Parhaat iPhone Xs -kuoret vuonna 2021

Useista markkinoilla saatavista tapauksista suosikkini on ollut pitkään tyylikäs kansi. Tärkein syy miksi pidän ohuesta kotelosta, on se, että se antaa älypuhelimelleni näyttelyn luokassaan. Ainoa asia, josta minun täytyy tehdä kompromisseja, on suojaus. Suureksi yllätyksekseni on kuitenkin joitain iPhone X: n parhaista ohuista koteloista, jotka tarjoavat älypuhelimelle perustason puolustuksen uhraamatta tyyliä. Pidätkö sinäkin tyylikkäistä koteloista? Löydät tämän ohuiden kansien kokoonpanon suoraan rahasta, jotta voit valita paremman puvun phabletillesi. Haluatko värikkäitä värikkäitä malleja? Monet näistä kansista ovat saatavana useina väreinä, joten kuuma puku on sinulle kakkukävely!

 1. totallee
 2. Spigen
 3. TORRAS
 4. TOZO
 5. ESR
 6. DTTO
 7. Xoomz
 8. X-taso
 9. NataX
 10. Anker

# 1. totallee

Tällä hetkellä, kun ajattelen pieniä tapauksia, yksi brändi, joka mieleeni tulee heti, on täydellinen. Mies, sinun on annettava luottokortti siellä, missä se erääntyy.

Vain 0,02-paksuusinen iPhone Xs -kuori on epäilemättä ohuin. Pidän kuitenkin eniten tämän kyvystä taistella hankausta vastaan ​​mattapinnan ansiosta.

Kamerarenkaan saatavuus toimii luotettavana kaksoiskameran puolustajana. Ja kyllä, on seitsemän kiehtovaa värivaihtoehtoa, jotta voit valita upean ohut kotelo iPhonelle.

USP: Uskomattoman ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Spigen Thin Fit

Spigen Thin Fit on tyylikkään muotoilunsa ansiosta tyylikäs ottelu iPhoneen. Huolimatta siitä, että se on niin ohut, se kestää pieniä iskuja ja suojaa älypuhelinta myös naarmuilta.

Yksi merkittävä piirre tässä tapauksessa on magneettisten autotelineiden tuki. Siksi saat paljon paremman katselukulman ajon aikana. Eikä siinä kaikki, Spigen Thin Fit -mallissa on seitsemän viehättävää värivaihtoehtoa, joiden avulla voit valita ihanteellisen puvun iPhonellesi.

USP: Tuki magneettisille autotelineille

Tutustu Amazoniin

# 3. TORRAS

TORRAS näyttää todella kevyeltä ja kiertyy iPhonen ympärille tiukasti. Tällä ohuella kotelolla on kuitenkin riittävästi voimaa vastustaa naarmuja. Kova tietokone on mattapintainen, jotta sormenjäljet ​​ja tahrat eivät pääse helposti.

Kohotetulla huulella TORRAS toimii OLED-näytön lisäsuojana eikä anna näytön liukua. Aukot ovat tarkkoja, kun taas painikkeet ovat erittäin herkkiä. Lopuksi, TORRAS-ohut kotelo on saatavana kuudessa kauniissa värivaihtoehdossa.

USP: Lisäsuoja kosketusnäytölle

Tutustu Amazoniin

# 4. TOZO

Joustavan muotoilunsa ansiosta TOZO tekee tyylikkään ottelun iPhone Xs: n kanssa. Se on valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta ja sen ulkopinta on sileä. Pehmeäpintainen pinta tarjoaa paremman otteen ja varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitäen älypuhelinta kämmenessäsi.

Koska pidän iPhonen lataamisesta langattomasti, olen iloinen nähdessäni langattoman latauksen tuen tässä tapauksessa. Siksi minun ei tarvitse poistaa kantta ennen laitteen pudottamista lataamista varten.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

# 5. ESR

Haluatko hemmotella iPhonen Xs: n muotoilua? Kristallinkirkkaudella ESR voi olla huippuluokan valinta. Suojus on poikkeuksellisen joustava ja sileä ja sopii iPhoneen tahrattomasti. Kuitenkin asia, joka edelleen parantaa profiiliaan, on PC: n ja TPU: n yhdistelmä.

Kaksikerroksinen rakenne ei anna vaikutusta pilata iPhonen ulkoasua. Lisäksi etuhuuli ja kamerarengas tarjoavat ylimääräisen suojan älypuhelimelle.

Mikropisteellä se sopii kämmenesi kaikkiin ääriviivoihin. Parannetun otteen lisäksi ESR: llä on kymmenen lumoavaa väriä.

USP: Mikropistekuvio

Tutustu Amazoniin

# 6. DTTO Romance -sarja

Se on kadehdittavan ohut ja mukava muotoilu, joka on pakottanut minut valitsemaan DTTO Romance -sarjan. Se on veistetty nestemäisestä silikonikumista ja tuntuu mukavalta. Sileäpintainen pinta varmistaa, että kämmenesi nauttii iPhonen pitämisestä.

Yksi merkittävä piirre on hunajakennoristikkokuvio, joka auttaa suojaa vastustamaan iskuja. Pehmeällä sisätilalla on myös tärkeä rooli torjuttaessa haasteita naarmuilta. Voi kyllä, Romance-sarjan tapauksia on yhdeksän kiehtovaa väriä.

USP: Hunajakennoruudukon kuvio

Tutustu Amazoniin

# 7. Xoomz

Voi, kuinka voit kääntää silmäsi pois tapauksesta, joka näyttää yhtä suloiselta kuin tämä Xoomzilta? Siinä on tyylikäs muotoilu, joka sopii kauniisti iPhone X: n kanssa. Mutta älä ohita ohuutta, koska se pystyy torjumaan naarmut helposti.

Himmeä viimeistely lisää profiiliinsa lisää viehätystä ja auttaa myös laitamaan pölyä ja sormenjälkiä kohtuulliselle etäisyydelle Lisäksi langattoman latauksen tuki tekee siitä uuden aikakauden. Haluatko värivaihtoehtoja? No, se ei petä sinua tässä suhteessa myöskään neljällä mukavalla vaihtoehdolla.

USP: Himmeä viimeistely

Tutustu Amazoniin

# 8. X-taso

X-taso on voittanut minut kuin joku, joka pitää paljon värikkäistä profiileista. Laadukas TPU-materiaali, jossa on mattapinta, tekee X-tasosta räikeän ottelun iPhonelle.

Sen lisäksi, että se on melko ohut, se napsahtaa laitteen ympärille kuin käsine. Tarjolla olevan sileän ulkopinnan ansiosta saat turvallisen otteen estääksesi puhelinta liukastumasta kämmenestäsi.

Suojauksen suhteen sinun ei pitäisi odottaa paljon siitä. Se ei kuitenkaan petä sinua pudotuksen haasteen asettamisessa. Sanoinko; sinulla on kuusi väriä kokeilemaan älypuhelimesi ulkonäköä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. NataX

Onko sinulla butterfingers? Tarkoitan, että jos löydät iPhonen usein hyppäämällä käsistäsi, sinun tulisi tarkastella NataXia tarkasti. No, koska sillä on hiilikuitupinta, joka tarjoaa turvallisen pidon.

Pehmeä TPU-selkä ja kestävä PC-kehys antavat sille tarvittavan kestävyyden kaatumisten selviytymiseen. Kun kohotettu huuli on aina, näyttö ei liu'u, kun laite asetetaan tasaisesti. Vielä parempi: NataX: lla on vahva elinikäinen takuu.

USP: Hiilikuitu takaa turvallisen otteen

Tutustu Amazoniin

# 10. Anker KARAPAX

Anker tunnetaan paremmin yhtenä parhaista iPhone-latauslaitteiden valmistajista. Olen kuitenkin vaikuttunut KARAPAXin ohuesta kotelosta. Pääasiassa pehmeän TPU: n ansiosta kansi on uskomattoman joustava ja sileä. Siksi sinulla ei ole vaikeuksia asennettaessa ja poistettaessa kantta.

Puoliläpinäkyvän muotoilun ansiosta älypuhelin saa läsnäolonsa tyylikkäästi. On yksi laatu, joka tekee tästä ohuesta kotelosta erittäin arvostettavan: keltaisuuden esto. Tämä tarkoittaa, että se ei menetä loistettaan altistuessaan UV-säteille.

USP: Kellastumista estävä TPU

Tutustu Amazoniin

Bonus:

# 11. VIVIBIN

Entä jos annat marmorisen kosketuksen iPhoneen? Vaikuttavan marmorisuunnittelun avulla VIVIBIN voi tehdä upean ottelun älypuhelimesi kanssa. Kaksisävyinen muotoilu yhdistettynä muotoon sopivaan rakenteeseen tekee siitä hienon valinnan erityistilaisuuksia varten.

Pehmeä silikonikumi tuntuu hyvältä kosketuksessa, mikä tekee laitteesta miellyttävämmän pitää. Painikkeita on helppo painaa. Mutta mikä tekee VIVIBINistä saatavuuden tonnia värivaihtoehtoja. Siksi, jos rakastat kokeilla iPhonen ulkonäköä, et koskaan loppu vaihtoehdoista.

USP: Viileä marmorisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki!

Mikä on suosikkisi ohut tapaus?

Tiedän, tiedän, että olet juuri löytänyt kauniin puvun aivan uudelle älypuhelimellesi. Jos et välitä, voinko tietää sen kotelon nimen, joka on pariksi muodostettu iPhonen kanssa?

Älä missaa myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X / Xs -sotilaalliset kotelot
 • Parhaat iPhone Xs -näytönsuojat

Uusimmat viestit