Apple Pencil -laitteen laitteen sivuun ja ladata sen langattomasti. Kolminkertaisen jalustan avulla voit katsella elokuvia, selata valokuvia ja lukea e-kirjoja laitteellasi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on mukava käyttää näppäimistöä iPadissasi.

USP: Klassinen ja ammattimainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Spigen

Spigen on nimi, joka on otettava huomioon suurten iPhone- ja iPad-lisävarusteiden tuotemerkkien joukossa. Tämä 12,9 tuuman iPad Pro 2108 -kotelo on kiistatta paras asia, jolla voit peittää laitteesi. Spigen on suunnitellut tämän kotelon tarkasti, jotta voit käyttää nopeasti portteja ja ohjaimia iPadissasi. Sen salkun suunnittelun avulla voit kantaa päivittäiset tarvikkeet ja Apple Pencil.

Voit käyttää kantta jalustana katsellaksesi sisältöä handsfree-tilassa. Yksityisyys ja täysi kattavuus ovat kaksi merkittävää ominaisuutta, jotka tulevat turvallisella magneettisella sulkimella.

USP: Yksityisyys ja täysi kattavuus

Tutustu Amazoniin

# 5. Runollinen

Poeticin TurtleSkin-sarja esittelee tapauksen, joka tuottaa vähemmän tuloksia tyylillä, mutta tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn voimalla. Jos haluat vankan kotelon iPad Prolle, Poeticin TurtleSkin-kotelo on paras vastaus. Tässä tapauksessa on kaksi merkittävää ominaisuutta: kulmasuoja ja suojaava silikoni.

Silikonikotelo on pehmeä ja mukava pitää pyöristetyn reunamallinsa ansiosta. Kotelo sopii tiukasti iPad Proon; renkaan malli tarjoaa liukastumisen piton molemmilta puolilta.

USP: Myrkytön silikoni

Tutustu Amazoniin

# 6. Maxboost

Maxboostin iPad Pro -kotelossa on PU-nahkainen etuosa magneeteilla, jotta kansi voidaan sulkea ja avata tehokkaasti. Lisäksi tässä tapauksessa on automaattinen lepo- / herätystoiminto, joka säästää iPad Pron akkua. Sen läpikuultava matta hybridikotelo näyttää premium-laitteesi todellisen kauneuden ja värin.

Tämän tapauksen ohut profiili antaa käyttäjille mahdollisuuden liikkua nopeasti ja suorittaa rutiinitehtävänsä vaivattomasti. Kotelon ulkopinta on valmistettu PU-nahasta ja sisäosa on mikrokuitua; molemmat suojaavat iPadin Liquid Retina -näyttöä.

USP: Joustava puskuri

# 7. Homeloven WWW

Homelove tuo mukanaan ylellisen laserkukkakuvion omaavan iPad Pro -kotelon. Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista PU-nahkaa suojaamaan laitettasi mahdollisilta vaurioilta. Vahvuutensa lisäksi Homelove on kiinnittänyt yhtä paljon huomiota tapauksen tyyliin. Voit valita minkä tahansa värin seitsemän sävyn joukosta, mukaan lukien musta, kulta, laivastonsininen, violetti, purppura, mintunvihreä ja ruusukulta.

Magneettinen suljin paitsi helpottaa napsautusta myös suojaa iPad Prota. Joustavalla nauhalla voit pitää laitetta mukavasti, vaikka kävelit tungosta.

USP: Kuminauha

Tutustu Amazoniin

# 8. ProCase

ProCase on yksi tunnetuimmista nimistä iPad-lisävarusteissa. Koska tuotemerkillä on joitain tunnustuksia kisussaan, voit luottaa tähän tehtaan uuteen kappaleeseen. Tämä ProCasen iPad Pro -kotelo on vintage-jalusta, joka suojaa laitettasi ja tukee Apple Pencil -latausta. Tässä tyylikkäässä foliossa on korkealaatuinen nahkainen ulkopinta ja pehmeä sisustus.

IPad Pro on suojattu päivittäiseltä käytöltä. Laitteessa on useita paikkoja, jotka tukevat laitetta vaakakulmia vasten. Hanki täysi pääsy kaikkiin portteihin, hallintalaitteisiin ja painikkeisiin. Tässä tapauksessa on kuitenkin yksi lyhyt tulo; se ei tue älynäppäimistöä.

USP: Suojaus päivittäistä käyttöä vastaan

Tutustu Amazoniin

# 9. Fintie

Fintien iPad Pro -kotelo tukee toisen sukupolven Apple Pencil; tämä tarkoittaa, että voit ladata kynän matkoillasi.

