Parhaat iPhone 6 Plus -bambukotelot vuonna 2021

On tunnettua, että uusi iPhone 6 plus huokuu ulkonäöltään viehätystä ja hienostuneisuutta. Vaikka puhelimen esittely ilman ulkoista kantta on yleisesti toivottavaa, sitä ei suositella tosielämässä. Kun valitset iPhonen kannen, voit siirtyä pois tavallisista vaihtoehdoista ja mennä jotain eksoottista, jolla on luonnollinen tunne. Nämä käsintehdyt bambukotelot suojaavat naarmuilta, pudotuksilta ja lialta ja tarjoavat samalla kauneutta puhelimeesi. Nämä tapaukset ovat käsityönä, ympäristöystävällisiä, tyylikkäitä ja turvallisia; mitä muuta haluat. Katso joitain uusimpia iPhone 6 plus -puhelimen bambukoteloita.

1. HESPLUS-puun kuvio

Valmistettu 100% luonnollisesta bambupuusta, tämä tapaus on aidosti käsityönä. Se on ympäristöystävällinen, myrkytön kotelo, joka sopii täydellisesti iPhone 6 Plus -laitteeseen samalla kun se suojaa sitä sopivasti. Tämä puukotelo koostuu 2-osaisista dioista, jotka lukittuina sulkevat puhelimesi tarpeeksi hyvin suojaamaan kolhuilta ja naarmuilta. Voit käyttää kaikkia painikkeita, hallintalaitteita ja portteja mukavasti tässä tapauksessa. Se on tyylikäs kotelo, joka antaa puhelimellesi tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Hinta: 35,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

# 2. Olina

Olinan bambukotelo sisältää aitoa luonnon bambupuuta, jolla on luonnollinen rakenne. Tämä bambukotelo on kokonaan käsityönä. Se on suunniteltu kahdella toisiinsa kytketyllä kappaleella, jotka tekevät tästä kotelosta suhteellisen helpon asentaa. Muotoilevalla tavalla suunnitellussa kova kotelossa on pehmeä sametti, joka suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Poista koteloa poistamalla helposti kaikki puhelimen painikkeet ja portit.

Hinta: 58,00 dollaria [15,80 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

# 3. Eimolife SunSmart

Eimolifen SunSmart-bambukotelo on erittäin ohut, kevyt ja siististi suunniteltu kotelo. Se on valmistettu käsityönä aidosta luonnonpuusta ja bambusta. Se on muodollinen kotelo, joka peittää puhelimesi osuvasti. Kotelon sisäkerros koostuu pehmeästä mikrokuidusta, joka pehmentää puhelinta ja suojaa sitä kovilta kolhuilta. Tämä kotelo on helppo asentaa, ja tarkasti tehdyt aukot antavat esteetön pääsyn kameroihin, hallintalaitteisiin, portteihin jne. Se on erityisesti suunniteltu kotelo, jossa on kaiverrettu puukuvio, joka ei lisää irtotavaraa puhelimeesi.

Hinta: 69,99 dollaria [12,50 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Tilaa se Amazon.comista

# 4. Muotikotelo

Kova kuori bambukotelo iPhone 6 Plus: lle, tämä kotelo on suunniteltu kestävällä PC-materiaalilla. Puhelimen takapuoli on koristeltu kiiltävällä aidolla bambupaneelilla, joka koostuu houkuttelevista värimaalauksista. Tämä kaunis kotelo ei vain anna puhelimellesi houkuttelevan ilmeen, vaan myös suojaa sitä lisäämättä painoa. Tämä kotelo on saatavana eri malleina, jotka kuuluvat samaan sarjaan.

Hinta: 39,99 dollaria [15,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.com-sivustolta

# 5. HESPLUS voikukka kuvio

HESPLUS-bambukotelo on täysin käsintehty kotelo, joka sisältää luonnollista, ympäristöystävällistä bambupuuta. Tämä puu on täysin myrkytön ja aito. Tässä kotelossa on kaksiosaiset diat, jotka lukittuvat muodostaen yhden kannen, mikä antaa puhelimellesi optimaalisen vahvistuksen naarmuilta ja iskuilta. Tämä on tyylikkäästi suunniteltu kotelo, jossa on tarkat aukot, joiden avulla voit käyttää kaikkia hallintalaitteita, painikkeita, kameraa ja portteja ilman esteitä. Tätä puukoteloa on useita malleja.

Hinta: 35,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit