Kuinka korjata odottavat iPhone-sovellukset

Olet saattanut kohdata oudon ongelman, kun yrität päivittää tai asentaa iOS-sovellusta App Storesta. Sovelluskuvake on harmaana ja näyttää "Odottaa"; ikuisesti. Nyt voi olla useita syitä, miksi sovellus ei lataudu, mutta onneksi on olemassa tapoja korjata tämä. Tätä ei tapahdu usein, mutta siltä varalta, että iPhone-sovellukset jumittuvat odottamiseen, kun yrität asentaa tai päivittää niitä, et voi tehdä muuta kuin peruuttaa latauksen ja käynnistää sen uudelleen.

Ongelma ei kuitenkaan ole harvinaista. Joissakin tapauksissa tämä voi tapahtua aivan liian usein. Verkko-ongelmat, tarpeeksi vähän tilaa tai taustaa käyttävät sovellukset voivat kaikki vaikuttaa tähän ongelmaan. Riippumatta asiasta, löydämme sen ja korjaamme sen. Käy vain läpi alla mainitut korjaukset.

Kuinka korjata odottamassa olevat sovellukset iOS 13: ssa iPhonessa tai iPadissa

 • Tarkista verkko ja lataa sovellus uudelleen
 • Tila iPhonessa
 • Sulje taustasovellukset
 • Lisää vinkkejä odottamassa olevien sovellusten korjaamiseen

Tarkista verkko ja lataa sovellus uudelleen

Ensinnäkin, jos käytössäsi on 4G / 3G / LTE, kannattaa ehkä varmistaa, ettei verkko-ongelmia ole. Jos käytössäsi on Wifi, tarkista, onko Wi-Fi vakaa ja toimiiko se hyvin. Suurin osa ongelmista, jotka liittyvät sovellusten jumittumiseen odottamiseen, johtuu lähinnä siitä, että ei ole vakaa tietoverkkoa.

merkintä: Nyt voit käyttää matkapuhelindataa enintään 200 Mt: n sovellusten lataamiseen.

Kun olet korjannut tämän, sinun on ehkä vielä ladattava sovellus uudelleen. Poista asennettava sovellus (pidä sitä painettuna ja paina sen jälkeen "X" -painiketta). Asenna se uudelleen App Storesta uudelleen.

Tila iPhonessa

Siirry kohtaan Yleiset → iPhone-tallennus → ja varmista, että sinulla on tarpeeksi vapaata tilaa. Tämä ei yleensä ole ongelma, mutta jos tallennat paljon musiikkia, videoita ja muuta sovellustietoa iPhoneen, saatat vain törmätä ongelmiin, kun lataat sovelluksen.

Jos odottamiseen juuttunut sovellus näkyy tässä luettelossa, napauta sitä ja napsauta Poista sovellus. Tämä tyhjentää latauksen ja voit ladata sovelluksen uudelleen.

Sulje taustasovellukset

Toinen syy - jota ei ole osoitettu, mutta jota epäillään - on paljon taustalla olevia sovelluksia. Jos sinulla on joukko heitä käynnissä taustalla, tämä hidastaa järjestelmää melko vähän. Voit ratkaista tämän siirtymällä monitoimikytkimeen kaksoisnapsauttamalla kotipainiketta ja poistamalla sitten kaikki taustalla käynnissä olevat sovellukset.

Kun iPhone on tyhjennetty, sillä on tarpeeksi resursseja käsitellä nopeammin. Yritä ladata sovellus nyt.

Entä jos tämä ei vieläkään ratkaise ongelmaa?

On joukko tarkistettavia asioita:

 • App Storessa on valtava kuormitus: ehkä se on palvelinongelma. Yritä uudelleen hetken kuluttua
 • iPhonessa on vähän resursseja. Käynnistä uudelleen iPhoneen
 • Yritä asentaa sovellus iTunesin kautta suoraan iPhonesta

Käärimistä…

Se on kaikki puoleltani. Jos tiedät muita korjauksia tai kiertotapoja tämän ongelman ratkaisemiseksi, muista laittaa se kommentteihin. Jos jokin tässä mainituista korjauksista on auttanut sinua ratkaisemaan ongelman, kommentoi sitä myös muiden käyttäjien auttamiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

 • Kuinka vaihtaa App Storen maakohtaa iPhonessa tai iPadissa
 • Peruuta App Storen tilaus iPhonesta, iPadista, Macista ja Apple TV: stä
 • Kuinka saada iPhonen / iPad-sovelluksesi hyväksytty nopeammin App Storesta
 • Kuinka palauttaa poistetut sovellukset iPhonessa tai iPadissa

Uusimmat viestit