Parhaat iPad Air 2 -näppäimistökotelot vuonna 2020

Haluan yhdistää iPad Air 2: n älykkään näppäimistökotelon kanssa kirjoittamisen parantamiseksi. Ensiluokkaisen suunnittelun ja toiminnallisuuden perusteella nämä ovat parhaat iPad Air 2 -näppäimistökoteloni. Sporttiset kosketusnäppäimet, trendikäs profiili, nämä näppäimistökuoret ovat erittäin suosittuja Amazonissa.

Hyvin sijoitetut näppäimet tarjoavat miellyttävän kirjoituskokemuksen! Säädettävä jalusta tarjoaa useita katselukulmia. Lisäksi nämä iPad Air 2: n näppäimistön kotelot voivat suojata tablet-laitteesi täysin tyhjästä ja putoamiselta. Mennään eteenpäin saadaksesi lisätietoja heidän tarjouksestaan!

Nopea pääsy:

 • YEKBEE
 • KUJERTAA
 • Anker
 • NOKBABO
 • BaIBaO
 • Uusi Trent Airbender -tähti
 • ZAGG
 • Inateck
 • Greenlaw
 • POWERADD

# 1. YEKBEE

“YEKBEE” on 360 asteen käännettävä muotoilu. Aikoina, kun katselet mediaa tai esität ideoitasi, tämä joustava muotoilu voi olla erittäin kätevä.

Kova simpukka antaa sille tarvittavan kestävyyden, kun taas hyvin sijoitetut avaimet antavat sinun kirjoittaa mukavasti. Vahvan alumiinisen saranan ja kiinteän PC-kuoren ansiosta näppäimistökotelo voi hajottaa iskut.

Seitsemän taustavalaistun värin avulla voit työskennellä mukavasti myös hämärässä. Lisäksi YEKBEE: ssä on kuusi värivaihtoehtoa, kuten ruusukulta, laivasto, hopea ja paljon muuta.

USP: 360 asteen käännettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. KUJERTAA

Tyylikäs folio-kotelo, joka toimii myös näppäimistön kannena tyylikkäästi. Irrotettava muotoilu tarjoaa sinulle joustavuuden poistaa näppäimistö (kun sitä ei tarvita) iPadin kantamiseksi hieman mukavammin.

Puhuminen suunnittelusta; näppäimistön kansi on hyvin rakennettu ja pystyy tarjoamaan tarvittavan hoidon iPadille. Vaikka polyesterinahkainen ulkopinta antaa tarttuvan tunnelman, polyuretaanikuori antaa rakenteen.

Näppäimillä on parempi napsautus, mikä helpottaa kirjoittamista. Lisäksi COO näyttää hyvältä kaikissa neljässä värivaihtoehdossa: harmaa, tummansininen, samppanja ja punainen.

USP: Irrotettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Anker

Langaton Anker-näppäimistökotelo on suojattu paitsi suojaamaan iPadiasi myös parantamaan kirjoittamisen nopeutta. Täysin ohut muotoilu on rikastettu siistillä ammattitaidolla. Näppäimet tuntuvat kosketukseltaan erittäin sujuvilta; mikä johtaa tehokkaaseen kirjoittamiseen.

Huippuluokan materiaali antaa sille riittävästi voimaa absorboida iskuja ja olla älypuhelimesi pitkäaikainen kumppani. Voit helposti säätää sitä saadaksesi paremman katselukulman. Vielä parempi, sen akku kestää jopa kuusi kuukautta yhdellä latauksella.

USP: Siisti käsityötaito

Tutustu Amazoniin

# 4. NOKBABO

NOKBABO esittelee Bluetooth-näppäimistökotelon, jossa on 130 asteen älykäs folio-kovakantinen kansi. Tämä tuote on erittäin ohut ja siinä on automaattinen lepo- ja herätystoiminto. Tämän näppäimistökotelon rakennuslaatu on raskas, mutta NOKBABO on onnistunut pitämään sen kevyenä.

Merkittävä piirre tässä tapauksessa on hiljainen kirjoittaminen, koska tuotemerkki on käyttänyt ABS-äänettömiä napautusnäppäimiä, joten ei ole ärsyttävää napsautusta, kun kirjoitat pitkiä sähköposteja tai asiakirjoja yöllä. Tämä kestävä kotelo tarjoaa koko kehon suojan, joka pitää iPadin poissa naarmuilta ja muilta loukkaantumisilta.

USP: ABS-äänettömät kosketusnäppäimet

Tutustu Amazoniin

# 5. BaIBaO

BaIBaO: n suunnittelu- ja tutkimusryhmä on viettänyt tarpeeksi aikaa laboratoriossa luomaan nerokas muotoilu, joka on ohut, kevyt ja yksinkertainen. Voit helposti kuljettaa iPad Airia salkussa, käsilaukussa tai repussa. On hauskaa työskennellä premium-laitteella koulussa, toimistossa, kotona tai matkoilla.

