Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -kotelot vuonna 2021

Pitkän odotuksen jälkeen Apple on vihdoin lanseerannut kolmannen sukupolven iPad Airin. Vaikka tablet-laitteessa ei ole massiivisia päivityksiä, 1. sukupolven Apple Pencil ja A12 Bionic Chip -tuki tekevät siitä reilun mahdollisuuden ihmisille, jotka etsivät budjettiystävällistä iPadia. Jos olet ostanut tämän uuden tabletin, haluat tutustua 10,5-tuumaisen iPad Airin parhaimpiin tapauksiin, jotta se saisi haluamasi hoidon ja suojan. Tässä yhteenvedossa olen tarkastellut erilaisia ​​kannet, jotka on suunniteltu näyttämään merkittäviltä vuoden 2019 iPad Airilla. Joten sukeltaa minuun ja tarkista, mikä seuraavista kannista näyttää tyylikkäämmältä tabletillesi!

1. Applen älykäs näppäimistö

Entä epäilemättä paras näppäimistökotelo? Jos haluat käyttää tablettiasi hyödyllisenä kannettavana, Apple Smart Keyboard voi olla erinomainen valinta.

Sen mukana tulee täysikokoinen näppäimistö, joka tekee kirjoittamisesta erittäin helppoa. Smart Connectorin ansiosta tämä kotelo yhdistyy täydellisesti iPadiin. Koska ohut muotoilu, iPad Air näyttää edelleen tyylikkäältä. Suojauksen osalta älykkään näppäimistön tulisi pystyä vastustamaan pieniä iskuja.

USP: Täysikokoinen näppäimistö

Tarkista Apple

2. Fintie

Jos Apple Smart Keyboard (159 dollaria) näyttää olevan hieman korkea budjetillesi, kokeile Fintietä, joka on edullisempi hintapiste (29,99 dollaria).

Tämä kotelo on valmistettu PU-nahasta ja siinä on iskunkestävä polykarbonaattikuori. Kumipäällysteinen sisustus toimii luotettavana suojana naarmuilta ja pitää tabletin tukevana.

Puhuminen näppäimistöstä; se on irrotettava niin, että sinulla on joustavuus poistaa se, kun sitä ei tarvita. Avaimet eivät ole jäykkiä, joten kirjoittamisen tulisi olla mukavaa. Mainitsinko, Fintie tarjoaa tämän kannen useissa väreissä houkuttelevilla kuvioilla.

USP: Irrotettava näppäimistö

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

Kun on kyse luotettavan suojan tarjoamisesta kaikenlaisilta vaurioilta, MoKon raskas kotelo on saanut voimaa toimittaa tavarat.

Kotelossa on erittäin suojaava ulkokuori, jota tukee tukeva polykarbonaatti ja pehmeä TPU. Lisäksi siinä on myös sisäänrakennettu näytönsuoja, joka tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle.

Jos haluat käyttää iPad Air -laitetta handsfree-laitteena, ihailet todella kätevää jalustaa, jonka avulla voit tukea laitettasi useilla katselukulmilla.

USP: Vankka rakenne sisäänrakennetulla jalustalla

Tutustu Amazoniin

4. Ztotop

Ztotopin folio-kotelo näyttää kaikki sopivan sinun makuun. Kansi on valmistettu aidosta nahasta ja esittelee huipputason ammattitaitoa.

Tässä kannessa huomio kiinnittyy kuitenkin 360 asteen käännettävään muotoiluun. Siksi saat sekä halutun maiseman että muotokuvan katselukulmat.

Siinä on kynäsilmukka ja se tarjoaa myös paikan kaikkien luottokorttien ja tärkeiden muistiinpanojen sijoittamiseen. Lisäksi Ztotop-nahkapäällyste on yhdeksän värivaihtoehtoa.

USP: 360 asteen käännettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. MoKo

Monta kertaa haluamme käyttää iPadia yhdellä kädellä, mutta ainoa asia, joka näyttää estävän meitä tekemästä sitä, on laitteen suuri koko. MoKon folio-kotelossa iPad Airin pitäminen yhdellä kädellä ei ole enää hankalaa, koska siinä on joustava hihna.

Tämän kotelon takana on kovaa muovia, ja siinä on pehmustettu etukansi sekä pehmeä mikrokuituliina. Voit hyödyntää erittäin kätevää jalustatoimintoa useilla katselukulmilla, jotta voit parantaa sekä median katselu- että kirjoituskokemusta.

Eikä siinä kaikki, MoKo tarjoaa luotettavan elinikäisen takuun tälle tapaukselle.

USP: Sisäänrakennettu hihna

Tutustu Amazoniin

6. Apple Smart Cover

Applen Smart Cover on tyylikäs muotoilu ja ympäröi iPadin täydellisesti. Huolimatta siitä, että sen muoto on ohut, kannen pitäisi pystyä tarjoamaan tabletille perussuoja.

Se voidaan taittaa useisiin paikkoihin tarjoamaan parannetut katselukulmat sekä kirjoittamiseen että median katselemiseen. Koska Smart Cover tukee automaattista lepotilaa / herätystoimintoa, laite herää automaattisesti, kun avaat kotelon, ja se menee lepotilaan, kun suljet kannen.

Lisäksi sileällä viimeistelyllä on myös merkitystä paremman pidon tarjoamisessa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. ESR Urban Premium Folio -kotelo

Tyylikäs profiili, tämä ESR: n folio-kotelo näyttää olevan melko hyvä valinta. Se on muotoiltu siististi ja siinä on kestävä kotelo polykarbonaatin ansiosta. Siksi iPad Air voi kestää pieniä kolhuja.

Lisäksi kannessa on myös pehmeä mikrokuituliina, jotta naarmut eivät vahingoita tablettia. Liukastumattomien urien ansiosta tämä folio-kansi tarjoaa useita katselukulmia, jotta kirjoittaminen ja FaceTime pysyvät kätevinä. Lopuksi siinä on myös hyödyllinen paikka, jossa Apple Pencil nauttii mukavuudesta, kun sitä ei käytetä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Infiland

Jos on aika valita tyylikäs puku, Infilandin tarjoukset sopivat todella hyvin tarpeisiin. Kannessa on ohut ja hienostunut muotoilu, joka varmistaa, että tabletti pystyy pitämään tyylikkään profiilinsa ehjänä.

Pehmeän viimeistelyn ansiosta ulkopinta tarjoaa halutun tarttuvan tunnelman. Siksi kätesi on hieman mukava pitää iPadia. Suojelun osalta mielestäni sen pitäisi kestää pieniä kaatumisia. Lisäksi siinä on kätevä Apple Pencil -pidike ja se on todella houkuttelevia.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. ESR Yippee

Aika antaa iPad Airin esitellä muotoilunsa. ESR Yippee harjoittaa melko kompaktia muotoilua ja tekee muodostaan ​​sopivan ottelun tabletin kanssa. Läpinäkyvän takapaneelin ansiosta Yippee antaa laitteen kiinnittää huomion vaivattomasti.

Suojauksen osalta jäykkä selkä on kyennyt torjumaan pienen äänenvoimakkuuden. Lisäksi se voi myös puolustaa tablettia naarmuilta.

Sisäänrakennettujen magneettien ansiosta etukansi tukee automaattista lepotilaa. Viimeinkin Yippee on saatavana kolmessa värissä: hopeanharmaa, musta ja tummansininen.

USP: Melko kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Infiland Classy Folio -kotelo

Jos haluat mieluummin käyttää vintage- ja hienostunutta muotoilua, tämä Infilandin tarjous voi täyttää odotuksesi. Kansi on valmistettu pehmeästä synteettisestä materiaalista ja siinä on huomattava ammattitaito.

Lähinnä tukevan kotelon ansiosta se tarjoaa iPadille tarpeeksi tyynyä iskujen absorboimiseksi. Automaattisella lepo- / herätystuella voi olla tärkeä rooli tabletin akun pidentämisessä.

Kun et käytä Apple Pencil -laitetta, voit laittaa sen sisäänrakennettuun pidikkeeseen turvalliseen lepoon. Kaiken lisäksi voit valita Infiland-folion kannen useissa värivaihtoehdoissa, kuten harmaa, musta, laivasto ja paljon muuta.

USP: Vintage-profiili, jossa on huomattava ammattitaito

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Joten, nämä ovat joitain suosikkitapauksia äskettäin käynnistetylle iPad Airille.

Pysy kuulolla lisää.

Mikä yllä olevista tapauksista on vaikuttanut lupaavammalta tabletillesi? Älä unohda kuvata palautettasi ja haluamiasi kannetyyppejä. Varmista, että lisäät tämän kirjanmerkin kirjanmerkkeihin, koska lisätään kelvollisempia kannet heti, kun ne ovat helposti saatavilla.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • iPad Pro -suojakotelo 10,5 tuumalle
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad-ilmakotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -telineet

Uusimmat viestit