Parhaat tapaukset AirPods 1: lle ja 2: lle vuonna 2021

AirPodit ovat väriltään valkoisia ja arvokkaita. Ne vaativat hoitoa ja suojaa. Jotta ne olisivat turvallisia ja puhtaita, on hyvä sijoittaa koteloon. Siksi olemme laatineet luettelon parhaat tapaukset AirPod-laitteille suojaamaan niitä naarmuilta ja tahattomilta putoamisilta. Laadukkaista materiaaleista valmistettu jokin seuraavista kuoreista voi olla pitkäaikainen kumppani langattomille kuulokkeillesi.
 1. KulorCases AirPods -nahkakotelo
 2. Newdery AirPods silikonisuojus
 3. AirPods Slim Fit -kotelo 2 korvakoukulla, valmistaja Amasing
 4. Rockindeer-silikonikotelo rannekellotelineen kanssa
 5. Fintie nahkainen magneettikotelo
 6. elago AirPods -kotelo
 7. Catalyst Military Grade pehmeä piikotelo
 8. MoKo Leather Snap Closure -kotelo
 9. CaseSack-matkakotelo
 10. iMangoo iskunkestävä kotelo

1. KulorCases-nahkainen kotelo

Jokaiselle valmistajalle on vaikea yhdistää suojaa ja ylellisyyttä yhdessä tapauksessa. Kulor on kuitenkin tehnyt sen onnistuneesti ja vaivattomasti. Valmistettu parkitusta pintanahasta, tämä AirPod-nahkakotelo voi olla muodikas kumppani langattomille kuulokkeillesi.

Yksinkertainen muotoilu on yksi Kulorin nahkakotelon räikeistä ominaisuuksista, joka näyttää ylelliseltä, kun asennat sen palkojen kantolaukkuun. Yläosan nahka suojaa koteloasi naarmuilta, lialta ja muilta iskuilta.

USP: Pintanahkaa

Katso KulorCases

2. Newderyn silikonisuojus

Newderyn AirPods-kotelo, joka on saatavana mustana, harmaana ja punaisena, pitää kalliit korvanapit suojattuna. Kotelossa on katoamisen estävä johto, joka pitää molemmat palot aina yhdessä. Tarkista, että irrotettava metallirengas suojaa AirPod-laitteitasi menetyksiltä ja varkauksilta. Lisäksi voit kiinnittää kotelon matkatarvikkeisiin.

Newdery on suunnitellut tämän kotelon silikonimateriaalista, jotta voit pitää sitä tiukasti käsissäsi. Luistamaton muotoilu varmistaa, että AirPod-laitteesi ovat turvallisia, vaikka sijoitat ne sileälle pinnalle.

USP: Metallinen sulkurengas

Tutustu Amazoniin

3. Amasing Slim Fit silikonikotelo 2 korvakoukulla

Amasing tuo seitsemän yhdessä -ominaisuuden AirPod-laitteillesi. Koteloa on saatavana yksitoista kirkkaana värinä. Paremman mukavuuden takaamiseksi Amasing antaa sinulle korvakoukut ankkuroimaan palot sisäkorvaasi. Koukun pehmeä kahva ei aiheuta kipua, vaikka käytät palkoja pitkään.

Apple toimittaa palot ja kotelon puhtaana valkoisena, joten sen kauneutta on vaikea säilyttää koskemattomassa järjestyksessä. Amasingin kantolaukulla voit suojata AirPod-laitteidesi kiiltoa.

USP: Vaivaton sovellus

Tutustu Amazoniin

4. Rockindeer-silikonikotelo, jossa rannekkeen pidike

Yksi Rockindeerin AirPods-kantolaukun parhaista ominaisuuksista on Apple Watch -nauhateline. Tarkista tämä nauhapidike, jonka voit asentaa Apple Watch -hihnalle. Kiinnitä seuraavaksi palkit nauhapidikkeeseen ja jatka harjoittelua kuntosalilla tai ulkona.

Hanki yleinen suoja AirPod-laitteille ja latauskotelolle. Rockindeer on suunnitellut tämän kotelon 6D premium pehmeästä silikonista suojaamaan AirPods-koteloasi kolhuilta ja mustelmilta.

