Kuinka kirjoittaa erikoismerkkejä nopeasti Maciin

Mac-näppäimistön merkin ja mukavuuden osalta se on vain täydellinen. Se kaipaa erikoismerkkejä. Se ei ole vain Mac-näppäimistö, vaan kaikki näppäimistöt ympäri maailmaa. Joillakin on dollarin merkki, kun taas joillakin voi olla euroavain, perustuen sijaintinäppäimistön myyntiin. Mutta entä jos haluat kirjoittaa neliön juurimerkin tekstin hahmoksi? Tällöin tunnet tarvitsemasi erikoismerkin Mac-tietokoneellasi.

Onneksi sinun ei tarvitse asentaa mitään sovellusta tai lisäosaa. Mac OS X on saanut sinut käsittelemään tätä ongelmaa. Sinun tarvitsee vain seurata muutama vaihe, jotta se toimii. Joten pysy vain kanssani ja noudata tässä viestissä mainittuja ohjeita:

Kuinka lisätä erikoismerkkejä nopeasti macOSiin

Vaihe 1. Avaa Järjestelmäasetukset napsauttamalla () Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa ja napsauttamalla sitten Näppäimistö.

Vaihe # 2. Sinun pitäisi mieluiten olla ”Näppäimistö” -välilehti. Valitse viereinen ruutu "Näytä näppäimistö- ja emoji-katsojat valikkorivillä".

Vaihe # 3. Napsauta nyt "Syöttölähteet" -välilehti ja valitse viereinen ruutu "Näytä syöttövalikko valikkorivillä." Voit nyt poistua Järjestelmäasetuksista.

Vaihe # 4. Seuraava on napsauttaa Näppäimistö-kuvake valikkorivillä ja valitse "Näytä näppäimistö Viewer" ja näytölläsi on virtuaalinäppäimistö.

Vaihe # 5. Viimeinen asia mitä sinun on tehtävä, on Lehdistö ja pidä Optio-näppäin fyysisellä Mac-näppäimistöllä. Huomaat, että virtuaalinäppäimistöllä on kaikki erikoismerkit jota voit käyttää tekstissäsi.

Kirjautua ulos…

Et välttämättä tarvitse erikoismerkkejä päivittäisissä toiminnoissa, mutta joskus jos tarvetta ilmenee, tiedät nyt, miten se tehdään nopeasti. Ominaisuus kattaa varmasti suurimman osan tarvitsemistasi erikoismerkeistä. Voit testata, saitko sen oikein, kommentoimalla alla olevaa erikoismerkkiä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Kuinka siirtää hiiren osoitinta Macin näppäimistöllä
  • Näppäimistöasettelun muuttaminen Macissa
  • Parhaat MacBook Pro -näppäimistöt: Nopeuta kirjoitusnopeutta

Kuinka usein käytät erikoismerkkejä Macissasi? Jaa se kommenteissa.

Uusimmat viestit