Kuinka ladata iPhone 7 tai iPhone 7 Plus langattomasti

Vaikka huhut langattoman latauksen mahdollisesta saapumisesta iPhoneen ovat jatkuneet useita vuosia, Apple ei ole vielä antanut sille eteenpäin. Useimpien Android-käyttäjien näkeminen langattomasta latauksesta on hieman tuskallista joillekin iPhone-käyttäjille. Onko niin myös sinun?

Älä huoli; Olen samassa veneessä kuin sinäkin. Vain pienellä työllä voit ladata iPhonen 7 tai 7 Plus langattomasti turvallisesti. Oletko valmis aloittamaan sen? Otetaan selvää!

Kuinka ladata iPhone 7 ja 7 Plus langattomasti

Varmista, että sinulla on langaton (Qi) latauskortin vastaanotin.

Sinun on ostettava langaton laturi. Tutustu parhaisiin langattomiin iPhone 7/7 Plus -latureihin.

Vaihe 1. Seuraavaksi sinun on kytkettävä mukana toimitettu langattoman latauskortin vastaanottimen salama. Sitten sinun on taitettava se iPhonen takaosaan.

Vaihe # 2. Nyt sinun on asennettava älypuhelimeen ohut aitoa nahkaa tai jokin muu kotelo. (Katso parhaat iPhone 7 -nahkakotelot, 7 Plus -nahkakotelot.)

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on vain sijoitettava laite täydellisesti langattomalle latausalustalle latauksen aloittamiseksi.

Vuorotellen;

On toinen tapa ladata iPhone 7 langattomasti. Osta vain langaton latauskotelo laitteellesi. Asenna kotelo älypuhelimeesi ja aseta se sitten täydellisesti langattomalle latausalustalle, jotta saat mehut mukavasti.

Se siitä!

Ota nyt kaikki irti näistä langattomista latauslaitteista, jotta voit käynnistää iPhonen vaivattomasti.

Ihannetapauksessa olisi ollut parempi, jos Apple lisäisi langattoman lataustekniikan iPhoneen. Ei ole vielä selvää, miksi tekninen jättiläinen on jatkanut sen välttämistä.

Suurin osa meistä oli odottanut, että iPhone 7 tulee langattoman latauksen mukana. Mutta uusi iPhone ei myöskään ole saanut sitä. Mitä luulet miksi Apple ei lisää langatonta lataustekniikkaa iPhoneen? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit