Parhaat iPhone 7 -puukotelot vuonna 2021

Huomattavan kuvion, käsintehdyn pinnan, ohuen muotoilun ansiosta puukotelot ovat edenneet pitkälle. Ne eivät ole enää isoja tai näyttävät outoilta. Ylivertainen rakenne, jolla on sopiva muoto, antaa pitkäikäisen vaikutelman. Tietäen haluasi todelliseen kauneuteen, olen jo koonnut laajan luettelon parhaista iPhone 7 Plus -puukoteloista. Ja nyt on aika tehdä merkittävä kokoelma parhaista iPhone 7 -puukoteloista. Kauniisti veistetyt näyttävät hienostuneilta, nämä puukotelot ovat mahdollisuuden arvoisia älypuhelimellasi. Tutkitaanpa!

1. iProductsUS

Jos ihailet taiteellista suunnittelua, iProductsUS voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Se on valmistettu luonnonpuusta ja siinä on kauniisti veistetyt kuviot.

Kotelossa on pehmeä TPU-sisustus, joka sallii sen absorboida iskuja. Upotetun metallilevyn ansiosta se toimii myös magneettisten autotelineiden kanssa.

Tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn Lightning-porttiin, kameraan ja kaiuttimiin. Lisäksi iProductsUS on saatavana yli 30 värivaihtoehtona.

USP: Upotettu metallilevy

Tutustu Amazoniin

2. Ylellinen taskukirja Pad & Quilliltä

Etsitkö ylellistä puupäällystä? Jos kyllä, sinun ei pitäisi katsoa Luxury Pocket Bookin ulkopuolelle.

Tämä kotelo on valmistettu Itämeren koivupuusta ja täysjyväisestä amerikkalaisesta nahasta. Pääasiassa vahvan telineen ansiosta se voi torjua shokin ja tarjota tarvittavan suojan iPhonelle pudotuksia vastaan.

Sisäiset korttipaikat ovat riittävän hyvät 5-7 kortin ja myös käteisen tallentamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää kantaa perinteistä lompakkoa.

Ikääntymätön patina ja UV-kestävyys tekevät Luxury Pocket Bookista ikivihreän puvun iPhonelle.

USP: Valmistettu Itämeren koivupuusta ja nahasta

Katso Pad & Quill

3. Woodline Pad & Quilliltä

Toisin kuin Luxury Pocket Book, Woodline on yksinkertainen ja kompakti. Se napsahtaa älypuhelimesi ympärille tahattomasti.

FSC-sertifioitu lehtipuurakenne kestää jopa ikäviä kolhuja. Aramidipolymeerisydän antaa rakenteelle entistä paremman mahdollisuuden varmistaa älypuhelimesi täydellinen suojaus.

Kiillotettu ulkopinta kestää naarmuja. Tarkkojen aukkojen ansiosta kannen avulla voit käyttää kaikkia portteja ja kameraa mukavasti.

USP: FSC-sertifioitu lehtipuu

Katso Pad & Quill

4. YFWOOD

YFWOOD-puukotelo on pienikokoinen. Valmistettu luonnonpuusta, se on poikkeuksellisen tukeva ja kestävä. Koska se on erittäin ohut, se asettuu mukavasti älypuhelimen kanssa.

Sileä viimeistely tarjoaa juuri sitä mukavuutta, jota haluat pitää kätevästi käsissäsi. Tarkat aukot mahdollistavat esteettömän pääsyn laitteen kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Kaiken lisäksi sinulla on kolmetoista vaihtoehtoa, joista valita.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. VolksRose

VolksRose-puukotelo iPhone 7: lle on saanut kiehtovan käsityönä muotoilun. Ympäristöystävällisestä puusta valmistettu kotelo on erittäin kestävä.

Vankka rakenne kestää täysin iskuja ja naarmuja. Kaunis pintarakenne tarjoaa paremman otteen, mikä helpottaa älypuhelimen pitämistä käsissä. Lisäksi sitä on saatavana viidessä eri värissä, eloisilla kuvioilla.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

6. NeWisdom

Etsitkö klassista puukoteloa? NeWisdom-puukotelossa on aitoa puukerrosta pehmeän TPU-kumin päällä. Se napsahtaa saumattomasti iPhonen ympärille ja tarjoaa myös luistonestokykyä.

Pienikokoinen muotoilu ja tarkat aukot parantavat sen profiilia. Ohut rakenne tekee siitä tyylikkään ottelun älypuhelimen kanssa. Ohuen muotoilun lisäksi NeWisdom-kotelo voi myös tarjota tarvittavan suojan pudotuksilta ja naarmuilta.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

7. iATO

Mikä tekee iATO: sta hyvän vaihtoehdon, on matalan profiilin muotoilu. Se on siististi suunniteltu ja ohut. Iskunkestävän puskurin avulla tämä puukotelo voi vastustaa iskuja.

