Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -hihnat vuonna 2021

Tonnia käsivarsinauhoja on saapunut omaksumaan iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus -laitteet Aivan kuten uusin iPhone, myös he ovat kaikki valmiita vaikuttamaan sinuun yksinoikeudella ja kaikilla uusilla ominaisuuksilla. Etsitkö käsivarsinauhoja, jotka voivat tarjota puhelimellesi täydellisen turvallisuuden, kun olet juoksemassa, lenkillä tai treenaamassa, etkä halua pitää sitä silmiesi ulkopuolella? Täällä olemme tarkalleen mitä etsit! Tarkistettuamme nyt niin monta käsivarsinauhaa, olemme tuoneet joitain parhaita iPhone 6 / 6s Plus -hihnoja niiden laadun perusteella.

1. Newppon

Newppon esittelee universaalin käsivarsinauhan iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi. Sinun ei tarvitse poistaa OtterBoxin ja LifeProofin iPhone-koteloa. Lisäksi voit käyttää puhelintasi, vaikka se olisi kääritty käsivarsikoteloon. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluja sekä lukea viestejä, kun puhelin on asennettu.

Käsivarsinauhassa on erittäin joustava hihna, joka sopii useimpien käsivarsien ympärille. Tässä hihnassa on kaksi hihna-aukkoa ja säädettävät tarranauhakiinnikkeet, jotka voidaan asentaa minkä tahansa varren koon ympärille 9 '' - 16 ''.

USP: Universaali käsivarsinauha

Tutustu Amazoniin

2. PORTHOLIC

Yksi Portholicin käsivarsinauhan räikeistä ominaisuuksista on sormenjälkien käyttö. Toisin kuin muut käsivarsinauhat, jotka peittävät puhelimet kokonaan, tämä tarjoaa pääsyn sormenjälkiin. Kotelo on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä lycrasta ja neopreenista, mikä tekee siitä ihoystävällisen, kevyen ja hajuton.

Jatkohihna sopii helposti käsivarren koon ympärille 9-18,5 tuumaa. Sen kolminkertainen hiki-ominaisuus estää hiki pääsemästä koteloon. IPhonesi on täysin hikoiltava.

USP: Sormenjälkien käyttö

Tutustu Amazoniin

3. Heimo

Tämä on täydellinen säänkestävä kotelo iPhone 6 tai 6s Plus -puhelimellesi. Triben käsivarsikotelo on valmistettu korkeasta vetolujuudesta, harjatusta PU: sta ja pehmeän lykran ja neopreenin seoksesta. Materiaalit pitävät iPhonen suojattuna sateelta tai hikiltä, ​​jotta voit jatkaa harjoittelua, vaikka sataa ulkona.

Käsivarsinauha antaa sinun käyttää puhelimesi kosketusnäyttöä, ja voit myös käyttää kuulokeliitäntää kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi harjoituksen aikana.

USP: Kosketusnäytön käyttö

Tutustu Amazoniin

4. Viritä vyö

Tässä on säädettävä käsivarsinauha (9-16 tuumaa). Käsivarsinauha on tehty sopimaan erityisesti suuriin kooihin. Sitä voidaan pidentää 6,5 tuumaa. Se on varustettu ohjaamaan kuulokkeiden johtoja. Neopreenista valmistettu käsivarsinauha pysyy tukevasti ja pitää iPhone 6+: n turvallisena.

USP: Pehmeä pehmuste

Tutustu Amazoniin

5. DEDENI

Dedeni on suunnitellut tämän käsivarsikotelon keskikokoisille iPhone-puhelimille, joten iPhone 6 / 6s Plus sopii mukavasti tähän tapaukseen. Tämän käsivarsinauhan merkittävä piirre on kaksi aukkoa hihnan läpäisemiseksi. Säädettävällä tarranauhalla tämä hihna sopii noin 10-15 tuuman käsivarren kokoon.

Koska hihna on valmistettu joustavasta lykrasta, hiki ei vaikuta siihen, mikä pitää nauhan kuivana pitkään. Tallennustilan avulla voit laittaa kortin, avaimen ja kuulokekaapelin treenaamisen aikana.

USP: Ylimääräinen varastointi

Tutustu Amazoniin

6. Maxboost - iPhone 6 / 6s Plus käsivarsinauhat

Maxboost on tunnettu tuotemerkki, joka myy iPhone-lisävarusteita. Tämä käsivarsinauha mahtuu mukavasti suurikokoisiin iPhone 6 ja 6s Plus -puhelimiin. Erityisesti tämä tapaus on yhteensopiva OtterBox- ja Lifeproof-koteloiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse irrottaa koteloa, ennen kuin asetat puhelimesi käsivarsinauhaan.