Tämä kotelo on suunniteltu yksinomaan 12,9 tuuman iPad Prolle kolmannen sukupolven laitteille, joten sinun ei pitäisi kokeilla sitä missään muussa samankokoisessa iPad Prossa. Tämä SlimShell-kotelo tarjoaa helpon kiinnitettävyyden; kun asennat kotelon, iPad Pro herättää tai laittaa laitteen automaattisesti lepotilaan, kun suljet kannen.

Kolminkertainen etukansi voi muuttaa kotelosi katselujalustaksi ja näppäimistötelineeksi. Apple-lyijykynän pitämiseksi turvassa Fintie on kiinnittänyt joustavan joustavan taskun. Tämä ohut, kevyt ja kestävä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka suojaa laitettasi naarmuilta.

USP: Joustava joustava tasku

Tutustu Amazoniin

# 10. Karhun liike

Bear Motion on tehnyt joustavan iPad Pro -kotelon. Vaikka tämä tapaus on joustava, se ei ole ollenkaan hauras tai heikko. Bear Motion on tehnyt iskunkestävän silikonikotelon suojaamaan kalliita kappaleitasi, eli iPad Prota. Tämä 100% korkealaatuisesta silikonimateriaalista valmistettu kotelo suojaa iPadiasi kaikilta mahdollisilta vaurioilta.

Tämän tapauksen haittapuoli on, että voit kiinnittää Apple Pencil magneettisesti iPad Prohon, koska laite peitetään kaikilta puolilta.

USP: 100% korkealaatuista silikonimateriaalia

Tutustu Amazoniin

Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot

Nopea pääsy:

 • FYY
 • Karhun liike
 • DTTO
 • Hocase
 • Spigen
 • Infiland
 • Runollinen
 • TiMOVO
 • Maxboost
 • Sonmer

# 1. FYY

FYY on suunnitellut tämän kotelon korkealaatuisesta aidosta nahasta ja pehmeästä kankaasta; ulkoiseen suojaukseen tuotemerkki on käyttänyt nahkaa ja sisäiseen turvallisuuteen on pehmeää kangasta. Molemmat materiaalit tarjoavat lujan otteen ja kestävyyden iPad Prolle. Ne, jotka rakastavat katsella elokuvia ja videopuheluita iPadilla, tarjoavat FYY: n säädettävän jalustan monikatselukulmilla.

Muoti liittyy aina FYY-tuotteisiin, eikä tämä kevyt kotelo ole poikkeus. Erittäin ohut kotelo tarjoaa nopean pääsyn iPadin portteihin ja hallintalaitteisiin. Tätä koteloa on saatavana kolmella elävällä värillä: musta, viininpunainen ja ruskea.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Karhun liike

Bear Motion on korostanut voimaa eikä tyyliä. Jos kuitenkin haluat tyylin, voit tarkistaa, että toinen tapaus on sininen. Tällä mustalla iPad Pro -kotelolla ei ole muotia; se on valmistettu 100% korkealaatuisesta silikonimateriaalista suojaamaan iPadin takaosaa ja sivuja. Älä unohda näitä kohotettuja kehyksiä suojataksesi iPadin kameran linssejä.

Bear Motion on luonut iskunkestävän rakenteen, joka suojaa iPadiasi tahattomilta putoamisilta ja kolhuilta. Silikonimateriaali tarjoaa tukevan otteen, kun pidät iPadia yhdellä kädellä.

USP: 100% silikonimateriaalia

Tutustu Amazoniin

# 3. DTTO

DTTO on valmistanut iPad Pro -kotelon, joka tukee Apple Pencil -pariliitosta ja latausta. Voit kiinnittää Applen kynän magneettisesti, ja se kohdistuu tarkasti kaikkien 102 magneetin kanssa - kunnia menee peittämättömään reunamalliin. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, joka tarjoaa erinomaisen suojan arvokkaalle laitteellesi.

FaceTime- ja videopuheluissa voit käyttää kolminkertaista jalustaa, jonka avulla voit myös kirjoittaa pitkiä sisältöjä mukavasti. Voit luoda asiakirjoja tai projekteja iPad Prossa käyttämällä Apple-näppäimistöä tai voit käyttää mitä tahansa kolmannen osapuolen näppäimistöä iPadissasi.

USP: Kestävä materiaali

Tutustu Amazoniin

# 4. Hocase

Hocase tuo viininpunaisia ​​kukkia ja mandalakukkia - molemmat mallit houkuttelevat naisia. Tämä älykotelo on valmistettu PU-nahasta ja muovikovasta takakannesta. Nahka takaa tyylikkyyden, mutta kova muovinen selkä suojaa iPad Prota mahdollisilta vaurioilta, kuten naarmuilta ja kaikilta.

