Parhaat iPhonen ja iPadin strategiapelit vuonna 2021

Mitä tulee peleihin iPhonessa, mieluummin strategia kuin mikä tahansa muu. Strategiapeleissä on jotain viehätystä, jota mielettömällä virtuaalisella verenvuodatuksella ja räpyttävillä linnuilla ei ole, riippumatta siitä, kuinka riippuvuutta he voivat saada. Ja pääasiassa käsitteen perusteella nämä ovat parhaat iPhone- ja iPad-strategiapelit joita olen rakastanut pelata. Pidän näistä strategiapeleistä siitä, että ne pitävät mielenkiintosi hengissä tarjoten runsaasti outoja näköisiä haasteita. Kun aloitat pelaamisen, et halua jättää sitä äkillisesti. Lue lisää niistä!

1. PUBGIN MOBIILI

“PUBG MOBILE” on aivan ylhäällä strategiapelinä iOS: lle. Kun olen antanut tälle pelille pitkän laukauksen, tiedän kuinka riippuvuutta tämä peli on.

Minulle paras osa tätä peliä on intensiivinen pelattavuus, jossa 100 pelaajan on taisteltava kiivaasti ollakseen viimeinen seisova. Lisäksi heidän on tutkittava aseita, ajoneuvoja ja muita välttämättömiä tarvikkeita.

Mahtavan näköinen HD-kartta yhdistettynä mukaansatempaaviin 3D-ääniefekteihin täydentää täydellisesti taistelua kuninkaallisella. Hyödynnä ampuma-aseiden, lähitaisteluaseiden ja heitettävien esineiden tappava arsenaali tuhoaksesi kilpailijasi.

Hyödynnä autoja, kuorma-autoja, moottoripyöriä ja veneitä jäljittääksesi vastustajasi ja ampumalla heitä kaikkia. Ja oi, rakenna myös hallitseva joukkue metsästämään kilpailijasi pakkauksessa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Clash Royale

"Clash Royale" on mitä tarvitset nauttien eeppisistä taisteluista. Rakenna vankka Battle Deck ja tuhota vihollisen kuningas ja prinsessa heittäen heidät tornistaan.

Kutsu ystäväsi yksityiseen kaksintaisteluun tai näytä hämmästyttävä taistelutaitosi 2v2-taistelussa. Tuhoa kaikki haasteet, jotka tulevat monissa areenoissa päästäksesi tikkaiden yläosaan.

Älä koskaan unohda päivittäisiä ja viikoittaisia ​​tehtäviä saadaksesi suuria palkintoja. Lisäksi rakenna massiivinen klaani jakaa kortit ja kaikki upeat muistot.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Klaanien törmäys

“Clash of Clans” on yksi mielenkiintoisimmista strategiapeleistä, joita olen koskaan kokeillut iOS-laitteilla. Tässä pelissä on kyse upean kylän rakentamisesta, klaanin kasvattamisesta ja sitten eeppiseen klaanisotaan.

Suunnittele loistava strategia, joka voi auttaa sinua ottamaan vastaan ​​vihollisesi ja voittamaan heidän suunnitelmansa. Käytä tykkejä, pommeja, ansoja, laasteja ja muureja tehokkaasti tuhoaksesi kilpailijoiden kylä. Estä kaikki mahtavan Goblin Kingin asettamat haasteet ja löydä tapa pettää hänet.

Osallistu myös eräisiin erityistapahtumiin näyttääkseen karismaattisen ulottuvuutesi ja voittaaksesi paljon palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kasvit vs. zombit 2

Plants vs.Zombies on legendaarinen peli, aivan outo, jossa sinun on suojattava takapihasi zombeilta. Zombit jatkavat älykkäämpiä ja haastavat reaktiosi nopeuden ja strategian. Kasviruokaa voidaan kerätä minkä tahansa kasvin superlataamiseksi, kun asiat ovat erityisen karvaisia.

Plants vs.Zombies 2 on hauska, värikäs paketti, joka tarjoaa upean pelattavuuden!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Imperiumien takomo

“Forge of Empires” on upea, kun se tarjoaa sinulle kaiken hauskan ja haasteen nauttia pelistä loputtomasti. Sinun on rakennettava upea imperiumisi ja matkanne kautta aikojen.

Kohtaa kaikki esteet rohkeasti ja rakenna ihanteellinen kaupunki kehittymään kivikaudesta paitsi nykyaikaan myös sen jälkeen. Varmistaaksesi, että luomuksesi näyttää erottuvalta, sinun on kehitettävä uutta tekniikkaa ja löydettävä uusia tuotteita. Selvitä uudet alueet ja vangitse muut maakunnat sekä niiden edut.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Titaanien aamunkoitto

“Dawn of Titans” tarjoaa tuikkuvan pelikokemuksen. Sinun on taisteltava mahtavia titaaneja ja tuhansia muita sotureita vastaan. Paras tapa voittaa taistelu on kasvattaa armeijaasi älykkäästi ja vahvistaa sen voimaa.

