Parhaat kompassisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Milloin viimeksi käytit navigointikompassia? Jos olet tuhatvuotias, voi olla mahdollista, ettet ole koskaan nähnyt kompassia elämässäsi. Ennen kuin matkapuhelimestamme tuli älykkäitä tai jopa ennen niiden syntymistä, ihmiset käyttivät kompassia navigoidakseen. Koska mobiililaitteemme ovat kehittyneet, käytämme nyt laitteitamme ohjaamaan ja navigoimaan meitä. IPhonen ja iPadin osalta luotamme pääasiassa karttasovelluksiin. Mutta joskus on hauskaa käyttää yhtä näistä parhaista kompassisovelluksista iPhonelle ja iPadille.

1. Kompassi 55. Kartta ja GPS-paketti.

Jos sinulla on taitoa tietää yksityiskohdista ja haluat tutkia asioita perusteellisesti, tämä on täydellinen kompassisovellus sinulle. Kompassi on erittäin yksityiskohtainen sovellus, joka sisältää kartat, kompassin ja GPS-koordinaatit (joita voidaan tarkastella kuudessa eri muodossa), kaikki integroituvat yhdeksi yksinkertaiseksi käyttöliittymäksi.

Sovelluksen avulla voit muuntaa koordinaatit mieltymystesi mukaan. Voit käyttää karttaa tarkistaaksesi tai asettamalla reittipisteen sijainnin ja lisäämällä valokuvan tai äänimuistiinpanon myöhempää käyttöä varten. Tämän sovelluksen avulla voit myös jakaa sijaintisi sosiaalisessa mediassa ystävien kanssa ja jakaa seikkailusi heidän kanssaan.

Hinta: Ilmainen (Pro Pack - 3,99 dollaria)

ladata

2. Kompassi ×

Koska iPad kaipaa kompassisovellusta, tämä sovellus voi olla paras vaihtoehto sille. Compass x: ää tuetaan sekä iPadissa että iPhonessa, ja siinä on kaunis ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka varmasti menee hyvin jokaiselle matkustajalle. Jos laitteessasi on iOS 9 tai uudempi, voit käyttää tätä sovellusta helposti iPhonessa, iPadissa ja jopa iPod Touchissasi.

Sovellus näyttää tarkat GPS-koordinaatit ja korkeudet jalkoina tai metreinä. Se antaa sinulle myös pääsyn ilmanpaineeseen. Koordinaatit ovat DMS-, DDM-, DD-muodoissa, jotka on helppo ymmärtää ja tulkita. Lopuksi, tässä sovelluksessa käytetyn magneettisen ja geodeettisen tekniikan ansiosta se osoittaa todellisen pohjoisen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kompassi iPadille ja iPhonelle

Käyttäjille, jotka eivät ymmärrä kaikkia hienoja termejä, kuten leveys-, pituus-, korkeus- jne., Tämä sovellus yksinkertaistaa kaiken pelkkään pohjoiseen, etelään, itään ja länteen. Todennäköisesti yksinkertaisin ja kompassisovellus, se palvelee juuri sitä, mitä tarvitset.

Sovellus on monikielinen ja näyttää pääkohdat useilla kielillä, kuten saksa, ranska, espanja, venäjä, italia, japani, portugali, kiina, slovakki, tšekki, selvästi yli englannin. Compass iPadille ja iPhone-sovellukselle on nopea, yksinkertainen ja kaunis, täydellinen valinta kaikille minimalisteille.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

4. Kompassi ⊘

Jos olet maantieteellinen nörtti ja haluat tietää korkeuden, sijainnin ja suunnan, vain yleisen tiedon vuoksi, kokeile tätä sovellusta. Sen lisäksi, että tukahduttaa tietojesi, tämä sovellus on myös täydellinen ratkaisu ulkoilmaretkille.

Sovellus on hyvin yksinkertainen mutta kaunis, ja siinä on vintage- ja maalaismainen kompassi, joka antaa sinulle tunteen, että sinulla on fyysinen kompassi iPhonessa ja iPadissa. Huomaa, että tämän sovelluksen tarkkuus riippuu laitteen antureista ja siten se toimii parhaiten, jos laite on tapa käyttää voimakkaita sähkömagneettisia lähteitä.

Hinta: Ilmainen (täysversio - 1,99 dollaria)

ladata

5. Kompassi∞

Tämä sovellus on erittäin käytännöllinen ja tarkka kompassivaihtoehto iPhonen varastokompassille. Tämä sovellus näyttää koordinaatit, joita on helppo käyttää ja lukea. Tämä sovellus on loistava vaihtoehto ulkoiluun, retkeilyyn, retkeilyyn, vaelluksille ja tielle. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi vältä tämän sovelluksen käyttöä metalliesineiden ja magneettikoteloiden lähellä häiriöiden estämiseksi.

Tämä iPhone-kompassisovellus on ladattu ominaisuuksilla, kuten Suunta, Magneettinen pohjoinen (näyttö näyttää punaisen oikealla pohjalla), Kardinaalin suunta, sijaintisi säälämpötila, Korkeus, Isokirjaimisen kompassin lukeminen ja Taskulamppu yöaikaan. Nopeusmittarilla on muotoja, kuten mph, km / hr ja solmut.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Tarkka kompassinavigointi

Tarkka kompassinavigointi on yksinkertainen sovellus, jota on helppo käyttää erilaisilla mukautusvaihtoehdoilla ja joka voi muuttaa sovelluksen käyttöliittymän malleja ja värejä ja tuottaa korkealaatuista grafiikkaa. Tämä kompassisovellus iOS: lle on täydellinen työkalu seikkailijoille.

Markkinoilla on monia kompassisovelluksia, mutta suurin osa niistä toimii tarkasti vain Amerikassa, mutta vähemmän tarkasti Australiassa ja Aasiassa. Mutta tämä sovellus toimii tarkasti kaikkialla maailmassa, mikä tekee siitä parhaan sovelluskompassisovelluksen App Storessa. Sovellus näyttää ajo-ohjeet magneettisessa pohjoisessa ja todellisessa pohjoisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Tee näistä kompassisovelluksista matkakumppanisi seuraavaan seikkailuusi, etkä tule katumaan sitä. Joskus on parasta tutkia paikkoja vanhan koulun tapaan, ja juuri nämä sovellukset astuvat sisään. Kerro meille myös alla olevista kommenteista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Kuinka kalibroida liiketunnistimet iPhonessa
  • Parhaat Apple TV -sovellukset oppimiseen
  • Painonpudotussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanasto-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit