Kuinka jakaa Apple Maps -sijainti iMessagen kautta iPhonessa / iPadissa

iMessage on yksi iPhonen käyttäjien suosikkisovelluksista. Sen turvallinen end-to-end-salaus suojaa yksityisyyttäsi ja tämä erottaa sen muista viestisovelluksista. Mutta sen lisäksi iMessage voi tehdä paljon muita hienoja juttuja, kuten jakaa kartan sijaintisi iMessage-sovelluksen kautta. Tämä auttaa siinä tapauksessa, että haluat lähettää tarkan sijaintisi jollekin, joka yrittää tavoittaa sinut.

Jos olet vakava iPhone-käyttäjä, saatat jo tietää, miten se tehdään. Mutta jos olet äskettäin siirtynyt iPhoneen muilta älypuhelimilta, saatat tarvita vähän apua. Tämä opas auttaa sinua ulos, joten mene vain etelään, seuraa ohjeita ja aloita kartan sijainnin jakaminen perheen ja ystävien kanssa.

Kuinka jakaa kartan sijainti iMessagen kautta

merkintä: Varmista, että sinulla on Käynnistetty sijaintipalvelu alkaen asetuksetYksityisyysSijaintipalvelu.

Varmista myös, että sinulla on toimiva Internet-yhteys.

Vaihe 1. Avaa Maps ja anna sille muutama sekunti seurata sijaintiasi.

Vaihe # 2. Napauta "Punainen kiinnitetty" -kuvaketta.

Vaihe # 3. Napauta ponnahdusvalikossa Jaa Oma sijainti.

Vaihe # 4. Näpäytä "Viesti." Kirjoita myös sen henkilön nimi / numero, jonka haluat lähettää sijainnin, ja paina Lähetä!

Se siitä!

Käärimistä…

Tämä asia toimii parhaiten Apple Mapsin kanssa (ja se on kasvanut hyvin kuukausien aikana). Jokainen muu jakamisvaihtoehtoa tarjoava sovellus tarjoaa yleensä myös jakamisen viestin kautta. Testasimme sen jopa offline-kartoilla, ja suurin osa niistä antoi sinun jakaa sijainnin Viestillä.

Maps-sovelluksen Jaa sijainti -vaihtoehdon avulla voit myös jakaa sähköpostia sähköpostitse ja Facebookissa. Muutama muu karttasovellus antaa sinun jakaa sijainteja myös muiden kanavien kautta.

Kun jaat sijainnin Viestit-sovelluksen kautta, se voidaan lähettää joko iMessagena tai tekstinä. Kun vastaanottaja käyttää iMessagea (ja olet myös iMessagessa), sijainti lähetetään iMessagena. Jos ei, sijainti lähetetään linkkinä. Napauttamalla tätä linkkiä Maps-sovellus avaa sijainnin.

Siinä kaikki!

Voit myös tutkia:

  • Parhaat offline-karttasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka tarkistaa ilmanlaatuindeksi Apple Mapsissa iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka lisätä navigointimäärää Google Mapsissa iPhonessa tai iPadissa
  • Kuinka jakaa sijaintisi perheen jakamisen avulla

Käytätkö Maps-sovellusta iPhonessa tai iPadissa? Tai käytät muita sovelluksia navigointiin. Kerro meille palautteesi kommenteissa.

Uusimmat viestit