Väsynyt pitkän työpäivän jälkeen? Hanki annos viihdettä iPad Airilla. Voit säätää useita näytön katselukulmia, jotta voit katsella videoita ja elokuvia mukavasti. Tämä tapaus säästää laitteen akun käyttöikää, koska sillä on automaattinen lepotila.

USP: Yksinkertainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Uusi Trent Airbender -tähti

Uudessa Trent Airbender Star -mallissa on matala profiili ja irrotettava Bluetooth-näppäimistö. Tukevassa simpukkakotelossa on mattapinta. Vankan rakenteen ansiosta se on erittäin kestävä.

Tässä näppäimistökotelossa on pyörivä saranarakenne ja metallinen taitettava kahvateline, joka tarjoaa optimaalisen katselukulman. Koska näppäimet ovat erittäin sileitä, voit kirjoittaa. Kiinteä kansi varmistaa, että tabletti on suojattu naarmuilta ja pudotuksilta.

USP: Pyörivä sarana

Tutustu Amazoniin

# 7. ZAGG

Mitä tulee huomattavaan toimivuuteen, ZAGG pysyy täysin toiveidesi mukaisena. Huomattu laatu, joka on kiinnittänyt silmäni, on saranarakenne, joka tarjoaa 135 asteen useita katselukulmia. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän parannettua median katseluaikaa.

Toinen ominaisuus, joka tekee tästä näppäimistökotelosta todellisen, on tehokas 950mAh -akku, joka kestää useita kuukausia yhdellä latauksella. Siksi sinun ei tarvitse vaivautua lataamaan sitä toistuvasti.

Lisäksi saarityyliset avaimet on suunniteltu tarjoamaan 30% ylimääräinen kirjoitusalue, jotta kirjoittaminen olisi helpompaa. Vielä yksi asia, sinulla on myös seitsemän lumoavaa väriä, joista valita.

USP: Saarityyliset avaimet

Tutustu Amazoniin

# 8. Inateck

Inateck-näppäimistökotelo on saanut kaikki ominaisuudet olevan arvokas valinta. Erittäin kompakti muotoilu näyttää todella tyylikkäältä iPadissa. Avaimet ovat erittäin herkkiä ja tarjoavat kosketettavaa palautetta.

Magneettikytkimen muoto käynnistyy automaattisesti näppäimistöllä, kun iPad lukitaan pystyasentoon, ja sammuu, kun se erotetaan. Huippulaatuinen materiaali vahvistaa sen kestävyyttä. Sileä pinta tarjoaa paremman pidon.

USP: Magneettikytkimen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Greenlaw

Greenlawin näppäimistökotelo antaa sinulle vähemmän työaikaa kuin Phixnozarin, mutta voit ladata tämän näppäimistökotelon nopeasti vain kahdessa tunnissa. Käytä sitten tätä näppäimistöä 60 tuntia ilman taustavalaistua ja kahdeksan tuntia taustavalolla. Tämän näppäimistökotelon vaaleanpunainen sävy saattaa estää miehiä käyttämästä sitä, mutta voit aina rikkoa joitain sääntöjä saadaksesi suuren kokemuksen.

Liikemiehille ja markkinointijohtajille tämä näppäimistökotelo on täydellinen esitysten tekoon, kun se pyörii 360 astetta. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta se suojaa iPad Airiasi kaikista kulmista ja sivuilta.

USP: Ohut ja kevyt profiili

Tutustu Amazoniin

# 10. POWERADD

Jos etsit mukavuutta, tuo kotiin POWERADD-näppäimistökotelo iPad Airille. Tämä tapaus antaa sinulle vapauden kirjoittaa iPadille 33 jalan etäisyydeltä. Sen tehokkaan Bluetoothin avulla voit istua kaukana iPadista ja kirjoittaa mukavasti. Voit rentoutua sohvalla tai nojatuolissa ja käyttää iPad Airia.

POWERADD: ssä on sisäänrakennettu litiumioniakku, joka tarjoaa 72 tunnin jatkuvan akun keston ja 30 päivän valmiusajan. Sen älykäs automaattitoiminto nostaa iPad Airin ja herättää sen.

USP: Tehokas litiumioniakku

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paketoida

Toivon, että olet löytänyt täydellisen näppäimistökotelon iPad Air 2: lle. Olisi mukava tietää valinta. Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa iPadin näppäimistökotelossa? Henkilökohtaisesti yksi ominaisuus, josta en koskaan kompromisseja valitessasi näppäimistön kantta, on erittäin herkät näppäimet.

Sinun tulisi tarkastella:

 • Parhaat iPad Air 2 -kotelot
 • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found