Kuinka saada Siri lukemaan sähköpostit, artikkelit ja verkkosivut iPhonessa / iPadissa

Jokainen kansakunta lyö valuuttansa pitäen mielessä sokeat kansalaiset, jotta he voivat helposti erottaa uskonnot. Samoin Apple on kehittänyt Sirin, joka hyödyttää valtavasti näkövammaisia. Äänikomennoilla käyttäjät voivat toimia sujuvasti iPhonen ja iPadin kanssa Sirin kautta.

Aiemmin olemme tutkineet hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten kuinka käyttäjät voivat tuoda valokuvia iPhonelle / iPadille Sirin avulla ja kuinka he voivat ottaa käyttöön virransäästötilan iPhonessa Sirin ja 3D Touchin avulla.

Nyt meillä on Sirin toinen viileämpi ominaisuus, jonka avulla voit saada Sirin lukemaan verkkosivuja. Eikö ole mahtavaa, kun et halua lukea muuta kuin vain kuunnella tekstiä / sisältöä? Tämä ominaisuus on kätevä varsinkin kun selaat sisältöä sisältävää verkkosivustoa. Sen sijaan, että aiheuttaisit silmillesi mitään stressiä, kuuntele nojatuolissasi istuvaa sisältöä. Lisäksi on aikoja, jolloin sisällön kuuntelu on mukavampaa kuin sen lukeminen - ajaminen, kylpyamme tai ruoanlaitto keittiössä ovat aikoja, jolloin et pysty lukemaan sisältöä.

Kuinka saada Sirin lukemaan verkkosivuja, sähköposteja, artikkeleita jne. IPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa → Napauta Yleistä.

Vaihe # 2. Napauta nyt Esteettömyys.

Vaihe # 3. Napauta Puhe, joka on VISION-osiossa.

Vaihe # 4. Toggle On Speak -näytöllä.

Vaihe # 5. Avaa nyt mikä tahansa verkkosivusto Safari-selaimella.

Vaihe # 6. Aseta kaksi sormea ​​hakupalkkiin ja pyyhkäise alas.

Tämä käynnistää Sirin ja Puhu näyttö -ruutu ilmestyy näyttöön; se lukee automaattisesti koko verkkosivun, mukaan lukien mainokset. Voit saada Sirin lukemaan sisältöä nopeammin tai hitaammin käyttämällä Turtle and Hare -symbolia Speak Screen -ruudussa.

Jos haluat Sirin lukevan muuta sisältöä, kuten artikkeleita / sähköposteja, valitse kaikki ruudun sisältö ja napauta Puhu.

Kuinka pidät tästä vinkistä? Jaa palautteesi meille kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Uusimmat viestit