Parhaat Instagram-kuvatekstisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kaikki lataavat kuvia iPhonesta sosiaaliseen mediaan. Jos olet paljon Instagramissa, tiedät, että mukavan kuvan napsauttaminen ja lataaminen on vain puolet tykkäysten saamisesta voitetusta taistelusta. Toinen puoli on löytää ihanteellinen kuvateksti. Upea kuvateksti tekee muutakin kuin kertoo yleisölle, mistä kuva on. Se puhuu puolestaan. Oikeilla hashtageilla varustetut trenditekstit voivat lisäksi auttaa parantamaan viesteidesi näkyvyyttä Instagramissa.

1. Quotes Creator - Quote Maker

Instagramin lisäksi haluat jakaa tarjouksesi myös muissa medioissa, kuten Facebook, Twitter, WhatsApp ja muissa sovelluksissa. Tämän sovelluksen avulla voit muokata fontteja, värejä, taustaa, tekstin kokoa jne. Kun olet poistanut vesileiman (sinun on ostettava tämä sovellus), voit lisätä vesileiman, QR-koodin tai logon kuvaan. Yhdellä maksulla voit ostaa tämän sovelluksen tarvittavien muutosten tekemiseksi kuvaan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. LitLines 3 - Kuvatekstit

Älä koskaan hukkaa sanoista, kun kyse on sosiaalisen median viesteistäsi tämän kätevän sovelluksen ansiosta. Se voi auttaa sinua aina, kun et kykene keksimään sopivaa kuvatekstiä Instagramille, Snapchatalle, Tinderille tai edes vastausta ystäväsi kommentteihin. Löydä tuhansia luovia, inspiroivia ja hauskoja ideoita tekstityksiin, kommentteihin ja viesteihin. Voit myös lähettää ja tallentaa ideoitasi. Lisäksi joidenkin mallien avulla voit pitää säilötyn tekstin postittamiseksi jokaisessa tekstityksessä kirjoittamatta sitä toistuvasti.

Hinta: $7.99

ladata

3. Tekstitysasiantuntija

Tekstitysasiantuntija on loistava vaihtoehto, kun haluat valita kuvatekstivaihtoehdot tietystä luokasta. Sovellus antaa sinulle useita erilaisia ​​tekstitysluokkia. Näitä ovat mm. Inspiraatio, suihkusuunnittelun ajatukset ja hauskoja faktoja. Sitten voit valita kyseisen kategorian suosituimpien, trendien ja viimeisimpien tekstitysten välillä. Tärkein haittapuoli on, että luokkavaihtoehtojen määrä ei ole niin suuri.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kuvatekstit Instagramista

Joskus parhaat sovellukset ovat suorimmat. Instagram-kuvatekstit tekevät juuri sen, mitä tarrassa sanotaan: se antaa sinulle upeita, paikan päällä olevia kuvatekstejä Instagram-kuvillesi. Aloitusnäytössä on pyyhkäisevä luettelo uusimmista ja suosituimmista tekstityksistä. Voit suodattaa nämä useille yksittäisille luokille, kuten Syntymäpäivä, Matkailu, Savage ja muut. Instagram-kuvatekstit näyttävät sitten, mikä on tämän kategorian sovelluksessa osuvinta tai suosituinta. Saat jopa paikan päällä olevia hashtageja, jotka sopivat kuvatekstisi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kuvateksti-asiantuntija Instagramille

”Caption Expert for Instagram” -palvelussa on laaja tekstityskirjasto, ja se on saanut erottuvan numeron. Joten riippumatta siitä, haluatko luoda hauskanpitävän kuvatekstin, mennä romanttiseen tekstitykseen tai valita hohdokas, se on saanut sinut täysin peitetyksi. Instagram-kuvatekstisovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tekee navigoinnista helppoa. Koska se on poikkeuksellisen kevyt (9,5 Mt), se ei myöskään viivästy. Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on ainutlaatuinen kokoelma trendejä. Puhumattakaan, se tarjoaa myös paljon rakkauslainauksia, jotka kannattaa jakaa sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksissa, kuten Facebook ja Instagram.

Hinta: Vapaa

ladata

6. YMP - Kuvateksti

Miksi stressata itseäsi miettimällä valokuvasi täydellistä otsikkoa, kun sinulla on tämä sovellus auttamaan sinua? Voit etsiä kiehtovia tekstityksiä käyttämällä avainsanoja, kuten "loma" tai "selfie", löytääksesi sanat, jotka sopivat parhaiten kuvallesi. Selattavissa on yli 50 luokkaa, mukaan lukien sanoitukset ja lainaukset, jotka varmasti houkuttelevat yleisöäsi. Lisäksi voit tallentaa suosikkitekstit tulevia viestejä varten ja lähettää omat voittaaksesi jännittäviä palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Issa-kuvateksti

Koneoppiminen ja tekoäly ovat yhä tärkeämpiä melkein koko alueella. Issa Caption tuo koneoppimisen voiman Instagram-tekstityksiin. Se analysoi kuvat, jotka haluavat kuvatekstin, ja havaitsee sitten kehyksen objektit. Esimerkiksi, jos otit kuvan lemmikkisi kadulta, se tunnistaa koiran, kadun ja minkä tahansa lähellä olevan kasvillisuuden. Sen jälkeen hip-hop-sanoitukset, joita voit käyttää kuvatekstiin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kuvatekstikirjoittaja Instagramille

Tämä sovellus on kuin henkilökohtainen avustaja tekstitysten kirjoittamisessa. Se on ratkaisu lisäämällä rivikohdat tekstityksiisi ja käyttämällä parhaita hashtageja viestisi optimointiin. Voit jopa synkronoida kuvatekstit ja hashtagit laitteidesi välillä, jotta niitä on helppo käyttää milloin tahansa. Laske lisäksi merkkejä kirjoittaessasi ja tutki satoja tuhansia trendikkäitä hashtageja, jotka sopivat esteettisyyteesi. Voit tallentaa rajattomasti tekstityksiä ja esikatsella niitä ennen lähettämistä. Se on loistava tapa lisätä nopeutta ja tuottavuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki tässä ominaisuudessa. Jos käytät Instagramia koko ajan, saatat haluta myös selvittää, kuinka tarkastella arkistoituja Instagram-viestejä.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Instagram-tarinasovellukset iPhonelle
  • Kuinka ladata Instagram-valokuvia ja videoita iPhone-kamerarullalle
  • Parhaat Instagram Collage Maker -sovellukset iPhonelle
  • Videon automaattisen toiston poistaminen käytöstä iPhonessa Instagramissa

Minkä Instagram-kuvatekstisovelluksen löysit hyödyllisimmäksi?

Uusimmat viestit