ADT Go Personal Safety -sovellus iPhonelle ja Android-laitteelle

ADT ei tarvitse esittelyä. Viime vuosikymmenien ajan tämä tuotemerkki on varmistanut kodin ja yrityksen turvallisuuden. Ja nyt, sama nimi suojaa sinua ja perhettäsi tien päällä. ADT Go on yksi parhaista henkilökohtaisen turvallisuuden sovelluksista, jotka voit asentaa iOS- tai Android-laitteellesi. Tämä sovellus seuraa reaaliaikaista sijaintia sinulle ja rakkaillesi, tarjoaa tienvarsien apua, turvallisen ajon raportteja ja paljon muuta.

Laitteen ilmainen sovellus tarjoaa lukemattomia ominaisuuksia; voit päivittää premium-versioon tutkiakseen sovelluksen muita etuja. Koska olet perheen pää, voit aina pitää silmäsi jokaiseen jäseneen - missä he ovat, kuinka nopeasti he ajavat, heidän puhelimensa käyttö ajon aikana jne.

ADT Go Personal Safety -sovellus iPhone ja Android:

ADT Go on niin hyödyllinen, että voit tilata sen premium-ominaisuudet nopeasti ilmaisohjelmien käytön jälkeen. Sovellus yhdistää kaikki perheenjäsenet turvallisesti riippumatta siitä, missä he ovat.

Täydellinen teini-ikäisille kuljettajille perheessä

Kun lapsesi täyttävät 18 vuotta, he tarvitsevat auton tai muun ajoneuvon. Ajokortti ei tee niistä onnettomuuden kestäviä; Koska he ovat nuoria, heitä syytetään aina kumin polttamisesta teillä. Mutta tämä saattaa johtaa heihin onnettomuuksiin. Perheen teini-ikäisille kuljettajille tämä sovellus voi tarkistaa lastesi ajonopeuden. Lisäksi sovellus voi myös tarkkailla aikaa, jonka lapsesi käyttävät puhelinta ajon aikana. Näin toimistossa tai olohuoneessa istuen voit hallita lastesi tien raivoa.

Toinen ADT Go: n merkittävä piirre on sijaintirikokartta. Ennen kuin lähdet käymään talonlämmitysjuhlissa ystäväsi uudessa asunnossa, voit tarkistaa kyseisen paikan rikosilmoituksen. Paikalliset rikostiedot osoittavat tietyn alueen rikollisen toiminnan. Tämä ominaisuus ilmoittaa sinulle ja perheenjäsenillesi ennen kuin vierailet uudessa paikassa kaupungissa tai sen ulkopuolella. Voit saada kaikki paikalliset rikollisuustiedot ja pysyä turvassa.

Perhekartta

Tämä ominaisuus vaatii älypuhelimen jokaiselle perheenjäsenellesi. Vaikka se on tämän sovelluksen haittapuoli, ominaisuus antaa sinulle ilmoituksia, kun lapsesi lähtevät kouluun tai palaavat kotiin. Tämä on erityisen hyödyllistä vanhemmille, joilla on salpaavaista lasta. Tämä sovellus on suunniteltu kiireiselle perheelle, koska jäsenet ovat kaukana toisistaan ​​työaikana.

Kun teini-ikäiset lapset ovat ulkona autossa, olet eniten huolissasi heidän turvallisuudestaan. Koska nuoret ovat toisinaan innostuneita, heidän intohimonsa ja aggressiivisuutensa on vaikea hallita. Sovellus antaa kuitenkin turvallisen ajon raportteja, kun poikasi tai tyttäresi ajaa autoa. ADT Go lähettää sinulle raportteja lastesi ajotoiminnasta. Näin saat tietää, kun lapsesi ylinopeutta, käyttävät puhelinta ajon aikana, käyttävät kovia jarruja tai kiihtyvät nopeasti.

SOS-vastaus

Varmista perheesi ja itsesi turvallisuus käyttämällä SOS Response -palvelua. Tämä premium-ominaisuus tarjoaa nopean avun ADT-agentilta. Paina vain painiketta ja saat nopean vastauksen. Tämä ominaisuus voi auttaa sinua, kun kohtaat onnettomuuden tai olet vaarassa.

SOS Response aktivoituu myös havaitessaan kaatumisen. Pelastusryhmät ryhtyvät toimintaan, kun he tietävät onnettomuudesta.

Tiepalvelu

Rikkoutunut rengas voi pilata pitkän ajomatkan perheesi kanssa. ADT Go -tiepalvelun ansiosta tällaiset epämiellyttävät tilanteet voidaan hoitaa välittömästi. Sovellus tarjoaa 24 × 7 -tietietä premium-käyttäjille. Voit soittaa heille sovelluksesta, ja edustajat ryntäävät paikalle pelastusta varten.

Katso lisätietoja osoitteesta adt.com

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

Perheen suojelusta ei ole liian korkeita kustannuksia. Tällä hinnalla ADT Go tarjoaa erinomaista palvelua ja apua premium-käyttäjille. Se, mitä saat, on epäilemättä arvokkaampaa kuin mitä maksat. Ehdotan, että sinun pitäisi mennä tähän sovellukseen itsesi ja perheesi turvallisuuden vuoksi.

Haluatko käyttää ADT Go: n premium-palvelua? Jätä kommenttisi alla olevaan osioon, tai haluat jakaa palautteesi kommenttiosaan.

Uusimmat viestit