Tämä kotelo on valmistettu venymistä kestävästä neopreenista. Koska kotelo on yhteensopiva kosketusnäytön kanssa, voit käyttää iPhonea kuntosalilla tai ulkona. Voit soittaa puheluja, hallita soittolistaa tai aktivoida sekuntikellon poistamatta koteloa.

USP: Joustoa kestävä neopreeni

Tutustu Amazoniin

7. VUP

VUP: ssä on kaksi merkittävää lisäystä tässä käsivarsinauhassa iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi. Tämä nauha on avoin muotoilu ja 180 asteen kierto. Näiden kahden ominaisuuden avulla voit käyttää iPhonea samalla tavalla kuin käytät, kun se on käsissäsi. Pääset nopeasti kaikkiin portteihin ja painikkeisiin kiertämällä iPhonea, kun se on asennettu nauhaan.

Tässä urheiluhihnassa on sisäänrakennettu piilotettu avaimenpidike auton tai talon avaimen säilyttämiseen. Älä pidä kuulokkeiden johtoa löysänä ja roikkuvana; yksinkertaisesti taita se ja vie se silmukan läpi, joka on annettu nauhalla.

USP: Avoimet kasvot

Tutustu Amazoniin

8. KOTELO

Tämä on pehmeä, joustava Velcro-käsivarsinauha Supcaseelta. Se sopii käsiin, joiden ympärysmitta on 9 - 21 tuumaa. Sen lisäksi, että se tarjoaa monipuolisen suojan, se tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja hallintalaitteisiin ihon ollessa paikallaan. Voit asettaa ja poistaa iPhonen 6+ muutamassa sekunnissa. Se näyttää olevan helppo urheilulle sopiva käsivarsinauha.

USP: Silikoni-iho

Katso SUPCASE

9. Smartlle

Mitä ominaisuuksia tarvitset käsivarsinauhassa, kun olet ulkona liikunnassa? Kuvittele vaatimukset, ja löydät kaiken tästä Smartlle-käsivarsikotelosta iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi.

Varhain aamulla voit lukita talosi ja laittaa avaimen omistettuun varastoon. Voit viedä kuulokkeiden johdon silmukan läpi pitämään sitä irti käynnissä. Kortinhaltija on jotain ainutlaatuista, koska et löydä tällaista tallennustilaa muista käsivarsinauhoista. Voit ladata laitteesi, vaikka se on suojattu taajuusalueen sisällä.

USP: Käsin pestävä

Tutustu Amazoniin

10. Moko

Tässä Sokon käsivarsinauhassa on säädettävä tarranauha, joka paitsi suojaa puhelintasi myös pitää sen paikallaan. Se on vedenpitävä, hikiestävä ja siinä on sisäänrakennettu avaimenpitimen aukko. Käsivarsinauha tarjoaa helpon pääsyn kuulokkeisiin ja hallintalaitteisiin. Ja siellä on myös elinikäinen takuu. Vaikka kaikki kuulostaa melko siistiltä, ​​tämä käsivarsinauha ei välttämättä sovi kaikkiin käsivarsiin.

USP: Säädettävä koukku ja lenkki

Tutustu Amazoniin

BONUS

Trianium - iPhone 6 / 6s Plus -hihnat

Trianium on toinen suosittu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle ja iPadille. Tämä käsivarsikotelo sopii iPhone 6 tai 6s Plus -puhelimeesi. Tämä kotelo on valmistettu venymistä kestävästä neopreenista, joten voit taivuttaa, kiertää, taittaa ja taipua helposti.

Nauti täydestä pääsystä puhelimesi kosketusnäyttöön, koska kotelo tarjoaa kosketusnäytön yhteensopivuuden; voit vastaanottaa puheluja, hallita soittolistaa ja aktivoida sekuntikellon ottamatta puhelinta pois kotelosta.

USP: Kuulokkeiden / laturien aukot

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona…

Käsivarsinauha on yksi tärkeimmistä tarvikkeista kuntoilijoille. Sen sijaan, että jätät iPhonen turvattomaksi, voit pitää sen aina mukanasi harjoittelun aikana. Olitpa kuntosalilla tai ulkona, puhelin on mukanasi koko ajan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot jalustalla
  • iPhone 6 Plus -vyöklipit
  • Paras iPhone 6 Plus -panssarilasi

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found