Automaattisten päivitysten poistaminen käytöstä Macissa yksinkertaisilla 3 vaiheilla

Huolimatta siitä, että tiedämme päivitysten tärkeyden Macissamme, miksi joku haluaa poistaa MacOS: n automaattiset päivitykset käytöstä? Syyt voivat poiketa keskeytymisestä joidenkin töiden keskellä, jotta kaikki datanopeus hyödynnetään taustalla, kun sitä eniten tarvitset. Mikä se on, on usein huomattu, että ihmiset poistavat automaattisen lataustoiminnon käytöstä. Jos sinäkin haluat poistaa automaattiset päivitykset käytöstä Macissa, tässä on kätevä jakaminen, miten se tehdään yksinkertaisilla vaiheilla.

  • Automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Macissa
  • Ota automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön tai poista ne käytöstä Macille

Automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Macissa

  1. Napsauta valikkopalkissa omena logo ja valitseJärjestelmäasetukset.
  2. Napsauta nytOhjelmistopäivitys ja valitse valintaruutu, "Pidä Macini automaattisesti ajan tasalla."

Nyt, jos haluat poistaa saman käytöstä. Noudata samaa yllä mainittua menettelyä ja poista valintaruudun valinta, ja sinun on päivitettävä macOS manuaalisesti.

Ota automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön tai poista ne käytöstä Macille

  1. AvaaSovelluskauppa Mac-telakastasi.
  2. Napsauta nytSovelluskauppa saatavillaValikkopalkki ja valitseAsetukset.
  3. Valitse valintaruutu mainitsemallaAutomaattiset päivitykset.

Poista nyt MacOS: n automaattiset päivitykset käytöstä poistamalla valintaruudun valinta.

Voit myös ladata ostetut sovellukset automaattisesti muihin laitteisiin, joihin olet kirjautunut Apple ID: lläsi. Napsauta vain valintaruutua, ja sovellukset ladataan automaattisesti muihin laitteisiin samalla tunnuksella.

Macissa voit napsauttaa valintaruutua sanomalla Videon automaattinen toisto, joka lopulta toistaa sovelluksen esikatseluvideoita äänen ollessa pois päältä laitteellasi. Lisäksi kehittäjät ja muut käyttäjät voivat tietää sovelluksesi arvostelusta.

Yhteenvetona!

Saattaa olla aikoja, jolloin rakastat näitä automaattisia MacOS-päivityksiä, mutta nämä ohjelmistopäivitykset saattavat myös ärsyttää sinua. Siinä tapauksessa, että haluat pysäyttää nämä päivitykset, on toinen tapa puolellamme auttaa sinua poistamaan ne käytöstä!

Kopioi / kirjoita alla mainittu komento avaamalla Terminal Command -ruutu Macin Spotlight-hausta ja paina Enter-näppäintä.

sudo-oletusarvot kirjoittavat /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate AutomaticDownload -boolen FALSE

Yllä oleva komento poistaa ohjelmistopäivityksen käytöstä, jos se on tällä hetkellä kytketty pitämään Macin ajan tasalla automaattisesti.

Toivon, että kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat automaattisten päivitysten ottamista käyttöön tai poistamista käytöstä macOS: ssä, on vastattu. Jos sinulla on vielä kysyttävää samasta, palaa takaisin alla olevaan kommenttiosioon!

Sillä välin jatka lukemista ja pysy teknikkona! Pidämme sinut miellyttävällä kiinnostavilla teknisillä artikkeleillamme!

Sisältö, jota haluat lukea:

  • Kuinka palauttaa tehdasasetukset MacBookiin tai mihin tahansa Mac-tietokoneeseen
  • Tyyppiasteen symboli Macissa
  • Etsi WiFi-salasana Maciltasi

Uusimmat viestit