Sileä ulkopinta tarjoaa luistamattoman otteen. Viistoreuna varmistaa, että näyttö ei liu'u, kun iPhone asetetaan kuvapuoli alaspäin. Lisäksi iATO on saatavana useina väreinä.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. JuBeCo

JuBeCo on suunnitellut tämän kotelon bambusta, mikä takaa paremman laadun ja lujuuden. Kaarireunan muotoilu antaa tälle tapaukselle erinomaisen esteettisen elementin. Lisäksi kotelon asentaminen ja poistaminen on erittäin helppoa. JuBeCo on säilyttänyt ohuen muotoilun pehmeällä TPU-materiaalilla; käsin kiillotettu puu antaa sinulle mukavan käden tunteen.

Yksi tämän tapauksen räikeistä piirteistä on luonnollinen ruusupuu. Tämä antaa puhelimellesi 360 asteen suojan ja 1,0 mm korotettu reuna suojaa puhelimesi kosketusnäyttöä naarmuilta.

USP: Luonnollinen massiivipuu

Tutustu Amazoniin

9. TENDLIN

TENDLIN on valmistanut yksiosaisen joustavan kotelon iPhonellesi. Tämä tapaus on yhdistelmä puuviilua ja pehmeää TPU-kumia; Luonnonpuurake pitää puhelimesi suojattuna iskuilta. TPU-kumi sopii tiukasti iPhoneen, eikä se lisää irtotavaraa laitteeseen.

Hyvä pito on välttämätöntä iPhonen pitämiseksi kädessäsi. Tätä laatua varten TENDLIN on käyttänyt TPU-kumia, joka varmistaa myös herkät painikkeet. Kotelo on myös helppo asentaa ja poistaa vahingoittamatta tai naarmuttamatta puhelimesi runkoa.

USP: Silikonihybridi ohut kotelo

Tutustu Amazoniin

10. TAKAISIN

Recover esittelee erittäin ohuen ja pehmeän kotelon iPhonellesi. Sen silikonipuskuri suojaa iPhonea putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta. Jokaisessa tapauksessa on ainutlaatuinen lehtipuu, joka on upotettu kestävään silikonipuskuriin. Hienostuneella minimalismillaan tämä tapaus heijastaa matalaa profiilia.

Snap-fit-rakenne tekee tästä kotelosta markkinoiden ohuimman puukotelon. Nopea ja helppo pääsy kaikkiin painikkeisiin, kaiuttimiin ja portteihin poistamatta koteloa.

USP: Snap-fit-rakenne

Tutustu Amazoniin

11. OTOOLWORLD

Monien OTOOLWORLDin esittelemien luovien ja outojen mallien joukossa tämä muistuttaa retrokautta, jolloin nauhakasetteja soitettiin tallentimilla. Katsokaa tämän kotelon takaosaa, joka on valmistettu pehmeästä TPU: sta ja puusta. Kun iPhone on sijoitettu mihin tahansa, se näyttää äänikasetilta.

Koska kotelo on valmistettu aidosta puusta, se on hieman raskas; et voi luistaa puhelinta taskussa helposti. OTOOLWORLD on katkaissut tämän tapauksen tarkasti, jotta voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen painikkeita ja portteja.

USP: Luova suunnittelu

Tutustu Amazoniin

12. Szwisechip

Minua kiinnostaa eniten Szwisechip-puukotelossa kiehtova kuvio. Yhdysvaltain lipun muotoilu näyttää houkuttelevalta.

Erittäin ohut ulkonäkö lisää sen profiilia. Tarkat aukot mahdollistavat tämän puukotelon sopivan täydellisesti iPhoneen. Todellinen bambupuurakenne vahvistaa sen pitkäikäisyyttä ja antaa sen jopa suojata laitetta pieniltä putoamisilta.

USP: Todellinen luonnollinen bambu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Nämä puukotelot tarjoavat ihastuttavan luonnollisen tunnelman iPhonellesi. Kaunilla käsityönä muotoillulla heillä on laatu olla kelvollinen puku laitteellesi.

Mikä puukotelo valitsee iPhonen? Jos luettelosta puuttuu ylhäältä puukoteloa, ilmoita siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit vilkaista nopeasti

  • Parhaat iPhone 7 -jalustakotelot
  • iPhone 7 folio -kuoret iPhoneen
  • Parhaat iPhone 7 -vyöpidikekotelot

Uusimmat viestit