Tämän kotelon kukkakuvio on täydellinen myös tytöille, jotka omistavat 11 tuuman iPad Pron. Kuuntele suosikkimusiikkiasi Apple Musicissa handsfree-toiminnolla ja koe mukava kirjoittaminen kolminkertaisella etukannella.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen

Spigen on yksi johtavista iPhone- ja iPad-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Tämä älykäs taitto on suunniteltu yksinomaan iPad Pro 11-tuumaiselle 2018 täydellistä yksityisyyttä ja kattavuutta varten turvallisella magneettisella sulkimella. Mukavaa katselua varten voit käyttää sen kantta, joka toimii myös jalustana.

Koska kotelossa on automaattinen lepotila / herätysominaisuus, voit tallentaa iPad Pron akun, kun kotelo käynnistää ja sammuttaa laitteen automaattisesti.

USP: Täysi yksityisyys ja kattavuus

Tutustu Amazoniin

# 6. Infiland

Infiland esittelee 11-tuumaisen iPad Pro -kuorikotelon, jossa on läpikuultava selkäsuoja. Tämä tapaus tukee toisen sukupolven langatonta Apple Pencil -latausta ja automaattista herätys- / lepotilatoimintoa. Infiland on suunnitellut kotelon niin tarkasti, että voit helposti käyttää kaikkia iPad Pron portteja ja painikkeita.

Tämä tapaus säilyttää iPadin tyylikkään profiilin, koska se ei sisällä mitään irtotavaraa älylaitteellesi. Lisäksi voit taittaa sen etukannen helposti, kun haluat piirtää tai piirtää jotain iPadillasi. Haluatko valmistaa suosikkiruokasi? Käytä tukevaa jalustaa ja tutustu herkullisiin resepteihin YouTubessa.

USP: Valmistettu tarkasti

Tutustu Amazoniin

# 7. Poeticin kilpikonna nahka

Kuten nimestä voi päätellä, tapaus on yhtä vahva kuin kilpikonnan kova iho. Poeticin TurtleSkin-sarjan iPad Pro -koteloista otettu laite suojaa laitettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kotelon räikeä piirre on myrkytön silikoni, joka tekee tuotteesta lapsiturvallisen. Lisäksi Poetic on asentanut tuntevan sivukahvan ja ainutlaatuisen takakilpikonnankuoren rakenteen erinomaisen pidon takaamiseksi.

Kulmasuojaa varten kotelo on varustettu erittäin paksulla silikonilla ja rei'itetyllä iskunvaimennuksella. IPad Pro on suojattu äärimmäisiltä iskuilta ja iskuilta.

USP: Myrkytön silikoni

Tutustu Amazoniin

# 8. TiMOVO

Ota Apple Pencil kaikkialle, missä otat 11 tuuman iPad Pron TiMOVOn älykkäällä kotelolla. Kotelossa on turvallinen magneettikiinnitys, joka pitää Applen kynän ja lataa lyijykynän langattomasti. Ohut ja kevyt profiili tekee paljon eroa käyttäjille, jotka ovat aina liikkeellä. Voit liikkua vaivattomasti pitäen iPad Prota kädessäsi, koska kotelo tarjoaa erinomaisen pidon.

Tämä ohut kotelo suojaa iPad Prota kaikilta puolilta ja kulmilta; sen magneettinen läppä sulkee iPadin turvallisesti turvallista ja kätevää käyttöä varten.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

# 9. Maxboost

Maxboost on merkittävä tuotemerkki, joka käsittelee iPhonen ja iPadin lisävarusteita. Tämä magneettinen älykäs PU-nahkainen etukansi näyttää läpikuultavalta mattapintaiselta himmeältä kovakantiselta hybridikotelolta. IPad Pro näyttää tässä tapauksessa loistavalta, mikä suojaa laitettasi useilta vaurioilta.

Taitettava kotelo voidaan muuntaa jalustaksi elokuvien, videoiden katseluun, e-kirjojen lukemiseen ja pelaamiseen. Jos olet taiteilija, voit käyttää sisäänrakennettua jalustaa käyttämään laitettasi kahdessa seisoma-asennossa: katselu- tai kirjoitusasennossa.

USP: Joustava puskuri

Tutustu Amazoniin

# 10. Sonmer

Sonmer esittelee vaikuttavan valikoiman värikkäitä koteloita 11 tuuman iPad Prolle. Tarkasteltuamme tässä lueteltuja tapauksia näyttää siltä, ​​että Sonmer haluaa kohdistaa lapsiin ja naisiin. On värejä, kukkia, monumentteja ja enemmän suunniteltu kauniissa tapauksissa. Tämä kotelo on valmistettu pehmeästä PU-nahasta, joka pitää sen kevyen mutta vahvana ja kestävänä.

