Allekirjoituksen lisääminen Viestit-sovellukseen iPhonessa ja iPadissa

IOS: ssä ei ole ominaisuutta lisätä allekirjoitusta viesteihin tai iMessageen, kuten me teemme sähköpostissa. Ominaisuus ei ole niin hyödyllinen myöskään viesteissä. Toisaalta se osoittautuu hyödylliseksi, kun lähetät viestin lähettäjälle, jolle ei ole tallennettu yhteystietosi numeroa.

App Storessa on erilaisia ​​sovelluksia tätä pientä työtä varten; sanoi, että he vaativat myös muutaman dollarin, mikä ei tunnu olevan ollenkaan mahdollista. Siinä on pieni temppu tai pikemminkin sano ominaisuus, jonka avulla allekirjoituksesi kirjoittaminen viestiin on helppoa.

Ei ole ominaisuutta lisätä allekirjoitusta automaattisesti; Voimme vain kirjoittaa lyhytkoodin, joka johtaa täydelliseen allekirjoitukseesi. Tarkista vain alla oleva opas ymmärtämään, miten se tehdään.

Allekirjoituksen lisääminen Viestit-sovellukseen iPhonessa ja iPadissa

  1. Näpäytä asetukset → Napauta Kenraali

  1. Selaa vähän alaspäin ja löydät Näppäimistö, napauta sitä

  1. Napauta nyt tämän valikon allaTekstiKorvaus.”

  1. Napauta+”-Merkki näytön oikeassa yläkulmassa

  1. vuonna Lause Kirjoita kenttään allekirjoitus, jonka haluat sisällyttää viestiin → Sen alla Pikakuvake, kirjoita 2-3 merkkiä, jotka tuovat tämän allekirjoituksen viestiisi → Kun olet valmis, napauta vainTallentaa”Näytön oikeassa yläkulmassa

Siinä kaikki, nyt kun kirjoitat pikavalintamerkit, allekirjoituksesi tulee esiin.

Kyllä, tämä ei ole täydellinen ratkaisu, mutta ainakaan sinun ei tarvitse kirjoittaa koko allekirjoitustasi aina, kun lähetät uuden viestin.

Oliko tästä temppusta hyötyä allekirjoituksen lisäämisessä? Kerro meille kommentin kautta.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Luo allekirjoitus- ja allekirjoitusasiakirjat iPhonessa ja Macissa

Uusimmat viestit