Kuulokkeiden pikavalinnat iPhonen, iPadin ja Macin hallintaan

Internet on täynnä huhuja ja uutisia siitä, että Apple on kaivanut 3,5 mm: n liittimen seuraavaan iPhone 7: een. Mutta toistaiseksi meillä on vielä paljon aikaa tutkia kuulokkeiden pikavalintoja, jotka helpottavat työtäsi, kun iPhone tai iPad on lukittu tai taskuissasi.

IPhonen tai iPadin mukana tulleet kuulokkeet pystyvät suorittamaan paljon tehtäviä vain muutamalla napsautuksella. Nämä pikavalinnat toimivat myös muiden kolmannen osapuolen kuulokkeiden kanssa, kunhan niissä on integroitu mikrofoni ja kaiutinlaitteisto. Mielenkiintoinen piirre on, että nämä pikavalinnat toimivat kuin viehätys myös Macissa. Joten miksi odottaa? Tarkista vain alla oleva pikavalintaluettelo.

Kaksitoista kuuloketta Napsauta pikakuvakkeita hallita iPhonea, iPadia ja Macia

# 1. Toisto / tauko: Yhdellä napsautuksella kuulokkeista soi ääniraita, kun taas napsauttamalla se keskeyttää saman.

# 2. Ohita kappale: Kaksoisnapsauta nappikuulokkeiden painiketta nopeasti peräkkäin ohittaaksesi kappaleen.

# 3. Toista edellinen kappale: Edellisen raidan toistamiseksi sinun tarvitsee vain kolminkertaistaa klikkaamalla nappikuulokkeiden painiketta peräkkäin.

# 4. Pikakelaa mitä tahansa kappaletta eteenpäin: Jos haluat hypätä parhaillaan toistettavan raidan keskelle, kaksoisnapsauta vain ja pidä painettuna kuulokkeiden painiketta. Jätä painike, kun olet saavuttanut pisteen.

# 5. Rata kelaa taaksepäin: Sama kuin raidan pikakelaus eteenpäin; voit kelata taaksepäin myös kolminkertaisesti napsauttamalla kuulokkeiden painiketta ja pitämällä sitä painettuna.

# 6. Vastaa puheluun tai katkaise puhelu: Jos sinulle tulee puhelu, sinun on painettava painiketta kerran puhelun vastaanottamiseksi. Kun keskustelu on päättynyt, lopeta puhelin painamalla painiketta uudelleen.

# 7. Vaihda puheluiden välillä: Jos sinulla on kaksi puhelua kerrallaan, voit siirtyä niiden välillä napsauttamalla painiketta.

# 8. Puhelun hylkääminen: Jos olet kokouksessa etkä voi vastaanottaa puhelua, hylkää se pitämällä painiketta painettuna. Kaksi äänimerkkiä vahvistaa, että puhelu on hylätty.

# 9. Nykyisen puhelun katkaiseminen: Kun olet useissa puheluissa, kaksoisnapsauta ja pidä painiketta painettuna lopettaaksesi aktiivisen puhelun. Samoin kuin puhelun hylkääminen, saat vahvistuksen kahdella äänimerkillä.

# 10. Sirin aktivointi: Aktivoi Siri vain pitämällä kuulokkeiden painiketta painettuna.

# 11. Puhuminen Sirin kanssa: Kun Siri on aktivoitu, voit kysyä Siriltä muita kysymyksiä napsauttamalla kuulokkeiden painiketta.

# 12. Kuva siepataan: Paina kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta, kun Kamera-sovellus on auki kuvan ottamiseksi. Tämä on erittäin hyödyllistä selfieä otettaessa.

Mikä on suosikkisi pikakuvake luettelosta? Jaa se kommenttiosassa.

Uusimmat viestit