Koska Sonmer on käyttänyt korkealaatuisia materiaaleja, kotelo ei haise ilkeästi, ja se on hyvä lapsillesi. Tämä tapaus tukee saumattomasti toisen sukupolven Apple Pencilia langattomassa latauksessa. Jos haluat katsella videoita ja kirjoittaa sisältöä iPad Prossa, käännä kotelo kolminkertaiseksi.

USP: Ei hajua

Tutustu Amazoniin

Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -kotelot

Nopea pääsy:

 • ZUGU
 • CaseMade
 • DTTO
 • JETech
 • YOUMAKER
 • Uusi Trent
 • Suosii
 • ProCase
 • Fintie
 • ESR
 • Dteck

# 1. ZUGU

Mitä olen huomannut ihailtavaksi ZUGU: ssa, on erittäin suojaava muotoilu, joka toimii luotettavana suojana iPadille. Erittäin kestävä ulkokuori voi vastustaa iskuja, kun taas pehmeä TPU-puskuri antaa kotelolle mahdollisuuden kestää jopa 5 jalan pudotuksia. Luistamaton ulkopinta tarjoaa paremman otteen, jotta voit pitää iPadia mukavasti.

Pääasiassa magneettisen jalustan ansiosta sinulla on upeat katselukulmat. Siksi rakastat elokuvien katsomista ja juttelemista ystävien kanssa. Lisäksi ZUGU on saatavana kahtena värinä: musta ja tummansininen.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. CaseMade

Case Madein folio-tapaus on korkealaatuisen synonyymi. Ohut profiili esittelee johtosuunnittelua, joka napsahtaa iPadin ympärille tahrattomasti. Ylistettävä työ on kaunistanut lehmännahkaa. Tarjotun nahkarakenteen ansiosta tunnet olosi mukavaksi pitämällä kantta kädessäsi.

Polykarbonaattimuotin lisääminen vahvistaa rakennetta, jolloin kansi kestää pudotuksia. Vaakasuora jalusta vahvistaa mediaaikaa mukavammalla katselukulmalla. Automaattisen lepo- / herätystoiminnon ansiosta kannella on tärkeä rooli iPadin akun käyttöiän pidentämisessä. Lue koko arvostelu.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin [USA]

Tutustu Amazoniin [UK]

# 3. DTTO

DTTO folio -tapauksessa on hienostunut profiili. Valmistettu synteettisestä nahasta, kotelossa on pehmeä pinta, jolla on mukava tunnelma. TPU: n pehmeä sisustus takaa halutun suojan naarmuuntumiselta ja auttaa samalla koteloa kestämään pieniä kolhuja.

Magneettisuljin tukee automaattista lepo- / herätystoimintoa laitteen akun käyttöiän pidentämiseksi. Jalustatoiminnon avulla sinulla on useita katselukulmia, jotka elävöittävät videoaikaa. Katselukokemuksen lisäksi DTTO: ssa on neljä houkuttelevaa väriä, kuten musta, sininen, ruskea ja punainen.

USP: Pehmeä mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

# 4. JETech

Jos etsit erittäin edullista 9,7 tuuman iPad-koteloa, joka pystyy täyttämään perustarpeesi ihailtavasti, valitse JETech! Korkealaatuisen PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmä on antanut sille tarpeeksi voimaa tarjota taulutietokoneellesi välttämätön kilpi kestämään tahattomia putoamisia. Pehmeän sisustuksen ansiosta iPadillasi on ylimääräisiä suojauksia naarmuilta.

Kolminkertainen etukansi tarjoaa useita katselukulmia, jotta voit katsella videoita mukavasti ja kirjoittaa sähköposteja. Tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää kivuttomasti kaikkia iPadisi toimintoja. Viimeisenä voit valita JETechin neljällä viehättävällä värillä: musta, sininen, violetti ja punainen.

USP: Kolminkertainen etukansi

Tutustu Amazoniin

# 5. YOUMAKER

Jos ajattelet toimittaa iPadille täysin iskunkestävän kotelon, jotta se pysyy suojattuna kaikilta vaaroilta, YOUMAKER olisi komea valinta. Kotelo on valmistettu kovasta PC: stä ja erittäin pehmeästä TPU: sta. Kohteliaisuus kumimainen puskuri ja kestävä ulkokuori; se pystyy levittämään vaikutuksia.