Ota kiinni mahdollisimman paljon vihollisen maata. Yhdistä kavereidesi kanssa strategisoidaksesi ja löytää oikea tapa voittaa tonnia alueita. Upea grafiikka yhdistettynä upeaan 3D-maailmaan, tämä peli on suunniteltu tarjoamaan sinulle hauskaa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Stick War: Legacy

”Stick War: Legacy” on haastava strategiapeli. Sinun täytyy hallita armeijaasi kokoonpanossa tai pelata jokaista yksikköä pelisuunnitelman mukaan. Ota kaikki irti jokaisesta sauvamiehestäsi ja anna armeijalle mahdollisuus voittaa taistelu, joka murskaa viholliset.

Rakenna yksiköitä ja kultaa vahvistamaan määräävää asemaasi. Päämiekka, jousiammunta, keihäs, maagi. Muista tuhota vihollisen patsas ja kaapata kaikki alueet.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Zombie-anarkia

Oletko valmis taistelemaan absoluuttista tuhoa vastaan? Zombie Anarchy -sovelluksen avulla sinun on taisteltava maailmanlopun maailma täynnä kuolettavia kohtaamisia. Ainoa tapa voittaa mahdottoman näköinen taistelu on koota kaikki selviytyneet ja ladata heidät kaikki kohtaamaan vaaralliset hyökkääjät.

Puolusta leiriä hyödyntämällä resursseja parhaalla mahdollisella tavalla. Päihitä vihollispelaajat älykkäillä strategioilla ja tuhoisilla aseilla. Lopullinen tavoitteesi on luoda suurin leiri ja tulla legenda.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Samurai-sodat

“Samurai Wars” on loistava sotapeli jopa neljälle pelaajalle. Suuren joukon sotilaiden realistinen taistelusimulaatio tekee pelistä erittäin jännittävän.

Keskiajan Japanin Sengoku jidai -kaudella asetettu se koostuu runsaasta käänteestä, joka pitää sinut syventyneenä koko pelin ajan. Sinun täytyy olla ikoninen johtaja ja komentaa joukkojasi taistelukentällä. Käytä taktista taitoa vihollisen tuhoamiseen ja ylivaltaasi osoittamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Matoja3

Luokan (kosketusystävällinen) vuoropohjainen strateginen ammuntapeli, jossa pelaajat rakentavat hampaisiin aseistetun sirisevän selkärangattomien joukkueen räjäyttääkseen vastustajansa sileäksi. Ota käyttöön epätodennäköiset koneet, jotta edistytään tasaisesti pelissä! Animaatiot ovat peukalon arvoisia, ja tämä on yksi peli, josta nautit taatusti iästä riippumatta! Naurettavaa sodankäyntiä parhaimmillaan!

Hinta: $4.99

ladata

11. Paholaisen asianajaja

Tämä strateginen lakipeli pyörii Max McManniksi kutsutun skeezy-asianajajan ympärille, joka paljastaa karismansa ja muokkaa logiikkaansa purkamaan oikeudenkäynnit varjoisista hahmoista ansaitsemaan voittoja ja peittämään asuntonsa. Vankalla pelimekaniikalla tällä pelillä on värikäs, sarjakuvamainen taidetyyli ja upea ääni. Kaiken strategiansa ja kaiken lisäksi on myös hauskoja vuoropuheluja.

Hinta: $4.99

ladata

12. Galaxy sodassa

Jos olet metsästämässä upeaa strategiapeliä, joka voi testata älyäsi valtavasti, “Galaxy At War” on oltava paras veto. Sinun on taisteltava galaksin puolesta, puolustettava maailmankaikkeutta ja mikä tärkeintä; Johda pakkauksesi voittoon.

On olemassa useita erittäin voimakkaita vihollisia, jotka voivat tuhota armeijan, jos et esitä parhaansa mukaan. Löydä ja asuttakaa uusia kasveja, rakentakaa sotilastukikohtia, antakaa kaivattua luottamusta joukkoonne toimittamaan 100%. Tämä scifi-strategiapeli on erittäin koukuttava ja tarjoaa upeat mahdollisuudet taistella muita pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Bottom Line

Strategiapelit ovat erinomaisia, koska ne pakottavat ajattelemaan toisin ja asettavat parhaan jalan eteenpäin taistelun voittamiseksi. Pidän niistä siitä, että sinulla on paljon esteitä voitettavaksi. Viholliset ovat niin mahtavia, että sinun on oltava parhaimmillasi hallitsemaan heitä.

Puuttuuko luettelostasi joku parhaista strategiapeleistäsi? Kerro meille siitä kommenteissa.

Kun puhumme peleistä, suosittelen sinua tutustumaan yhtä kiinnostaviin peliluetteloihin, kuten parhaat virtuaalilemmikepelit, parhaat avaruusräiskintäpelit, parhaat Pokemon Go -vaihtoehdot, parhaat Super Mario Run -vaihtoehdot, parhaat kilpapelit iPhonelle ja iPadille .

Uusimmat viestit