USP: Apple Watch -nauhateline

Tutustu Amazoniin

5. Fintie PU -nahkamagneettisulku

Vau, Fintie näyttää niin hienostuneelta! Valmistettu erittäin pehmeästä PU-nahasta, se tuntuu melko sileältä. Kotelo pystyy tarjoamaan täydellisen suojan kuulokkeillesi pudotuksilta ja naarmuilta. Magneettisen soljen avulla voit avata ja sulkea kotelon mukavasti. Lisäksi Fintie on saatavana neljässä houkuttelevassa värissä.

USP: Magneettinen solki

Tutustu Amazoniin

6. elago AirPods -laukut AirPod-laitteille

Hienostuneella muotoilulla elago on ihastuttava kaikilta puolilta. Kotelo on veistetty laadukkaasta silikonimateriaalista. Erittäin pehmeä ja sileä, se tarjoaa tarvittavan suojan kuulokkeillesi alusta alkaen. Sulkurenkaalla sinulla on haluttu mukavuus kuljettaa AirPodejasi. Lisäksi voit valita elagon viidessä kauniissa värissä: musta, sininen, vaaleanpunainen, harmaa ja valkoinen.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Catalyst Military Grade pehmeä piikotelo

Jos olet valmis menemään ylimääräisiin telakoihin premium-koteloon, Catalyst olisi erinomainen voimavara kalliille kuulokkeillesi. Tämän tapauksen merkittävin piirre on kyky tarjota MIL-STD 810G sotilaallisen tason suojaa. Tämä tarkoittaa, että AirPodit pysyvät turvassa, vaikka he kohtaavatkin ilkeän pudotuksen.

IP67-vedenkestävyys rikastaa entisestään sen laatua. Suojauksen lisäksi Catalyst on saatavana kuudessa viehättävässä värissä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

8. MoKo Snap Closure -suojakansi

Tarkasteltaessa suhteellisen alhaista hintaa ja ihastuttavaa ammattitaitoa, MoKo on varkaus! Se on kauniisti muotoiltu erittäin pehmeällä PU-nahalla. Sileä sisustus tarjoaa halutun hoidon kuulokkeillesi.

Magneettisella sulkimella AirPodit pysyvät turvallisesti sisällä, kun taas irrotettava hihna tarjoaa tarvittavan joustavuuden. Vielä parempi, voit valita MoKon kuudella lumoavalla värillä.

USP: Suloinen käsityötaito

Tutustu Amazoniin

9. CaseSack-matkakotelot AirPod-laitteille

Mukavuus ja yksinkertaisuus ovat CaseSackin pääkohteita. Kotelo on siististi kudottu PU-nahalla. Pehmeällä fleece-sisätilalla AirPod-laitteissa on tarvittava suoja suojaa naarmuilta. Vetoketju helpottaa kotelon avaamista ja sulkemista. Ei siinä kaikki; CaseSack on saatavana kuudessa kirkkaassa värissä.

USP: Pehmeä fleece-sisustus

Tutustu Amazoniin

# 10. iMangoo iskunkestävä matkakotelo

iMangoo-kanta on iskunkestävä ja tarjoaa täydellisen suojan kuulokkeillesi. Valmistettu korkealaatuisesta EVA-materiaalista, se voi kestää kauemmin. Sileä pinnoite tarjoaa paremman otteen ja sisäänrakennettu tasku tallentaa esimerkiksi muistikortit ja USB-kaapelin. Sitä on saatavana kahta väriä, kuten musta ja vaaleanpunainen.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on valinta?

Mikä näistä AirPod-kantolaukkuista on saanut laadun olla kuulokkeiden kumppani? Arvokkaan palautteen saaminen kommentteihin olisi hienoa.

Älä missaa lukea:

 • Parhaat iPhone X Bluetooth -kuulokkeet
 • Parhaat iPhone X -autolaturit
 • Langattomat virtapankit iPhone X: lle
 • Parhaat iPhone X -pyörätelineet

Uusimmat viestit