On myös kohotettu reuna, joka tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle naarmuilta. Sisäänrakennetun jalustan avulla saat paremman handsfree-puhelukokemuksen. Lisäksi YOUMAKER on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta, musta / kulta, punainen jne.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 6. Uusi Trent

Lihaksikkaan profiilinsa ansiosta New Trent on suunniteltu erittäin kestäväksi koteloksi 9,7 tuuman iPadille. Kaksikerroksinen rakenne on riittävän vahva selviytymään jopa ikävistä kolhuista. Siellä on myös pehmeä sisustus, joka pitää naarmut kohtuullisella etäisyydellä.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit muuttaa kotelon käteväksi vaakasuoraksi jalustaksi, jotta mediaa voidaan katsella kätevästi. Ja kyllä, nahkahihnan avulla voit kantaa tablettiasi mukavasti.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 7. Suosii

Entä valita huippuluokan näppäimistö iPadille? Erittäin kompaktin muotoilun ja poikkeuksellisen kosketettavien näppäinten ansiosta Favormates on yksi hienoimmista näppäimistökoteloista.

130 asteen pyörivä simpukkakansi tarjoaa useita katselukulmia varmistaakseen, että katselumateriaalisi ja kirjoittamistarpeesi täyttyvät ihanteellisesti. Siinä on seitsemän taustavalon väriä ja kolme kirkkausasetusta, mikä auttaa sinua käyttämään näppäimistöä mukavasti yöllä.

Suojauksen osalta voit odottaa, että se ei koskaan petä tablettiasi. Suojauksen osalta voit odottaa, että se ei koskaan petä tablettiasi. Lisäksi voit valita Favormates-mallin neljässä houkuttelevassa värissä: hopea, musta, kulta ja ruusu.

USP: 130 asteen pyörivä simpukka

Tutustu Amazoniin

# 8. ProCase

Yksinkertaisesti sanottuna ProCase on yksi markkinoiden suloisimmista folio-tapauksista. Se on valmistettu laadukkaasta synteettisestä nahasta. Sileän sisustuksen ansiosta kotelo ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa iPadiasi.

Stand-ominaisuus antaa hienon tehtävän antaa sinun tehdä kaiken irti hauskoista videoista mukavammalla kulmalla. Mukana on myös kynänpidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencil -laitteen turvallisesti. Lopuksi, ProCasessa on seitsemän viehättävää värivaihtoehtoa, mukaan lukien punainen, sinivihreä, musta, harmaa ja paljon muuta.

USP: Useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

# 9. Fintie

Fintie on mukavan näköinen folio-kotelo, joka tekee kiehtovan ottelun iPadin kanssa. Minulle tämän tapauksen suurin kohokohta on useiden elävien värien saatavuus. Tämä tarkoittaa, että sinulla on useita vaihtoehtoja kokeilla ja päättää, mikä näyttää kuumalta iPadissa.

Toinen merkittävä piirre on 360 asteen pyörivä jalustan suojus, joka tarjoaa sekä pysty- että vaakasuuntaiset katselukulmat. Sillä on myös automaattinen lepotila / herätystoiminto, joka estää tarpeettoman akun kulutuksen.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

# 10. ESR

Jos sinulla on valtava taipumus värikkäisiin profiileihin, ESR on valmiina olemaan räikeä ottelu iPadillesi. Polyuretaanista veistetty kotelo on saanut melko mukavan muotoilun. Pehmeä mikrokuituvuori pitää naarmun loitolla.

Kolminkertainen etukansi tarjoaa sekä kirjoitus- että katselukulmat. Lisäksi voit valita ESR-folio-kotelon useilla houkuttelevilla väreillä. Siksi sinulla ei ole mitään ongelmia valita upea pari tablet-laitteellesi.

USP: Laadukas polyuretaani

Tutustu Amazoniin

# 11. Dteck

Kuinka siisti Dteck näyttää! Funktisen muotoilun esittelevällä Dteckillä on kiehtova profiili, joka voittaa sinut heti ensi silmäyksellä. Kotelo on veistetty hienoimmasta PU-nahasta. TPU-sisustus on vahvistanut rakennetta, mikä antaa sille tarvittavan lujuuden kestää hankausta. Magneettinauhan avulla voit sulkea kotelon turvallisesti. Vielä parempi, sinulla on yli 30 huomiota herättävää väriä, joilla on eri kuviot.

USP: Erilaisia ​​värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Mikä edellä mainituista tapauksista tulee pariksi iPadin kanssa? Onko se, joka näyttää funky tai jolla on upea muotoilu? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Älä missaa:

 • Parhaat 9,7 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Suosituimmat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit